Ingen rubrik

Morgonpromenaden är avklarad. Regnet öser ner och sällskapar med asfalten. Mina skor och hår är genomblött. Jag sitter nu uppkrupen i soffan och försöker värma till mig. Om en stund är det dags för jobb, innan dess ska jag slänga ihop lunch och uträtta lite ärenden.

Ha en god dag.

kvällen och natten

nu är det kvällning. jag ligger i min säng med maja brevid. k har precis legat här och gosat med oss. myspys i allra högsta grad.

ikväll var det grillning och vinkväll hos far min med broder victor i egen hög person. jag gillar min familj. den är allt bra den!

funderar på att somna snart. mina ögon går i kors och kroppen värker. en god natts sömn skulle sitta fint för kropp och själ.

godnatt.

Skall vi?

Jag är konfunderad. Tankarna snurrar. Jag vet vad du vill, men vad vill jag?
Det är frågan om. Om, om jag, du, vi ska. Eller inte.

Vadan detta?

Emma, varför svarar du inte?

UTCHECKAD

Äntligen är mitt svarta energiknippe tillbaka i min famn. Tiden har gått fort och saknaden till henne stor. I och med Majas hemkomst är jag det också. Resan till Mallorca har varit mycket skön och välbeövlig. Det har spenderats ett flertal timmar och dagar i bilen för att se stora delar av ön. Det är en förförisk ö, men slående vyer och fantastiska pittoreska byar. Resan har även innehållit sol, bad, god dryck och utsökt mat. Jag längtar redan tillbaka, trots att jag bara varit hemma tolv timmar. Men vädret är inte speciellt roligt.

Nu väntas det jobb de nästkommande fyra veckorna. Så får det bli och så är det.

nöjd och belåten

jag vet inte hur jag tänkte idag på morgonen då jag bäddade ur min säng. nu när jag precis kommit hem är jag inte det minsta sugen på att bädda i nya, rena lakan. fan. nu blev jag off. riktigt off. sporten är på, blir därför ännu mer anti.

det har varit en bra dag. har hunnit med oerhört mycket. träffa nästan alla jag velat träffa och fått bra mycket uträttat.

suck. nu måste jag borsta tänderna och bädda sängen.

positivt. ska upp tidigt imorgon och köra mot skavsta. (bara det inte kommer in världens oväder och förstör min körplan)

godnatt.

ledsen

jag har tårar i ögonen. mitt hjärta värker en aning och slår några extra slag. a har hämtat maja. nu ska jag vara utan henne i två hela veckor. lilla plutten. saknar henne redan.

söta drömmar

mörk choklad med inslag av mint är förförsikt gott. chokladen doftar ljuvligt och munnen får uppleva en smakorgasm. mina sinnen älskar det och vill bara ha mer.

Mitt nya impulsiva jag

Maja står med tassarna på soffryggen och spanar in Gnosjö. Jag vet ingen annan hund som spejar som hon, hade hon varit människa hade hon förmodligen varit världens skvallerkärring. Haha, du borde nästan se hur hon ser ut när hon står där och hänger, det är faktiskt en mycket underhållande syn. Jag undrar vad hon tänker. Hur hon upplever det hon ser och hur hjärnan tolkar alla intryck. Ha, fan vad rolig hon är min lilla plutt.
     Idag är sista dagen jag är med henne på två veckor. Det värker i hjärtat en aning, men jag kommer ju hem igen. Plus att jag vet att hon har det bra där hon ska vara. Men, man vänjer sig att vara med sin hund. Upp på morgonen, någon som blir själaglad när man kommer hem och ledsen när man går. Alltid någon att ligga och mysa med i soffan, alltid någon att busa med i trädgården och man har alltid någon att prata med.

Igår kväll var jag ute på min standardpromenad, slog då en signal till Frida för jag tänkte att vi skulle släppa hundarna. Frida svarar glatt och säger att hon tar en grogg och undrar om jag inte ska med till HC. Vad fan, tänkte jag. Klart som korvspa att jag ska med. Så jag gick hem, svidade om lite snabbt och lätt, promenerade sedan bort till Frida. Det blev en mycket lyckad spontanutgång. Det var riktigt trevligt och bra trubadur. Det är väl oftast de impulskvällar som blir bäst, för då har man inga förväntningar.

Idag har jag varit hos Tina och Vincent. Mitt lilla gudbarn börjar bli så stor redan. Tiden går på tok för fort. Han ska stanna lite till i den storleken han är nu. Urgullig och så glad. Jag vill bara pussa och krama på honom hela tiden, det lilla charmtrollet. Kommer även att sakna honom som tusan nu när jag ska iväg.

Jönköping igår var lyckat med Ida. Det blev en hel del fynd som följde med hem och hamnade i garderoben. Är mycket nöjd med hela gårdagen och sällskapet.

Nehä, nu är det dags att ta tag i saker och ting. Men allra först ska jag mysa med Maja min.

Ciao.

Likt en saga

Jag måste duscha. Snart kommer Ida och hämtar upp mig. Vi ska ut på lite spännande äventyr. Hela vägen till Jönköping ska vi. Det kommer att ta ett bra tag att ta oss dit med vår häst och vagn. Hästarna har fått vila i flera dagar och fått obegränsat med mat just för att de ska orka av att ta oss till Jönköping. Måste klä mig varmt.

Ur ett barns ögon

Det är blått med moln på himlen. Träden vaggar rogivande fram och tillbaka, fram och tillbaka. Det bakas bullar i mitt kök. På vardagsrumsgolvet står det ungefär 20 motorcyklar, bilar, jeepar och fyrhjulingar. Tänk dig vad trångt det är i vårt vardagsrums. Det var inte speciellt lätt att få upp alla fordon uppför trappan. Men nu ska vi ha utställning. Kanske även lite försäljning. Om du ställer dig i en lägenhet ovanför ica-ingången kan du se in i vår lägenhet och titta på alla fordon. Titta vettja.

Med eller utan resfeber?

Stressad? Kankse börjar jag bli det en aning. Jag behöver egentligen inte känna det minsta stress, men väljer att göra det ändå. Det hör till att stressen ska komma som ett brev på posten när man ska iväg på semester. Därför känner jag stressen komma krypandes. Packa känns för tillfället som en hel vetenskap. Jag kan inte bara slänga i lite sisådär utan måste ha lite tanke bakom plaggen, samtidigt måste jag ha med mig lite att välja på. För att tänk om, om jag inte alls känner för den klänningen just den kvällen. Därför måste jag ha lite valmöjligheter.

Jag springer upp och ner för trappan som en dåre. Tvätten ska ut, hängas upp. Den torkade tvätten ska upp i lägenheten, storteras, vikas, strykas och in i garderoben. Ungefär så håller jag på här hemma. Har även hunnit med att få frisk luft, lagat mat, ätit mat, diskat och städat mitt rum. (Jag sköter mig mamma)

Idag åkte delar av min udda familj till Båstad för att spela golf och känna pulsen i sommarstaden. V ska för första gången på 18 år få delta i en mycket prestigefylld tävling. Jag anar att han är en aning nervös, för när A spelade denna tävling sopade han banan. Jag håller tummarna Pycke.

Nu tänkte jag återgå till min kaosartade säng. Vika tvätt och planera lite packning.

Hej hopp.

INCHECKAD

Nu är jag incheckad på planet till Palma. Om ett par dagar går planet mot värmen och det ljuva livet. Tvättningen är i full gång, käder ska strykas och packas. Bilen ska tankas och köras till Skavsta. Har aldrig flugit därifrån förut, men jag hittar nog dit.

Tänkte ta en skön promenad med Maja, posta lite brev och hoppa i skogen.

Jkpg med Ida i em,

Ciao.

Myskväll med nice häng

A har precis lämnat mig efter en myskväll med te och knäckemackor i soffan. Det är underskattat med oplanerat mys. Jag gillar det. Varje kväll denna veckan innan kag åker ska jag ha oplanerat mys. Jag gillar dig, A. En mycket kär vän, en okomplicerad vän.

Skönt att du är hemma.

Nu ska jag bortsa tänderna, med en mycket speciell tandkräm Flo. . m.

Godnatt.

Maja, min Maja.


I full gång med nya mål

Lalalalalalala.  .  . Jag ska hitta det åt dig. Jakten har börjat och vi ska lösa det här tillsammans du och jag I.

Oh shit

Allt händer på en och samma gång. Ofta är det lugnet för stormen som gäller i min värld. När stormen bryter ut upphör den aldig.

Mixed, my right side down

Klockan är snart halv nio, sporten är på tv:n. Sitter i soffan och är allmänt rastlös. Har nämligen precis kommit hem från Lilla krogen i Värnamo. Jag avnjöt en utsökt mongoliskt buffé och magen är riktigt nöjd och belåten.

Jag måste leta fram en jacka, en tunn, vattentät jacka. Därefter ska jag snöra på mig skorna och ta mig en promenad i regnet.

Till veckan blir det jobb, eventuellt en snabbvisit i Halmstad och på torsdag åker jag till PALMA. Jag längtar som attan, men veckan får inte gå för fort, jag har en hel del saker att uträtta. . .Bajs.

En del tunga saker vilar på mina axlar. Jag blir trött av det, min energi blir låg och jag känner mig trängd. . . Måste kolla upp lite saker.

Ciao.

The break up

I rest my case. I say no more. Done is done.

Bra film by the way.

Kaffe och äggmacka

Jag vaknade av ett rogivande snattrande mot fönsterbläcken. Det är söndag och jag ska ut på promenad.

Min killfavorit

Min killfavorit har äntligen kommit hem från Australien. Som jag längtat. Men nu är han här! Välkommen hem.

Igår blev det grillfest hos familjen Lindblom för att fira hem den bortstrungne sonen. Mysigt som attan var det, en fantastisk kväll!

Kärlek.

Planer och förberedande av planer

God morgon.

Idag är det redan onsdag v.27. Dagarna springer iväg och jag vet inte riktigt var all tid tar vägen, eller vad den fylls med. Nu för tiden går kvällarna allt för fort. Jag vill ha mer tid om kvällen, allt man ska göra, alla man ska träffa inträffar oftast på kvällen och då finns det plötsligt inte tillräckligt med tid. Det är kanske inte ett dirket världsligt problem, men jag kan väl få önska mig det ändå.

Idag är det jobb hela eftermiddagen och kvällen. Med andra ord blir det en aning stillsam förmiddag, jag ska bara njuta och ta en promenad. Tvättade upp all tvätt igår och lagade mat för kommande dagar. Det känns bra att har allt sådant gjort. Mitt största projekt idag blir att cykla till jobbet och hämta Maja på hemvägen.

En sak till slog mig och det är att ta reda på all den torkade tvätt som hänger så fint och pryder vårt vardagsrum. Det är väl dags att jag tar slag i saken och börjar sysselsätta mig.

Ha en mycket härlig onsdag.

RSS 2.0