Suddigt utan

Jag önskar mig nya glasögon också. Vet att det har varit ett jäkla tjat, men nu måste jag nog verkligen. hahaha. . .

Körslaget

Med godis, chips, vin och Silja satt jag framför tv:n och kikade på körslaget. Vilken underhållning och bra program! Har engentligen bara en negativ sak att flika in: Vad i hela hvete sysslade Erik med? Och en grej till: Varför var det inte hans team som fick minst röster? Hur tänker svenska folket? Inte alls kanske. Annars var det riktigt bra, kommer att bli en bra kamp, hård!

Dags för duschen, långkalsningarna är framtagna, ligger prydligt ihopvikna på sängen med resten av setet. Hoppas på bra backar, mycket folk i shoppen och bra försäljning. Imorgonkväll blir det förhoppningsvis middag, vin och utmärkt sällskap.

Snart är detta år över. Nyårsafton närmar sig med stormsteg ( men först fyller jag år) planerna är ovissa likaså destinationen. Mycket har hänt detta år, väntar med spänning på kommande. Det känns som ett bra ett! Utmanande och fyllt med diverse överraskningar och dylikt. Jag klarade mig igenom ett på många sätt svårt och tufft år, jag har blivit starkare! Nästa år kommer att bli bra, jag bara vet det!

Sov gott. Natti.
Kram kram, Annie.

Födelsedag med önskningar

När jag fyller år önskar jag mig frukost med tårta i sängen samt en sång. Jag vill ha just det där armbandet och den ringen. Snart är det kalas i Anderstorp.

God fortsättning!

Julhelgen lider mot sitt slut. Storhelgen har gått fort, vilket jag hade räknat med. Det har varit jobb för både mig och Andreas i dagarna. Igår var jag ute och susade i backarna, väldigt härligt! Imorgon är det jobb igen. Ingen juldagenutgång blev det för mig, nej, nej, var nämligen uppe klockan 0700 idag och körde min käre far och bror till flygplatsen. Sitter uppkrupen i soffan, lite frusen efter två timmars promenad och lek med hundarna. Maja ligger därför helt utslagen efter bus med favoriten Alfons.
     Snart dags för ännu en kalkonmiddag och denna dag är det på Betesgatan.

God fortsättning.
Kram kram, Annie

29:e

Bara fem dagar kvar till min födelsedag!

Rimstuga

Saftiga lussebullar, underbara rocky roads, glögg, kaffe, julmust och mycket mer avnjöts i Målskog. Det blev ofantligt mycket skratt och lite mindre rim. Ändå kom jag hem med alla klappar ihoprimmade : ) Konstigt att nästintill varenda rim var under bältet och kanske lite väl magstarkt, men desto mer skratt. Kanske.

Nu är det julafton! Uppesittarkväll med Bingolotto är på och just nu sjungs det julsånger. Känslan infinner sig och det känns bra.

Grabbarna Grus åker imorgon till Australien, jag hoppas att det blir en underbar resa för dem. Och Simon den lilla lusen beger sig till Japan. Härligt, härligt. Avundsjuk? Ja, en aning!

God jul & gott nytt år!
Kram kram, Annie

Dan före dan

Ja, alla barn och vuxna. Imorgon är det julafton! Alla klapparna är inhandlade, inslagna och redo för att delas ut. Jag är riktigt sugen på ett ordentligt julbord. Det ska blir så gott!
God jul alla!
Kram kram, Annie

Dessa hemvändarfester

Sitter ihopkrupen i soffan med Maja-mys liggandes brevid. Jag är trött, precis hemkommen från en mycket trevlig julfest. Massa nya roliga och trevliga människor. Måste erkänna att jag var sådär sugen på att gå efter bara fem timmars sömn och en heldags shopping med Silja i Jönköping. Ögonen är nu tunga som bly, trots det kan jag inte sova(trots att jag mer än gärna vill) väntar  nämligen samtal så att jag kan agera taxi i denna mörka julnatt.
     Imorgon är det dags för rimstuga i skogen. Jag är verkligen sämst i världen på att rimma, kommer förmodligen tillföra noll vettiga rim till alla klappar som ska diktas ihop. Mysigt kommer det att bli ändå med fika, tända ljus, nära och kära.

Funderar på öppet hus hos mig den 29:e, alltså min lilla födelsedag. Alla som vill är då välkomna. Men just nu är det bara en tanke.

Nu nalkas julen mina vänner. Jag vill önska er alla en riktigt god jul!
Kram kram, Annie

Tillbaka igen i fel spår

Fel sömnspår. Att det kan vara så svårt att somna, jag blir tokig. Klockan tre var ögonen stora som pingisbollar och inte alls sugna på att slutas och slumra sött. Nej, nej! Därför känner jag mig föga pigg idag, duschen blev lång och i slow motion. Jag som annars brukar kasta mig in-och ut, hmm. Ja ibland är det väl bara så. Ska nu slänga på mig kläder, rasta Maja sedan kommer Illa Pilla då bär det av i någon riktining. . .

Ha en bra dag!
Snart är det jul, mys pys!

4e advent

Ljusen är tända, det är nystädat och det luktar fräscht. Nybäddade lakan i sängen och en underbar ny pyjamas :) rosa och ljuvlig. Den fick jag av min lilla mamma. Igår hade vi nämligen julafton hos mamma i Värnamo, där var det mer än mysigt. Alla var glad och njöt av varenda stund under julklappsutdelningen. Jag blir varm djupt in i hjärtat när man ser att man träffat rätt med julklapparna!

Snart kommer Emma och Silja, vi ska krypa ner i soffan och där ska det mysas!

Annie.

Hemvändarfest

Tack och bock. Fasen vad roligt det ska bli! Snart åker långkalsningarna på och håret ska flätas.
Ha en trevlig eftermiddag och kväll.

Byt mate.

Att vända sig ut-och in. Varför?

Du sprang genom elden för dennes skull. Varför? Du försökte hålla fast men det räckte inte, du tappade greppet. Som så många gånger innan. Du har redan gjort allt. Släpp det! Du kan inte spela på trasiga strängar. Face it, det är finns inget mer att säga. Dags att gå vidare. Under tiden ska jag vara vid din sida. Men snälla, för allas skull, gå vidare!


Nobody knows but me

När jag ser den knyter sig magen, ångesten kommer. Mitt hjärta krampar och jag hatar din närvaro. Jag känner ett  sant hat mot dig. Tilliten är borta åter igen, jag vet hur lätt det är för dig att falla dit. Du vill inte lyssna på tystnaden, inte känna tomheten och ensamheten. Men den är där, jag lovar. Ju oftare den är framme desto mer ensam blir man. Det är den bittra verkligheten och den sannaste sanningen av alla. Jag svär. Jag hatar dig. Det finns inget jag föraktar som dig och den känslan du infinner. Det är den enda känslan jag aldrig mer vill känna. Hatet blir starkare och glappet mellan oss blir större och längre.
     Ingen vet hur du känner, eller jag. Ingen vill lyssna eller prata. Verkligeheten är lömsk och opålitlig.

Min  sårbara själ och mitt hjärta hatar dig!

Ett liv med eller utan . . .

Vad har du tillfört?

Hallelujah. . . and it goes like this. . . it´s a broken hallelujah

Vilken underbar låt. Jag blir berörd och känslosam.

Kom precis hem från Kullarp och är numera mätt på lussebullar och törsten är släkt pga kaffe. Myspys.
Ska snart traska iväg i slasket och titta på handbollsmatch.

Hej så länge.
Bye mate.

Hej, hallå . . .

Nyduschad och åter igen fräsch. Är hemkommen från de underbara vita backarna. Har haft privatlektion hela förmiddagen och det var hur roligt som helst. Äntligen är jag tillbaka i de vita pisterna och susar ner. Jag är lycklig! Pjäxorna satt som en schmäck! Yes in deed.

Nu ska jag fortsätta göra absolut ingenting med inslag av The Hills och tvättbyte.
Bye mate-

Nu är luciafirandet i full gång


Sleepless in Anderstorp

Vilken tid är det dags för sängen? Jag gissar för en bra stund sedan om man ska upp innan sju. Likt alla andra kvällar och nätter är jag uppe och tillför världen noll nytta förtillfället. Sängen lockar inte alls, det gör inget annat heller för den delen. Jahapp, så är det ibland. Jag hoppas att ni andra sover gott eller gör något annat roligt.
Natti.

Tristess

Trots diverse gynnande samtal sitter jag här, på golvet på min mysiga matta(istället för i soffan) och är så oerhört uttråkad. Musiken spelas, tv:n är på. Kvällspromenaden är avklarad, inget måste läsas och läras in inför morgondagen. Snälla kom och hälsa på!

Jag och mina . . .

Jag är så förtjust och såld på mina nya pjäxor. Jag bara älskar dem!

Precis som du är

Jag ser dina sanna färger och jag älskar dig precis som du är. Var inte rädd. Jag finns här för dig.

Se upp i backen annars blir det tusen hål i nacken . . .

Tornbacken täcktes med största del av snö, kanske en aning brunfläckig. Kanonerna sprutar för fullt och massproducerar snö. Liftarna kommer snart att gå, människor kommer att glida med diverse fart och teknik ner för backarna, köerna kommer att vara långa, barnens skratt och gråt kommer att höras över hela berget. Snart, snart ska jag inviga mina nya fantastiskt snygga och sköna pjäxor. Jag bara älskar dem.
     Samma känsla infinner sig i magen när jag kommer upp på berget, tittar upp i familjebacken och vill bara slänga mig neför!!! Fan vilken känsla.

   


.

I can use somebody . . . someone like you. Damn.

knockout

Trots ihärdiga tankar kunde jag stänga av de och bara köra på under skrivingen. Allt annat var blockerat, men nu är de åter tillbaka.
     Vad menas med tar vara på ditt? Lev livet?

Med böckerna limmade på min hornhinna

Jag har läst, läst, läst, läst, läst och jag har läst lite till. Fram och tillbaka, samma texter och anteckningar om och om igen. Jag kommer att drömma om det . . .

Godnatt.

.

tillit.

no can do.

.

en dag kanske tankarna som är så plågsamma upphör. jag är trött på att känna efter och undra hur allt ska fortleda och arta sig. jag vill kunna känna mig fri, lättsam och lycklig. på många plan är jag det, men en liten del (trots att det är en liten del tar den mest plats) är inte det. jag längtar och jag hoppas. den fria känslan ska åter igen infinna sig i mitt liv. en dag . . .

punkt

Att vara förkyld är ett jävla påhäng. Så förbannat irriterande. Vill verkligen bli av med denna hosta och annan skit. Vill springa och hoppa. Inte sova tio timmar, vakna upp och fortfarande vara trött. Jag finner ingen ork. Jag borde plugga, äta frukost, hoppa in i duschen och göra mig iordning. Orken är long gone och djupt begraven idag. Bajs.

Imorgon ska jag prova ut nya pjäxor, ska bli riktigt nice. Jag blir glad långt in i själen (om den nu existerar) över ett par pjäxor. Känner mig som en femåring på julafton : )

Bye mate.

Kom hem


Julbord och grejer

Årets första julbord finns nu för stunden i tryggt förvar i min mage. Det är inte egentligen riktigt min favorit med julbord men idag smakade det riktigt gott och sällskapet var utmärkt. Helgen har som vanligt flugit förbi, förra lördagen befann jag mig i Brighton och det var mer än intensivt. I min värld är söndagen ej en vilodag. Jag skull gärna vilja men av någon oförstådd anledning händer allt på söndagen och det är mycket som ska fixas och hinnas med innan den kommande veckan. Det är väl förmodligen bara till att gilla läget antar jag.
     Julius har fått många timmars syskonkärlek fredag, lördag och söndag. Därför är jag kanske ännu tröttare än vanligt denna söndag efter tredagars barnpassning. Alltid lika underhållande och mysigt.

Veckan är ganska planerad och välfylld, är en hel del som ska göras och inhandlas innan jul, alla avhandlingar ska göras och lucia ska firas.
 
Just precis nu hade jag tänkt ta mig en kall öl och invänta Wallander
Later mate.

.

Mitt kameraminne passar inte till datorn därför behöver jag en sladd. Fan. Vadå för jävla sladd. Den fick man tydligen med i kartongen när man köpte kameran. Jo tack jag vet. Men var i hela världen är den? Jag vill hitta den!!! Hade tänkt bjuda och visa lite biler från ljuva Brtighton and Lllondon. För är det inte så, att ibland säger bilder mer än tusen ord?!?

Jag ska fortsätta leta. Vi säger så.
Bye mate.

.

snö, snö, snö. äntligen. jag vill bara ha mer. ge mig.

Dear mr president . . .

Bra text.

Andreas


Ps, I love you til the end

Back from London

Nu är jag tillbaka. Återkommer imorgon, är nämligen helt slut efter denna natt!

Hörs.
Annie

RSS 2.0