Off to London

Väskan är i princip färdigpackad. Har bara lite kvar att slänga i. Hade också lite planer på att växla pengar och online checka in mig innan klockan fyra. Åh, nu blev jag lite stressad. . . 

För allt i världen. Ha en fortsatt superb fredag och en ännu bättre helg. Snart åker vi :)


I tacosvärlden

Äntligen. Som jag har längtat efter tacos. Så förbannat gott! Det är nästan två veckor sen sist, och det är i princip en hel evighet i tacosvärlden.
     Ikväll har jag druckit säsongens första glögg och ätit pepparkakor, även n å g r a after eight. Syndigt gott . . . Efter vår londonweekend blir det förhoppningsvis lite bakning, hade tänkt mig ett stort pampigt pepparkakshus. Det gjorde jag och Silja sist, satt och ritade, designade, klippte och pusslade. Men gud vad tjusigt det blev. Det slutade med att vi byggde ett helt landskap.

Nu ska jag fortsätta titta på efterlyst. Ha en trevlig kväll och jag hoppas på en god natts sömn.

Annie.

081125 blev 081126

Igår skulle jag delat med mig av goda nyheter. Istället sprang kvällen iväg och jag var ute på diverse upptåg. Det var inte bara igår som svischade förbi utan hela förra veckan. Det blev en heeldag i Göteborg. Åkte tidigt och kom hem sent, mycket blev gjort och mysigt var det. Därefter blev det en halvgalen helg i Linköping med TP, god dricka, underhållande sällskap, hockeymatch och god mat. Under den helgen spenderades halva lördagen på en pub och efter det bar det av till hockeyn, där jag tom blev tagen för en hulligan. Hahaha!

Igår mina vänner fick jag är glädjande besked!  Jag ska nämligen göra min praktik i Halmstad på barnavdelningen. Gode värld vad överlycklig jag blev. Känns som jag hoppade och log hela dagen. Jag längtar. Det känns så förbannat stort!!!
     Några dagar för tidigt, men ändå. Nu är adventsljusstakarna och stjärnorna uppe. Det är supermysigt, nu väntar jag bara på alla andra hus. Igår när jag var ute satte de upp belysningen i träden och på alla gatlyktor. Åhh, nu börjar julen närma sig. På söndag är det redan första advent. Var tog detta år vägen? Det har aldrig gått så fort som nu. . . När man var lite var ett år superlångt, men nu, det går fortare och fortare hela tiden. Snart är jag fyrtio år, shit!

Till helgen blir det L O N D O N ! Äntligen.

Ha en fortsatt bra dag.
Annie.

081125

Ikväll ska jag dela med mig av goda nyheter. Ska bara njuta färdigt av denna dagen först.

Hörs sen.

Blask

Samtidigt som Petra knackade på dörren ringde mitt Australien. Det blev ett snabbt samtal med Caroline och jag blev lite tårögd. Kändes lite jobbigt att det blev ett så kortfattat samtal, längtar redan till nästa. Om inte alltför länge ska australienbiljtten bokas och betalas. Efter det är det bara till att smida planer och bestämma vad man ska se och göra. Innan den resan äger rum kommer Caroline och Elise hem. Det känns lugnande att det inte är superduper lång tid kvar Efter det rekordsnabba samtalet blev det en blöt promenad med Petramargaretha. Väl hemma igen tändes det ljus och kokades te. Mysigt värre när det smätte på rutorna.

Skolan idag var lika med absolut värdelös. Tittade på film om sinnesorganen i en och en halv timma. Ögonen kämpade för att hålla sig öpnna och hjärnan arbetade för att ta in informationen.

Igårkväll var min stjärna hos mig och vi spelade bolibompaspel. Han gick även till affären med Andreas på vägen mötte de diverse tjuvar och monster som dem var tvungna att besegra med dunderhonung. Vilken tur att dem hade dunderhonung med sig, vem vet annars vad som kunde hänt. . . Haha! Tänk att vara fyra år igen, när livet leker bekymmersfritt. Jag kan längta efter barn och bilda familj samtidigt som jag vill att det ska vänta. Jag vill suga på den där karamellen ett flertal år till. Hela biten med att bygga eller köpa hus, skaffa stor bil, känslan att man vill bli en till i familjen (förutom två hundar). Jag kan som sagt längta efter det. Att ge någon annan så mycket kärlek och skydd. En dag hoppas jag att jag är där. Tillsammans med min man, lyckliga och enade.

Imorgon bär det av till den underbara staden Göteborg för mys med Johanna och eventullet en aning shopping, även god mat hoppas jag på.

Tvätten väntar och måste hängas upp, den torktumlade måste vikas ihop och soreteras.
Ha en trevlig eftermiddag!

And off I go

Soligt och nypromenerad. Känns som det här kan bli en lysande dag trots andra tankar idag på morgonen. Hade extremt svårt att somna igårkväll eller snarare inatt. Vid ett var jag vaken och paniken började göra sig påmind. Vid sex idag hade jag inte sovit speciellt många rofyllda timmar, oh nej, istället bestod de av mardrömmar och ett ständigt uppvaknande. Även om det varit en ganska jobbig natt sitter jag här nu, pigg och glad. Är redo för lite skoltid, sen tänkte jag eventuellt hälsa på mitt gamla jobb i Åsenhöga. Saknar nämligen alla mina barn.
    
Ha en underbar dag så återkommer jag förmodligen ikväll.
Annie.

Är han guldkanten på din vardag?

Torsten Flink, Eminem, Ken, Zlatan, Mikael Persbrandt, Pete D, Gene Simmons, Muhammed Ali,finska män, hårda, brutala och sexiga. Eller? Uppenbarligen har dessa män en oförklarlig sexappeal och utsöndrar syndigt sex. . .Vetskapen om att man aldrig vet var man har honom lockar.  Kvinnor och äldre flickor flockas som flugor kring koskit runt badbys. Varför? Jag undrar helt ärligt, varför? Att ens försöka gå in ett sådant förhållande, flirta, dejta, att ens titta åt en badboys håll är lika med ett sargat hjärta. Kanske ligger en bakomliggande orsak: en vilja att "rädda", omvandla denna man. Bli den stora kärleken i hans liv, få honom att sluta med sitt eventuella missbruk, kriminella gäng, eller få bukt på hans attityd och inställning till kvinnor. Det finns ett överdrivet högt antal kvinnor som är helt besatta av män i fängelser och anstalter. En olidlig längtan efter att gifta sig med någon man absolut inte känner och som dessutom har begått ett brutalt brott. Jag ser ingen njutning, ingen passion, kraftfull förälskelse eller två förenade själar. Det kommer garanterat resultera i krossat hjärta, uppfläkt själ, och med extremt höga murar som för alltid kommer att bli svåra att riva. Varför utsätter sig folk för denna smärta? Visst kan en vanlig kärlek smärta och få en att känna sig fullkomligt död och ensam med ett bestående illamående, men kanske ändå inte riktigt på samma sätt?!? Vad är det som få vissa tjejer att dra sig till dessa män, eller det kanske i själva verket är unga pojkar med penisförlängare som med tex. häftiga bilar, motorcyklar eller liknande försöker hävda sin manlighet. Kanske är det fel att kalla de män. I mina ögon är dem faktiskt inte det, en man för mig är en trygg person med båda fötterna på jorden, stadiga tankar och åsikter, snygg kropp, vackra händer, lite skäggig och förförisk blick. Visst vill man inte ha en mesig kille som skulle springa naken till ica om du bad honom men han behöver inte misshandla mig heller. Är kärleken så svår att balansera? Kommer alltid samma tjej dras till samma dåliga typ av kille? Kommer någonsin drömprinsen komma ridandes på sin vita häst? Kommer man vara nöjd med det då? Kanske har man varit med om världens bästa tid då den spenderades med en badboy. . . Om så är fallet, stackars söta snälla kille.


Jag har iaf träffat mannen i mitt liv. Förälskad är jag, förtrollad och flyger på moln. Han är även snäll mot mig, ingen misshandel där inte ; )

Sverige med en pinne i röven!?! Eller?

En onsdag fylld av prat, skratt, tankar, allvar och aktivitet är vad jag varit med om. På ett märkligt vis har denna dag varit mycket lärorik, jag har fått en och annan tankeställare. Allt jag tar för givet. Ja tyvärr allt, jag önskar att jag inte tog saker för givet. Jag vill inte göra det, trots det går det på automatik. Idag har jag som sagt fått en tankeställare, och jag hoppas att jag kan ge en till dig också. Det låter som en klyscha, men det stämmer. Du ska inte ta saker för givet. Ett litet besked kan bli den största omställningen i ditt eller mitt liv på ett mycket negativt sätt. Ett liv har vi tilldelats, och det ska tas vara på. Det är alltför många som ej tar tag i sina liv. Kanske missbrukar bort det, eller bara rent av inte lever sitt liv till fullo. Utnyttja varenda minut. Jag om någon borde ta till mig av vad jag skriver. Tänk inte en jävla massa hela tiden om vad den eller det kanske, eventuellt, aldrig tycker eller tänker om mig. För visst är det så, både du och jag lägger ner alldeles för mycket energi och tid att tänka på saker och ting som aldrig någonsin kommer att ske eller ha inträffat. Jag uppmanar härmed dig att börja leva om du inte redan anser att du gör det! För det finns dem, som verkligen är tacksam för varje dag man vaknar upp, är glad för att man är frisk och kry, har en eller flera som älskar en och ett antal som man själv älskar. Sverige generellt borde bli ett mer kärleksfullt land. Det känns ibland jävligt uppstoppat och präktigt. Som med en stolpe uppkörd i röven.


Mia Törnblom

Mia Törnblom är en underbar, fantastisk människa. Det strålar om henne, hon sprider glädje och inspiration. Det borde finnas fler som hon. Gode värld vilken enastående person.




Rusk och överlycklig.

Min tisdag har innehållt absolut nästan inget alls. Lite skola, promenad, matlagning och mys. Med andra ord inget speciellt men, dagen har varit underbar. Jag har varit på strålande humör. Känner mig effektiv, ambitiös och duktig. Sådana här dagar vill jag ha varje dag. Regnet har öst ner nästintill hela dagen och det har inte påverkat mig det minsta. Under kvällen har jag ätit lax och njutit av ett gott glas vitt. Mycket trevligt för att vara en helt vanlig tisdag.

Nu ska jag ut på ytterliggare en promenad i rusket.
Ha en forsatt trevlig kväll kära befolkning.
Annie.

Så var det måndag. . .

Åter igen tar jag upp att veckorna och tiden går så förbannat fort. Nyss var det förra måndagen och flera dagar kvar till helgen, wips så var det ny måndag. Gode värld. Snart är det jul, födelsedag, nyår, nytt år, nya möjligheter. Det kommande året består av många spännande härligheter och nya äventyr. Tänkte först avsluta 2008 och fullfölja alla bokade helger som återstår. Nästintill varje helg är späckad fram till årsskiftet. Känner mig faktiskt en aning stressad. . .
     I fredags gjorde jag en utsökt porterstek på älg, serverades med klyftpotatis, rödlök och morötter samt rödtjut. Oh, det smakade utsökt, köttet smälte i munnen och min man var nöjd med resultatet av hans jaktinsatser. Lördagen bestod av försovning, hämta min stjärna, baka, få besök av Emma, sedan en underbar kväll. Ingen utgång blev det men fy sjutton vad mysigt och trevligt det var. God mat, världens bästa sällskap, god dricka och underhållande samtal. Söndagen betsod av farsdag. Även denna dag ljuvlig mat, litet paket, och en helt bedårande Alfons. Jag smälter och vill ha en egen. Typ nu!

Idag var jag tillbaka i skolan efter tre veckors praktik. Huvudet har gått på högvarv, allt om nersystemet, hjärnan, epelepsi och stroke. Det är bara till att sätta igång. Om två veckor är det skrivning och då ska allt vara inlärt. Jag är redan på god väg, men fan inte idag. Helt slut i min hjässlob.
     Ryggen tar nästan död på mig. Kiropraktorn får vänta, börjar bli lite kluven om jag ska fortsätta. Vet allvarligt inte vad jag ska ta mig till. Vet bara att såhär kan jag inte ha det. Jag hoppas innerligt att det känns bättre imorgon, nu efter tre jobbiga dagar börjar jag bli trött på detta elände.

På återseende.
Annie.

Inom mig

Inom mig lever en människa, en person som har mycket tankar och åsikter. Denna blogg skrivs av en annan. Jag känner att jag inte riktigt kan dela med mig av allt. Jag har svårt att lita på folk och är en anings hemlighetsfull. Därför kanske en del anser att min blogg inte har så mycket intressant innehåll utan bara vardagliga tankar och händelser. If so, then be it! Jag är den jag är och är den jag vill vara.
      Nu fick jag det sagt, och det kändes bra må jag säga.

Dagen har bestått av promenad, jobb,frukost, jobb, fika, jobba, lunch, jobb, fika, jobb, promenad och lite till. Ikväll blir det mys, middag och vin med Alexander min käre bror och hans kärlek Johanna. Nu väntar duschen, ska göra mig i ordning och korka upp.

Ha en trevlig kväll.
Annie

Kärlek, jag saknar dig.

Jag saknar min Caroline.


Elva hos mig

Klockan är runt elva. Vaknade förhållandevis utvilad, ledig och redo. Denna helg har inte resulterat i sömn, det har snarare varit en sömnlös helg. Har fått min pappas dåliga sömn säger han. De orden tröstar inte vill jag lova, kanske ska jag gå i terapi och/eller yoga. Avslappning låter frestande. Tro det eller ej men idag var jag uppe  innan nio  och var ute på en promenad  med Maja. Kallt och friskt , precis som det ska vara. Helgen har bestått av jobb, jobb, födelsedag, jobb och lite träning. Huvudet och kroppen var mör efter en intensiv helg. Dagen känns lång och tråkig, har en del att uträtta egentligen. Men här sitter jag, i soffan och drömmer.

Ska vi säga halv åtta hos mig?
Annie.

Sprätter i kroppen

Det pirrar och sprätter i hela kroppen. Jag är helt galet kär i min nyblivna hund. Jag har hittat henne och hoppas på en affär. Jag är överlycklig och vill att allt ska hända nu, nu, nu. Helt sket slut är jag, men det spelar ingen roll för jag har hitta min, Majas och Andreas själfrände. Åh, herrgud vad jag vill att allt ska klaffa!

Dagen har varit hård och intensiv, jobba från 07-20. Aningens matt är jag nu efter en lång varm skön dusch. Snart är det dags för sängen igen, upp vid 06 och ska jobba.

Thrilled.
Annie

RSS 2.0