Nostalgi och ett glas rött

Tankarna for tillbaka till Hammargården, minidisco, baconsnacks och coca cola. Tryckare i slutet av varje disco och två händer som sakta letar sig ner över ryggen. . .
Gårdagskvällen spenderades i soffan på köpmansgatan, där lyssnades det på varenda 90-talslåt som man dansat, gråtit och skrattat till.
Ja, igår var det nostalgi.

dagens dröm och mmm...



i en snöhög

jag vill ha snö, massvis med snö. jag vill ha kyla. sedan vill jag ha ännu mer skidåkning, härligt strålande väder och precis lagom kallt. jag vill ha suverän after ski, och sedan vill jag ha en varm bastu att sätta mig i och ta ännu en kall öl. jag vill ha massor med mys framför en sprakande brasa och även lite galna kvällar på dimmiga lokaler.

hej evelina,

även idag samlar jag veckans inlägg på tio minuter. läs och enjoy!
Go a head, please make my day!

hej aicha,

idag är det jättemycket din dag. ha den äran på bemärkelsedagen. jag hoppas att du haft en fin dag, och att den fortsätter strålande bra. jag antar att bolaget får passa sig en aning nu framöver ;)
HIPP HIPP HURRA!

hej ida,

min lilla hallonpaj, jag är sugen på dina cupcakes.
love.

Jag är sugen på choklad, älskling.

En dag mitt i veckan är här. Löprundan är avklarad sedan länge, lägenheten är skinande ren och nytvättade lakan är nerbäddade. Lunchen serverades på brinkvägen med mor och Peter, med andra ord har detta, hittills, varit en skön onsdag. Nu väntas det arbete för kvällen, sedan är jag ledig torsdag och fredag. Härligt!

Jag ser dig nu med nya ögon
Förmodligen inte så som du förväntat dig
Jag har genomskådat dig
Och jag är nöjd





Later folks.
Dagens choklad och dröm:

när du ser mig,

när jag är redo att ge upp, fångar du mig då och hjälper mig tillbaka?

en tanke och önskan

jag vill att du målar utanför linjerna. sådär som bara du kan.

hey you,

den rastlösa själen är åter vid liv, och det är ingen härlig upplevelse. den skulle behöva besegras och förintas. om det ändå vore så lätt.
jo, det blev höst även hos dig. speciellt i ditt hjärta. regnigt och jäkligt trist.

RSS 2.0