Har jag nämnt . . .



Ja, jag har ju nämnt några gånger att jag längtar efter snön. Sitter nu och kollar på ursnygga skidjackor. Jag vill ha fler! Förlåt Andreas men du vet att jag bara älskar skidjackor :)
     Pratade med Emma innan, hon har bokat resa till Åre. Åh fy fan! Nu måste jag och Herr Nilsson prata ihop oss och boka vår skidresa! Jag har även lovat Emma att ställa upp på lite privat undervisning innan färden till Åre så hon kan vara grym sen!

En tisdagkväll

Nu var det kväll, tisdagkväll och jag är på gott humör. Känner mig ganska harmonisk denna afton, och de ni är inte alla dagar jag känner så. Kom ganska nyss in från en kvällspromenad med min bumma, för tillfället sitter jag och tittar på idol. Är inte överdrivet imponerad men ändå måste jag kolla. I eftermiddags kollade jag på Mamma mia och sjöng hela filmen. Det är en riktigt bra film det!

Nu ska jag återgå till att göra absolut inget. Har inte speciellt mycket att dela med mig av, känner mig mest hemlighetsfull och glad. Ja, choklad. Nu!

Godkväll.
Annie

Time to go

Det blev ett träningspass för Maja under en hennes morgonpromenad. VI bråttas varje dag om det förbannade kopplet, att kunna gå fint. Lös går hon perfekt men uppenbarligen är det inte lika roande att gå i koppel. Efter vår USA-resa var alla gamla synder tillbaka och nu äntligen börjar det gå någorlunda bra igen. Det tar onekligen på krafterna och träna med en hund och speciellt en som redan kunnat något mycket bra. idag var iaf en mycket bra runda och jag är nöjd.

Nu ska jag strax iväg till gymmet men först en liten uppvärmning med Petra. Efter det väntar en redovisning. Ska bli skönt att vara av med den.

Time to go. Ha en mycket bra dag.
Annie.

Musten?

Musten gick ur mig som ett urladdat batteri (bästa liknelsen jag kunda komma på i detta tillstånd) Kroppen damp ihop och huvudet föll ner mot bröstkorgen. Min hjärna är nestintill överarbetad denna eftermiddag. Jag har haft en tung tenta, sedan tre timmars föreläsning om hjärtat. Åh, jag vet att jag har ett och att det kan krossas. Räcker inte det? Nej, det gör det minsann inte. Jag ska kunna varenda del, hur allt flyter, klaffar hit och dit, tresegsklaffar och andra diverse termer. Syrefattigt och syrerikt.

MIna njurar gör ont, tror att det möjligtvis kan vara så att en liten urinvägsinfektion har vandrat vidare. Vill inte att så ska vara fallet. Det är lite farligt att kunna för mycket om kroppen, då har man nämligen alla symtom och man kan ställa en diagnos på sig själv. Haha, fan vad sjuk jag känner mig nu. Fast mest är jag nog bara kinkig för att jag inte fått mat i mig. Behöver ett litet mellanmål. Därför ska jag nu hoppa upp ur soffan, gå på toaletten, ta på mig mina underbart sköna stövlar och jacka, ta med mig väska och bilnyckel och sedan fara till mataffären. Typ nu ska jag göra det. . . Suck.

Jo, det blev en blykeps. En väldigt tung sådan.

På huvudet har jag en blykeps och kroppen är seg. Bakfull är ingen överdrift idag vill jag säga. Usch, jag får verkligen ågren efter en sådan kväll, men man har ju alltid så galet roligt. Det började med förfest igår klockan fyra, sedan 100- års fest klockan sex. Det var mycket god mat, underhållningen var mycket underhållande, sen var det lite spex, tjo och tjim sedan var det dans, band och en jävligt stor bar som hade allt och lite till.

Kvällen idag är en enda djup dimma, har blivit extremt mycket tvtittande och alldels för lite frisk luft. Usch, orkar inte skriva mer nu. Jag dyker åter igen ner i soffan med kollegieblock och medicinböcker. Bajs, idag vill jag verkligen inte plugga. . . Åhh, jag vill ha ett badkar, tända ljus och lugn, mjuk, fin musik.

Adios.

Med blicken mot skyn

Promenaden i skogen var mycket skön idag, sol och en galen sprallig hund. Fick också sällskap av Emma hela vägen trots att hon befinner sig i Falkenberg. Är inte alltid speciellt upplyftande att gå själv. Ska snart hoppa in i duschen, ska göra mig iordning för en förfest som startar runt 15.30. Ganska tidigt tycker jag men det ska bli fruktansvärt roligt! Jag hoppas på god mat, underhållning och tokiga människor.
     Kvällen igår var lugn. Det blev fisksoppa och vin, sedan ett litet besök hos Herr Nilssons föräldrar.

Ska plugga lite nu innan duschen.
Ha en trevlig lördag gott folk.
Love.

Dear blogg. . .

Gode värld, tiden går fort. Nyss var det måndag och en massa måsten att utföra under veckan. Nu är det åter igen fredag och dags för helg. Denna helg blir det klackarna i taket och blykeps på söndag. Imorgon väntar nämligen en enastående 100 års fest. Två galna 50- åringar slås ihop och det firas med över hundra gäster, mat, dryck och underhållning. Jag hoppas verkligen att det blir en härlig kväll. Denna kväll däremot blir nog lite mer stillsam, vill nämligen vara helt utvilad imorgon. Blir förmodligen en ljuvlig fisk och kräftsoppa med lite gott vin. . . Eller det kanske slutar med varma mackor och öl. Ha, stor chans.

Blir även en del studier i helgen, tenta på måndag om andningsorganen, sjukdomar, öli, följdsjukdomar, astma och kol.

I helgen får vi även en ny granne, och han har en hund. Därmed löste han mina problem med att skaffa en ny hund( kompis till Maja) Så bra. Välkommen.

Jo Silja och hennes kumpaner har fått jobb. Jag gratuelrar och blir väldigt glad för nu kan vi boka biljetter och planera en galen Englandsresa! Shoho!!! Och nu ska även Assa med.

Trevlig helg.
Nu ska jag ta mitt leende och dammsuga.
Tjo.

Livskvalité

Efter en liten promenad, youghurt och en samarin är jag snart på väg. Ska nämligen på livskvalité mässa idag. Ska bli intressant och se vad den har att bjuda på. Efter det blir det lite träning, men sen är jag sugen på jkpg eller varför inte Vmo. Var by the way i Vmo igår för att inhandla lite hundmat på Eko. När vi anländer i butiken är väggarna vita och hyllorna tomma och golvet fylls med människor. Det var halva priset på butiken pga de ska flytta ihop med citygross vi var därför inte ensamma i butiken. . .

Livskvalité, vad betyder det för dig?

So long.
Hasta luego.


Pissed off.

Onsdag och jag tror att det är tisdag. Hela dagen har jag trott att det varit tisdag, ingen aning om varför, jag har bara trott det. Lite stressad känner jag mig pga det, har tenta igen på måndag och jag måste plugga till den ganska hårt. . . idag ligger motivationen inte nära till hands, jag vil göra allt utom plugg. Känner mig en aning disträ och allmänt tankspridd. Kom precis hem från Anna, har varit hos henne och fikat, det är en gammal jobbakompis. Det var trevligt att träffas men det blev en hel del jobbprat. Inte helt oväntat.

Idag fyller Caroline i Australien år, var föga roligt att gratulera henne. Hon lider nämligen av extrem åldersnoja. Tragiskt Caroline! :) Grattis iaf.
Annars idag har det varit en ganska stillsam dag, har varit lite studier, promenad och gymmande. Skönt.

Jag har tänkt mycket på djur idag, hur jag vill rädda dem från allt ont. Såg nämligen ett klipp om en kille som filmar när han slår ner en kängru. Det gör mig så jävligt förbannad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag börjar gråta samtidigt som jag vill slå denne person gul och blå. Han står alltså och skrattar samtidigt som han gör detta. Fy faan vad förbannad jag blir. Ursäkta, jag är en sådan djur-och barnmänniska och det kanske låter hårt men han förtjänar inte att fullfölja sitt liv. För mig är det obegripligt hur man kan roa sig genom att misshandla, förgripa sig på både människor och djur. Ont i själen får jag. Så fruktansvärt ont!

Adjö.
Annie.

Ett brett leende

Min tenta kunde bokstavligt talat inte gått bättre, är extremt nöjd med min insats. Det är en av anledningarna till varför jag har ett brett leedende på mina läppar. Senare idag måste jag åter igen öppna min böcker, har nämligen tenta på måndag igen plus ett grupparbete som ska framföras nästa onsdag. Känns faktiskt kul att vara tillbaka i "skolbänken" jag trivs bra, det var skönt med två år som paus, motivationen är viktig och kurserna intresserar mig. Jag vill bara vara färdig och ta hand om sårbara liv. Helst skulle jag vilja vara på en canceravdelning för barn och ge dem en kärleksfulltid. Jag är laddad och inspirerad.

Idag har det blivit lite promenad, gym, studier, tvätt, städ och matlagning. De tre sistnämnda känns så förbannat vuxna, vill inte vara där en. Tiden går fort och med tiden kommer ansvar. Ansvar tar jag gärna med är inte redo att inta den fullständiga vuxenrollen. Tur är väl det att inget är tvunget, det kommer väl när man känner sig redo. . . Jag vet inte när jag är redo, jag tänker mycket på framtiden och så, känns lite som jag tappar nuet när jag håller på på det viset. Jag måste ta mig i örat och skärpa till mig. Nu på en gång helst. . . Feaces.

Nu ska jag ge Maja mat, sen intar vi skogen.
Ha en trevlig kväll gott folk.
Stay sharp.


Weekend.

Över och färdig. Ja nu är helgen färdig och över. Som vanligt gick det med en väldans fart. Helgen inleddes med en fika med M, sen en tur till Värnamo där jag hängde med Julius och badade badkar, mysigt. Sen blev det god middag med mamma, Julius, Victor och Nenad där togs hela ens tonår upp och kvällen fylldes av skratt och pinsamma tillbaka blickar. Under natten var jag chaffis åt lite Harry´s folk, som vanligt blev det en galen färd som alltid tar mycket längre tid en man räknat med. Skulle hämta två personer men istället dyker tio stycken upp, vilda och galna. När jag kom hem efter att ha kört hela GGVV var jag ganska trött, men inte min hund. Julius vaknade och ville mysa, men jag var föga intresserad klockan fyra. Jag tog tre filtar och la mig på soffan, efter en timma väckte Maja mig, hon tyckte inte att det var roligt att sova längre, med ögonen knappt öppna släppte jag ut henne, väckte nästa hela huset pga av den där förbannade musiken som spelas varenda gång man öppnar eller stänger dörren ( i min mammas hus). Klockan 7.13 har Julius vaknat och tittar på barnprogram, han tycker definitivt att vi ska titta ihop och mysa, jag höll inte riktigt med. . . Min hund hade också andra planer för istället för att sova, hon ville ha frukost och promenad och det blev så. Efter en liten promenad slängde jag mig återigeni soffan för att sova, det fick jag. en liten liten stund. Efter inte många timmars sömn var det frukost och städ av garage och förråd, körning hit och dit, och även lite försäljning.  Lördagen avslutades med en mysig trevlig tjejmiddag som var lugn och skön. Söndagen bjöd på en promenad, cykeltur, middag på bambu och lite mysigt fika i Kullarp.

Ja, det var min helg det i stora drag. Mysig, lugn och skön.
Godnatt.
Love, Annie

Full fart mot helgen.

Dagarna går fortare och fortare, veckorna flyger förbi, känns som det nyss var måndag och man hade en hel vecka framför sig. Nu har halva fredagen gått, har hunnit med en tenta(som gick mycket bra) lägenhetstittande, promenad, lite slapp i soffan. Ska snart ut på en liten runda till. Känner mig så oerhört seg, magen är inte på samma sida som jag, huvudet dunkar och har sig. Vet ej var tempen står på idag men gissar på att den är förhöjd. . .

Sitter och drömmer ihop en mysig helg, då jag inte mår dåligt och att Andreas inte jobbar. Kunna ta några goda glas vin och äta mycket god mat och trevligt sällskap. Men det får bli en annan helg det. Herr Nilsson jobbar och min kropp mår piss. Känns som det blir en lugn och stillsam helg, jag hade verkligen sett fram emot någonting annat. Få se, kanske kan kurera mig och slå på stort imorgon istället.
Har ni tänkt på det att det är mycket som ska hinnas med under hösten? Det är fester, fester och lite mer fester. Lite weekends, ofta lite födelsedagar och kanske lite släkträffar. Sen även lite besök här och där, besöka vänner över hela halva Sverige och lite till. Allt ska hinnas med och få plats på bara några få månader. Jag gillar hösten, tycker om mörkret och allt mys och gos. Jag kan åka bil hela natten och bara njuta. Sen kommer julen. . .

Trevlig helg och mys.
Love, Annie

Verbal diarré

. . . är inget jag lider av idag precis. Snarare tvärtom, tankarna står still och huvudet är inte med idag heller. Har även feber, imorgon blir det till att skriva tentan och sen hem. Behöver vila lite uppenbarligen. Pga detta blir det en förmodligen en stillsam helg, skulle på fest imorgon var det tänkt, får se hur det blir med det nu. Blir eventuellt lite fika i Värnamo och mys.

Pratade med Caroline en bra stund idag, det blev tal om en Australienresa redan nu till jul och nyår men det känns lite tajt nu, blir nog nästa vinter istället. Men jag är riktigt sugen måste jag säga. Fasen vad härligt! Ja, det hade inte varit helt fel som sagt.

Sitter och kollar på lyxfällan för tillfället, man slutar aldrig att förvånas, eller förvånas man inte alls längre kanske. . .

Nu ska jag snart krypa till kojs, mysa med Maja först en sen kanske en liten sista nattrastning.
Godkväll.
Love. Annie

Ingen dag

Huvudet är tre meter bakom, släpandes i grus känns det som. Huvudet gör ont och magen ännu ondare. Jag ber till gudarna att min jävla tarmproblem inte är tillbaka. Vill inte äta mer medicin och skit. Tycker allvarligt talat att det räcker nu, satans förbannade jävla sjukdomar. Fan och hans faster. Det är bara så fruktansvärt jobbigt att ha ont i magen, vill inte gå igenom alla tusen undersökningar igen. Hoppas att magen bara fått ett frispel som bara varar idag.
Måste fokusera på olika sänglägeskomplikationer, skrivning på fredag. Men idag kan jag bara inte koncentrera mig.

Ikväll blir det lite lägenhetstittande och sedan en skön promenad med Sofia.

Nu ska jag väcka Herr Nilsson, dags att gå upp.

Adjö
A.

inte längre

Jag är inte beroende av hemnet längre. Tycker inte att det är kul mer. Är inne kanske bara varannan dag. . .

Yadi yadi

Är precis hemkommen från Kullarp. Tog en lång skön promenad med Tina och det var lika trevligt, djupt och underhållande som vanligt. Med mig hem fick jag en blöt och smutsig hund som fick kastas in i duschen för att få lite skön ompyssling.
Det var en kall promenad, hade faktiskt mössa. Var kanske helt fel, har hört att man ska frysa in hösten. Stämmer det?

Annars idag har det blivit lite gymmande, promenad, studier,  fix och don samt en god pizza.

Jag vill ha snö och skidåkning nu. Nu nu nu. Eller allra helst nu!
Funderar även på Australien nästa vinter. Denna höst blir det England, sen till vintern en liten skidsemester, sen till våren blir det eventuellt lägenheten på  Mallis, sommaren kanske USA, och varför inte avrunda nästa år med en resa till Australien. Låter inte helt fel känner jag. . .

Tänkte ta en liten paus i soffan innan jag kryper till kojs.
Godkväll/ A

Stjärnan

Förra veckan vill jag skaffa en till hund. Denna veckan vill jag köpa en ny soffa och bil. Undra hur tankarna ser ut nästa vecka. . .

Helgen har varit mysig, lugn och skön. 
Fredagen blev det bio i Växjö och det var inte världens bästa bio men helt okej. Jag skrattade en hel del som vanligt. Vi såg så mycket som Patrik 1,5.
Lördagen började med lite handbollstitting, sen fika i Kullarp och sen blev det lite mys och Juliushäng i Gnosjö. Där avnjöt vi en god måltid som bestod av diverse sallader, kyckling, köttfärs, sås, guacomole och bröd. Det blev alltså inget mindre än tacos!
Söndagen var ännu lugnare, lite promenader sedan en tripp till värnamo för att äta lite söndagsmiddag hos mamma.
Kvällen var mysig med vin och film.

Ha en bra dag.
Annie

Chicago, Las Vegas, San Diego, Mexico eller varför inte San Francisco



Hey! Wanna go back to the states next year with me?

En till

Jag har hittat en till underbar tjej. En mellan blandras, golden och något mer. Helt ljuvligt söt. Ska jag?

Helvete Anna!

Ikväll var Anna allt. Jag har inga ord, tårar fylldes i ögonen, gåshuden kom, jag har spelat hennes audition om och om igen. Anna kommer att gå hur långt som helst.! Jag vill höra mer, nu!

. . .

I do enjoy missing you. Thats why I don´t know if  I ever can go back.

Jag vill ha en guldbiljett till månen och dig.

Jag har hittat henne

Jag har hittat min nya hund, en rottweilertik. Hon är  tre år, undebar, söt ,duktig och snäll. Ska hon bli min? Maja vill faktsikt ha en kompis att springa och leka med varje dag. Det är ett ganska stort beslut att fatta. Jag vill!

Jag kände den . . .

Igårkväll utan för ica kände jag hösten på riktigt. Det var rusk, blås, blött regn ( det finns även torrt regn). Jag och Silja stod och väntade på Victor, Silja insåg att det var såhär hon skulle få ha det nu de närmaste månaderna. Nästan lite likt Island. Kan tänka mig att London har underbar julstämning när den närmar sig. Har bara varit i London under hösten och då har det varit underbart, och även denna gång blir det ett höstbesök.

Idag har jag skirvit om alkohol och droger, sen promenad och gym. Nu tänkte jag snart äta lite, god pasta carbonara. Sen blir det en lite promenad, tvätt och kanske en liten utflykt.
     Jag vill ha nya ljus som doftar gott, en ny varm skön pläd som man kan ligga under och mysa. Fast iof. sig det är ju kanske inte riktigt jag, kanske behöver jag prata med någon som lär mig koppla av och komma ner i varv, jag tänker hela tiden, på allt och inget. Kan inte ens sova om nätterna, allt snurrar och far. Bajs.

Var på pappas jobb idag på morgonen, träffade då underbara Asta, nu vill jag verkligen ha en till underbar gosig bebis.

Ha en fortsatt bra dag,

Vem fan bloggar om sås?

Under min korta tid som bloggare har det aldrig slagit mig att blogga om sås. Men vem gör det? Jo, min kära bror. Uppenbarligen finns det inget roligare, intressantare eller bättre att skriva om än sås.Egentligen är det ganska kul, ordet sås. Säg det, ssååss. Haha, vilket ord. Sås. Det finns ju faktiskt många olika såser, goda, mindre goda, rent av äckliga och i alla dess färger och konsistenser. Dessutom får man ju skriva om precis vad man vill, eller om absolut ingenting. Blev bara en aning full iskratt när jag läste det. Nog om det, sås. . .
    SIlja åkte precis, imorgon blir det England för hennes del. Ska dit om en måndad eller två, därför kändes inte avskedet så tugnt ikväll. Det blev det choklad och popcorn som avslut samt lite Filip och Fredrik, fan vad roliga de är. Helt komplett galna.

kensdottirogannie.blogg.se kan bli en ny blogg att ha stadig koll på. Jag och Silja är fruktansvärt olika och inte lika djupa, Silja kan prata om ozonskiktet, växthuseffekten, tillväxten, barn, våld i all evighet. Nu kanske jag framställs som en icke så djup person men det är jag inte. Jag är mer känslosam, vill rädda alla djur i världen och även barn. Tänker bara inte så mycket på ozonskiktet. . . Kanske skulle det bli en underhållande och tänkvärd blogg med underbara inlägg och vackra bilder på oss människor och världen och  alla plötsliga händelser.

Här sitter jag i halva mitt skidställ och drömmer om snö, snart älskade snö. Snart.

Imorgon bitti ska jag till pappa och dricka lite kaffe därefter ska till skolan och skriva om alkohol och droger. Si där ja.

Yadi, yadi, yadi.
Annienadienudie

vadvorevarldenutanvictor.blogg.se

Victor på gatorna i Hollywood.

. . .

Through the storm we reach the shore. You give it all but I want more. And you give yourself away, and nothing left to lose, and once again you give your self away. Will that be enough for me?

Asfalt och munvård på en medvetslös patient.

Det luktar asfalt i min lägenhet, utanför lägger de om asfalten, halva vägen är avstängd och det är en hel del trafik.

Dagen började med promenader och sen gym. Efter det var det dags för lite snabb lunch för att sedan ge en medvetslös patient munvård. Sen fick vi testa hur det själva känns att bli matad så det gjorde vi, matade varandra. Kul att lära sig något nytt varje dag.

Kom precis in från en promenad med Maja, så nu blir det soffan ett litet tag.

M vill att det ska bli Växjö i helgen, det ser lite mörkt ut just nu, men om två, tre helger kanske. . .

Blir det en färd till Helsingborg imorgon?
Lycka till.

Adjö.

Hemnet

Jag är beroende av hemnet.se. Varenda dag är jag inne, ofta mer än en gång, jag vill bo överallt. Ha ett flertal mysiga, lyxiga, charmiga lägenheter. Eller varför inte ett litet hus vid vattnet, snyggt lantligt inrett. Jag har ingen aning om var jag vill bo, var jag vill ta vägen, vilket sjukhus jag ska jobba på, är helt vilse. Jag bara vet att jag vill, med min kärlek och min bebis vill jag bo. Jag älskar min nuvarande lägenhet, den är superfin, snyggt inredd och allt, den bara ligger lite fel, i lite fel stad.. .

Ceasar Milan är grym. Tack för alla tips.

Jag väntar på att Efterlyst och Insider ska börja, jag följer programmen slaviskt.

Jag och Silja i Grekland


Snart, kanske. . .

Det börjar kännas bra, lite bättre och helt. Det gör mig glad och varm i hela min kropp och mitt hjärta. Du gör mig gråtfärdig genom att bara tänka på dig. Jag älskar dig, det har inte varit lätt, men jag älskar dig av hela mitt sårbara hjärta.

Dagen har varit bra, håller på med grupparbete och mycket har blivit gjort idag. Det känns bra.
Var uppe lite efter tuppen idag för att promenera med Maja min, sedan lite frukost, studier, handla, matlagning, promenad, mys med A och nu lite soft framför tv:n och datorn.

Imorgon blir det morgonpromenad gånger två och sen gym. Sedan blir det studier och sen mys med Silja Marie som far till Brigthon för att spendera lite tid, eller kanske mycket. Jag hoppas inte på en permanent flytt. Det kommer som förra gången bli ett tårfyllt farväl och tusen kramar och pussar. Det är inte lätt när en av ens bästa vänner flyttar långt bort och man är medveten om alla förändringar, bara den dagliga kontakten, telefonsamtalen om aboslut ingenting eller de mest bisarra sms. Jag kommer att sakna det, och alla mysiga kvällar, middagar, fester och utekvällar. Men det kommer mera, vi ska ju hälsa på och sen kommer Illa hem. Ja, så är det.
     Caroline bor i Australien, det är ännu längre bort, för henne finns det nog risk för en permanent flytt, hon har bott där i nästan två år nu, och mer väntar. Jag vill dit, jag vill se och uppleva Australien, kanske åker jag och A dit. Men vi skulle ju till USA nästa sommar också,  allt kan man ju tyvärr inte göra på en gång. Och just det, alla mina skidresor, det blir garanterat sälen, det finns risk för Österrike också, jag var även sugen på lite skidåkning i Colorado, har varit där och vandrat på sommaren. Det var även tal om skidåkning i Seattle. Bara skidåkningen blir av är jag glad. Har lovat min underbara Andreas att bli grym på skidor. Jag står vid mina ord.

Jo, jag är sugen på en hund till. En stor mysig hund. En golden. Snälla kärlek. . .

Godkväll.
A

Världens sjukaste natt

Jag är helt övertygad om att jag har upplevt världens sjukaste och roligaste natt. Under fredagen for jag och Silja för att hälsa på Emma i Halmstad. Det blev först lite shopping, bolag och mataffär, inte helt otippat blev det tacos med världens godaste guacomole. Sen godis, vin, shots, cider och besök av lite andra kompisar. Vi hamnade på morfars och där var det mycket trevligt och lite galet med tårar, skratt och dylikt. Lekte lite spion och trollkarl under natten, mycket underhållande.Sen när vi kom hem hände världens mest sjuka grej som för evigt stannar innaför väggarna på hertig knutsgatan. Men herregud.

Lördagen var ganska tung ett tag, blev det lite frukost, stan och sen lunch sedan hemfärd. Kvällen blev lugn och mysig med Andreas.

Hade precis ducshat och skulle göra mig iordning för ingenting då Andreas kliver upp och överraskar mig med ett resturangbesök där vi avnjöt  fruktansvärt god mat.
     Kom precis hem från Tina där det var tjejmys och tvtittande.

Nu måste jag köpa en tvättkorg till Martina, alternativt en hammare, eller kanske ögonbindel. Önskelista tack!

Sov gott.
Godkväll.

so what

Herregud vad bra Pinks nya låt So what är. Blir helt lyrisk när jag hör, dansar och sjunger.

Jag är trött och snart redo för sängen. Har tagit en kvällspromenad med bumman.
Godnatt.

Wanna tell me what the wisemen said?

Brunett igen.

Äntligen, äntligen. Nu är jag mörk igen. Fy sjutton vad skönt. Känns som en helt ny värld. Nu står det helt klart, blondiner har inte roligare! :)

Är i Värnamo och hänger med Julius, har bråttats och gått en runda med Maja. Ska snart få lite god mat av min underbara mamma, Jag har förmodligen världens bästa mamma, hon är bara helt ljuvlig!

Imorgon bär det av till Halmstad för att umgås med Emma, laga god mat och dricka gott vin och några goda drinkar. Just nu ser det inte ut att blir någon utgång på grund av galna Emma som har förstört sin fot under en annan utekväll och numera går på kryckor. På lördag blir det någon form av umgänge, antingen sigges eller bara mysig tjejmiddag!

Nu ska jag kolla på madicken med Julius och sen väntar som sagt god mat, det doftar lövbiff.
Ha en trevlig kväll.

Slappna av och godnatt.

Jag är så förbannat uttråkad och rastlös. Silja har precis åkt till jobbet och kvar sitter jag med kli i kroppen. Jag stampar med fötterna, har redan varit ute med Maja på hennes kvällspromenad, det slutar väl med tre till. Jag önskar att jsg kunde lära mig att slappna av, det hade varit ganska skönt och en intressant känsla att kunna det. Behöver kanske åka bort, äta god mat och bara njuta. Fast jag vet väl inte hur man gör det heller. Hur kan man bli funtad såhär, en normal männsika är förmodligen ganska slö och på myshumör en onsdag klockan 22.04. Ja alla utom Annie. Fuck.

Jaja, får väl snöra på mig skorna och ta en runda till.
Jo, jag köpte ju en ny underbar rosa regnjacka igår. Den funkar utmärkt som skidjacka till mina dundersnygga bruna termobyxor. Jag har faktiskt ex antal termobrallor också. Jag vill ha snö, nu!

Godnatt.

Idol 2008

Ikväll börjar idol. Jag hoppas att den nya juryn är grym och skonigslöst rolig!
     Dagen har varit bra och mycket har blivit gjort. Promnad, studier, promenad, träning och lunch, ska hoppa i skorna och ta Maja på en lite runda i skogen. Ikväll kommer Silja, då ska vi mysa och titta på idol. Nästa onsdag flyttar Silja till Brighton, det kommer ett bli tomt och tugnt. Men en resa till England är redan planerad.
   
Jag saknar dig Andreas, det är tomt utan dig.
Kärlek.

Maja som valp.


Fläskpannkaka

Dagen har flugit förbi och mycket har hunnits med. Promenad, träning, lunch, studier, fika med mamma, Julius, Victor, mormor, morfar och Astrid. Skjutsning hit och dit, ett nytt regnställ har inhandlats och en ny sele till Maja. Sen kvällsmat med mamma och Peter. Efter det for jag och Victor till Anderstorp där vi tog en promenad och sedan slängde ihop en fläskpannkaka som ska agera lunch resten av veckan. Det är kul och skönt med en charmig nyklippt inneboende när min kärlek inte befinner sig på hemorten.

Planer inför helgen håller på att smidas, även denna helg är det mycket som ska hinnas med och som vanligt är det för få dagar. Det blir iaf Halmstad till helgen, ska hälsa på Emma. Sen kanske även en liten snabb vända till Göteborg. Ska även hinna med att klämma en in tjejkväll till och vinka av Silja.

Nu väntar jag ivrigt på snön, vill så gärna åka skidor, slänga mig utför en backe med nysnö och jag vill aldrig att det ska ta slut. Ser även fram emot all härlig After ski och galenskap. Jag undrar hur många skidjackor som inhandlas denna säsong. Förförra säsongen blev det fem nya underbara fräcka skidjackor. Förra året ingen, därför att det faktiskt helt legalt att köpa minst två. Ja, eller kanske tre. . .

Nu väntar sängen.
Godnatt.

Vin och tacos

Avrundade måndagen med tacos och vin. Jag är en livsnjutare och ger blanka fan i vad det är för dag :) Jag skulle kunna äta tacos varenda mål om dagen. Det är så ljuvligt gott. När jag gör min guacomole kan jag förtrolla vem som helst. Välkommen att smaka.
Imorgon blir det tidigt uppstigning, ska iväg och träna med Petra. Promenad först och sen gym.

Nu ska jag mysa med min kärlek. . .
Godkväll.

RSS 2.0