Valet och kvalet

Tankarna spinner runt som ett irriterande ekohjul. Jag kan inte besluta mig för hur jag ska göra. Vad är som är mest positivt och minst negativ. Alla beslut vill man inte alltid fatta själv.

Jag tänkte hälla upp ett gals vin, äta lite chokald och fortsätta fundera.

Later folks.


hur långt ska jag behöva räkna?

jag håller för ögonen
räknar till tio
men det är kvar
känslan av allt

jag provar igen
men nu räknar jag till tjugo
...
fortfarande kvar




snö of sweden

kylan är fortfarande närvarande och därmed är också vintern kvar. det är underbart att vi får uppleva en ordentlig vinter, utan slask och gröna granar. nu är det istället vitt och kallt. lycka.

idag är min a n d r a lediga dag sedan julafton. kroppen börjar nu bli riktigt trött och öm. det är inte bra att vara ledig en dag mitt i allt jobb för jag blir bara ännu tröttare. hela dagen har jag varit fruktansvärt seg och allt har gått i slow motion. trots min dvala har tvätthögen minskat, vilket känns stimulerande för själen. jag får annars lite smått panik när jag inte hinner med vardagliga sysslor och dona i hemmet.

nu ska jag gosa med bus.

later folks.


Dagen var en lördag

Dagarna flyger förbi och består nästintill enbart av arbete. Mitt sociala liv tar mycket stryk och alla nyheter går obemärkt förbi.

Denna afton spenderar jag i soffan på köpmansgatan med vin och utmärkt sällskap.

Later folks.

första dagen

denna måndag, var första dagen på mitt nya jobb. allt känns oerhört roligt och utmanande. jag är fortfarande i ett "taget" tillstånd, där allt känns overkligt. idag har jag undervisat i medicin för gymnasieelever, samt i "människan socilalt & kulturellt" för vuxenstuderande. detta känns på riktigt, hur galet som helst.

jag tror på mig själv i detta. det kommer att bli en riktigt bra vårtermin, för både mina elever och mig.

jag är så himla glad.



later folks.

pirrigt

jag blev just nu, galet sugen på att åka skidor på is, efter en snöscooter. känns som om det är möjligt att lösa, kanske inte ikväll dock.

ha en fortsatt bra onsdag.

snösammer.


TJUGOHUNDRATIO

Gode värld, det är nu 2010. Känns en aning konstigt. 2009 har varit ett oerhört händelserikt år, med både med-och motgångar. Nu är det dags för nya tag, nytt år och en massa nya, härliga utmaningar och spektakulära händelser.
Julhelgen var bara bra, nyår likaså. Jag jobbar för jämnan så därför har min uppdatering varit urdålig. Jag är väl medveten om detta, men jag finner ingen direkt lust eller ork att skriva. Vet heller inte riktigt  vad jag ska delge dig för fakta om min tillvaro just nu. Men jag kan säga såhär, jag mår väl. Och jag ler.
Later folks.
Nu kör vi!

RSS 2.0