God onsdag

Ida har nu lämnat landet för varmare breddgrader, närmare bestämd Dubai. Vi kommer att vara ifrån varandra i över en vecka, och direkt då hon kommer hem far jag till Mayhofen. Så i ungefär två veckor ska vi klara oss utan varandra, det här känns riktigt märkligt! Men jag hoppas att Ida får det underbart och shoppar loss, festar, njuter och solar åt båda oss.

Emy, ta hand om henne åt mig!




Later folks.

En önskan

God tisdag.
Jag är ledig. Jag försöker uttala ordet och få en positiv känsla, det går bara inte. Jag önskar och drömmer om att vara så pass normal att jag kan njuta av en ledig dag, tyvärr fungerar jag inte så. Hur ska jag spendera en hel dag, utan jobb eller några måsten? Vad gör man? Njuter? Av vad?
Jag vill kunna koppla av, läsa en tidning eller en bok kanske, ligga i fåtöljen och dricka té, icke.
Nu ska jag fortsätta med min tragiska tisdag.
Ciao.

hej pussel,

varför ska du vara så svår att lägga? jag vill inte lägga dig mer. tycker inte alls att det är roligt, du bara förstör och tar upp en massa plats. dessutom gör du mig bara irriterad. nu är det fan färdigpusslat.
hej då

hej skype,

tack för att du finns. du underlättar oerhört mycket. jag blir lika glad varje gång då jag får se min vänner och pratas vid. det känns som om vi sitter tillsammans i min säng, pratar och myser. jag är verkligen jätteglad att du finns skype, tack för att du gör så att mina vänner ligger i samma säng som jag gör.
later folks.

hey you,

jag vaknade för längesen, men ligger fortfarande kvar i sängen. eller sanningen är den, att jag varit ute med maja, ätit frukost  och därefter valde jag att ta med mig en kopp kaffe till sängen, dricka den och lyssna på härlig musik. nu laddar jag för att kasta mig ur sängen genom att göra en volt och hjula ut till soffan. ett uppiggande sätt att möta dagen på, det borde alla prova.
later folks.

hej fin,

solen skiner som aldrig förr idag (känns det som). jag är glad, jätteglad. jobbet har gått bra och fått mycket avklarat, därefter blev det en härlig efter middag i tyngel.
jag ska nu fortsätta vara glad, njuta av solen och promenera med maja.
hej då.

hej mamma & pappa,

nu har jag städat mitt rum. det behövdes verkligen, skönt att bli av med allt och har ordning & reda igen. känner mig lite som en ny människa. jag var ute igår, därför var det ganska tungt att jobba idag, vilket resulterade i en förkortad arbetsdag, riktigt skönt. hej blykeps.
jag tänkte snöra på mig min äckelskor och ta en uppfriskande promenad med maja-bus.
pappa, kan du dammsuga min bil sen? det är väl en riktigt pappagrej att göra? när du ändå är igång får du gärna tvätta den också :)
mamma, jag vill äta din parmesankyckling ikväll.
hej då.

hej igen emy,

jag önskar en sak till åt ida, eller, egentligen är det hon som vill, men jag framför hennes önskemål och drömmar. hon vill gärna ha sex när hon anländer. gärna något hon kan hantera.
tack på förhand.
hej då

hej emy,

nu när jag inte ska med till dubai, hoppas jag att du tar mer än väl hand om min älskade sambo. hon måste komma hem helskinnad, solbränd, söndershoppad, slutfestad, lycklig, upphånglad och på ordentligt toppenhumör för att hon fått träffa dig. hon ska ge dig massa kramar från mig. eventuellt kommer det även en videohälsning, men en speciell dans. . . känns det igen?
hej då emy.

hej victor,

du vet vad jag tycker. kan inte du tycka som jag? det vore så bra då. du ska lyssna på din storasyster, annars slår jag dig!
men du vet att jag älskar dig, vill ha dig och allesande här hos mig, nu!
hej då sumpen!

hej mamma,

idag har jag jobbat hela dagen. den har varit bra. till lunch åt jag köttgryta med ris. jag kom även ihåg att äta frukost, vilket kändes bra och gjorde så att jag var mätt fram till lunch. jag har bara druckit tre koppar kaffe idag, eller är det för många?
när jag kom hem från jobbet satt jag och ida tillsammans en stund och fantiserade om livet, därefter tog vi en lång promenad och fantiserade lite till.
sedan avrundade jag kvällen med att handla och laga mat.
hej då mamma.
jag lever.

hello sunshine

Jag lider av extrem tidsbrist. Dygnen har för få timmar och min tid räcker ingenstans. All brist på tid gör att inre stress infinner sig, vilket skrämmer mig. Jag har aldrig någonsin varit stressad eller känt att tiden inte räcker till. jag har redan svaren på alla mina frågor, och det är bara upp till mig att ta tag i saken. Men mitt absoluta största problem är att kunna uttala ordet NEJ, det är just därför jag jobbar sju dagar i veckan, minst tio timmar om dagen. Däremellan ska jag äta, träna, träffa vänner, umgås med kanske någon speciell, gå och dansa, fika, umgås med mig själv, läsa en bra bok eller bläddra i en härlig tidning, duscha, shoppa, handla mat, ta långa sköna solpromenader med Maja, och just det ja, sova. Jag hinner inte. Idag skulle varit min första lediga dag på evigheter, vilket jag enkelt trollade bort genom att lova bort mig på ännu mer jobb. Heja!

En del tror att jag kommer gå in i väggen, men jag tänkte ta dörren.
Later folks.

let me search your heart

ida ska åka till dubai. jag ska åka till hippach. ida ska sola. jag ska åka skidor OCH sola. ha.
terapitrappan har fått sig ett besök idag. det var välbehövligt.

.

Ångest

Jag tror att det är såhär det känns

Mitt dåliga samvete är här

För allt

Jag inte gjort

För dig

Jag kommer ihåg allt

Känslan finns kvar

Jag  känner den

Jag hatar den

Men jag måste älska den,

Du finns trots allt kvar


Dagens

Dagens gilla: Solen, det underbara vädret samt glädjen och tacksamheten till G...
Dagens ogilla: Alldeles för sentimental och att jag ska avliva min stora hund idag. Hjärtat blöder.

En dag att ägna åt eftertanke och kärlek

Ett år sedan.

Tomhet
Väntan är lång. Jag hatar ovissheten. Känslorna är bedövade, jag vill finna ett lugn.

Den brutala väntan är snart över
Ovissheten har varit brutal. Kroppen är på väg att landa, se ut att kunna bli en skakig landning. Kroppen gör ont och hjärtat värker desto mer.

Tack till alla stjärnor
Världens underbaraste syn. Lyckan är fullständig, allt kommer att bli så bra. Mitt hjärta börjar att återfå sin normala hjärtrytm, jag vet att det kommer ta lång tid innan allt har lagt sig. Men allt kommer att bli bra, det är huvudsaken.
Kärlek och fullständig lycka. Tack.

När en vardag fortsätter
. . . Oavsett vilken typ av tragedi man genomgår forsätter den vardagliga vardagen. I mitt liv stannar den upp men inte i ditt. Allt börjar komma på plats och forma sig. Jag kan ärligt säga att den senaste veckan/veckorna har varit de värsta i mitt liv. Fullkomligt brutala och omtumlande. Lyckan är dock fullständig. Jag vet ej vem jag ska tacka för detta mirakel!?! Men jag väljer att tacka dig Alexander. För din oerhörda kraft, din styrka och din vilja. Du är kämpen själv. Det var inte din tur. Du är min idol, en människa att se upp till. Flera gånger slås jag av din starka personlighet, jag beundrar dig och din glöd. Jag tackar dig Alexander för att du lever!

RSS 2.0