Fina minnen

Idag har skrattet flödat, tårarna har runnit och jag har gapskrattat en stor del av dagen. Jag åkte till mamma tidigt idag, ville hänga med världens underbaraste Julius. Började sortera och titta igenom gamla kort från när vi syskon var små. Det var så jäkla roligt, hur våra föräldrar såg ut. Det var längesen jag skrattade så sist. Min mamma har haft tusen olika frisyrer och färger, min pappa har haft sjukt många olika stilar och storlekar på kläder. Min äldre bror har varit sinnessjukt galen, han föddes med ett stort leende och en vilja att bara jävlas. Min ena yngre bror Victor föddes alldeles för söt och charmig. Helt underbara kort fick jag med mig hem som nu ska ramas in och sättas upp. Däremot undrar jag om mina barn kommer sitta och skratta som tokar efter att ha sett kort på mig och sig själva som små godingar? Förmodligen!

Helgen har varit bra och känsloladdad, nyttigt.
Ha en fortsatt skön och mysig kväll.
Godkväll.

Tom på en lördag

Hur fan kan man känna sig tom på en lördag? Jag trodde att det var bannlyst, att alla känslor och humör bara skulle vara på topp under helgen, men tji fick jag.
     Vissa männskor ska inte ha funnit varandra, hur kan saker och ting bli så fel? Hur kan människor förändras på det viset? Allt var äntligen bra och stillsamt tills du rotade där du inte hade att göra. Förstörde mer än vad du någonsin gett. Förstört och sårat en del för alltid. Det är oerhört svårt att förlåta en sådan sak, om nånsin. Jag känner mig tom men samtidigt hatisk. Att man kunde ha så fel och förd bakom ljuset. Tack säger jag för nu är allt m y c k e t klarare. Jag klarade mig som vanligt, fast med ett ganska djupt sår, det läker snart.

Nu ska jag rycka upp mig, ta mig i kragen och sedan åka  till Kullarp och grilla. Ha en trevlig lördag!
Tjo.

Onsdag med regn.

Idag tog Herr Nilsson med mig till Värnamo för att inhandla lite paket och en ny underbar matta från Mio,( eller tog med och tog med, jag fick tjata och le lite först. ) Efter spring i ett antal butiker var jag nu tvungen att kompensera Andreas  lite, det blev genom att bjuda på en utsökt hamburgare från max, den nya med nachos. Jag är inte speciellt förljust i hamburgare men vad gör man inte för en ny matta och spring i affärer?
     Imorgon kommer min nya tavla som jag väntat på så länge, det tar sådan tid när man beställer tavlor från extremt talangfulla konstnärer.

Godkväll.

Kjellan, lycka till.

Pyssel och idéer.

Herr Nilsson har tagit i hand på en upprustning i hemmet, han ska börja hålla efter sina saker mer och jag kanske måsta lova att inte vara så förbannat jävla pedantisk. Det är en sjukdom för mig, det klivar över hela kroppen om något ligger fel, står snett eller om ett glas är odiskat. Jag är sjuk jag vet, alla min vänner vet det, min familj, min kärlek och åter igen jag vet det, men det är en obotlig sjukdom. Jag damsuger en gång om dagen, städar toan flera gånger i veckan, torkar golven, dammar, allt. Jag bara älskar när det är rent och snyggt! Så det är så.
     Idag har jag burit upp en byrå som jag målat, satt upp ex antal ramar med vackra kort , ändrat om i mina fönster. Det är så himla kul att pyssla och dona. Ska även köpa en vardagsrumsmatta och gardiner till sovrummet, är även sugen på en lite ö, typ en köksö och coola stolar.

Kom nyss hem från en Me & I-träff som ägde rum hos Sofia. Jag var den enda lilla flickan som inte precis fött, hade tvåtre barn eller väntade barn. Kände mig inte utanför, jag stod för ungdomen och festenstid. Jag köpte iaf två ursnygga klänningar, en svart med vita stora prickar och en grå, mjuk to die for.

Snart läggdags, tänkte avrunda kvällen med lite sex & the city samt mys med Maja i soffan.
Godkväll.

När jag blir stor. . .

De senaste åren i mitt liv har min dröm varit att bli polis, tyvärr satte en tragisk skidolycka stopp för det. Jag drog av mitt knä på två ställen opererades och fick kortisonsprutor efter några veckor, sen väntade hård träning hos sjukgymnast. Där fick jag ge upp mina framtida drömmar som polis och även fortsatt skidlärande. Det har varit två nästan tre tuffa år att komma fram till vad man vill göra istället. Men nu, nu hoppas jag att jag har funnit lite lugn och positiv framtidsanda. När jag blir stor ska jag jobba på sjukhus, akuten eller kanske på psyk. Idag började skolan, snart är jag där. Jag håller tummarna!

Det har varit en bra dag med härliga promenader och mycket har blivit gjort.
     Jo, helgen var riktigt lyckad. Fredagen slutade med bak, god mat, gott vin, massa sex & city avsnitt och en bra film. Värnamo fick sig ett besök på lördagen, sedan kräftor och annan god mat. Tyvärr ingen nubbe till mig men desto mer till Herr Nilsson. Kul!

En sak till jag ska göra när jag blir stor: Skaffa ett stort mysigt hus, barn, fler hundar och gifta mig med världens underbaraste människa.

Godkväll.

Aldrig sluta sträva

Att göra saker för sin egen skull är viktigt. Bara för dig, ingen annan. Att veta att man duger precis som man är, är ännu viktigare. Vi har ett liv som är vårt. Sluta aldrig att sträva efter nya utmaningar och ett lyckligare liv. Nöj dig inte med något som känns halvbra eller lite sådär, det ska kännas helt jävla underbart. Gör saker för din egen skull, hitta en egen väg och egna erfarenheter. Aldrig, aldrig ska du leva ditt liv genom någon annan. Hitta din väg, och den ska alltid gå uppåt. Lycka till.
     Du är underbar och du duger precis som du är.

Helg är lika med way to short.

Helgen har för få dagar, vi borde förlänga hegen. Man hinner aldrig med hälften av allt man planerat, träffa den, göra ditten, sen datten. Idag hoppas jag på storbak, frossa i bakverken, dricka gott vin, laga god mat, tända ljus och kolla på klassiker. Imorgonkväll blir det kräftor, nubbe och vin. Äntligen. Söndag, något galet!

Nu kanske jag ska åka och hämta min nya tavla, plocka upp mina nya böcker och sedan en skön promenad i skogen.

Ha en bra dag och helg.
Ciao.

Ett bra avslut.

My Em gjorde min promenad väldigt lyckad. Orden och tankarna sprudlade. Tack.

Tina är dessutom helt underbar. Du håller allt vid liv.

Nu väntar soffan med min goa Maja!
Godkväll.

Ordbajs och förvirrad

Livet är en ganska trevlig grej, egentligen. Oftast ganska spännade, utmanande, lugnande, tillfredställande, roligt, lyckligt, ivrigt, galet och mer därtill, men inte idag, idag är livet ingenting, ganska förvirrande mest tycker jag.
Jag har mycket inom mig idag och vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja, vet inte ens var jag ska börja tänka. Det värsta är att jag inte ens är trött, kan inte bara somna in och sluta tänka. Allt i huvudet snurrar, jordklotet snurrar åt motsatt håll, och min kropp snurrar uppochner. Illamående.
Jag har bara massa ordbajs i mina tankar och känner mig allmänt förvirrad och vilsen, nästan lite trasig. Det har varit mycket nu den senaste tiden, alltid ska man vara stark och inte ta åt sig, sträcka på sig och gå iväg, gör man så för länge kommer livet ifatt en och det är inte speciellt roligt. Nu börjar mitt liv komma ifatt mig, jag har sprungit länge nu och vet inte hur länge jag orkar fortsätta. . .

Jag vill flyta iväg, upp bland molnen och fara iväg, se på världen med andra ögon och ur ett annat perspektiv. Kanske ska flyga helikopter jorden runt?!?

Yes M, du och jag till helgen. Nubbe, vin och kräftor!

Redo för nya tag

Efter tre dagars sängliggande är jag imorgon åter igen redo för nya tag. Jag har precis duschat av mig det sista av febern och förkylningen. Skönt.

Jag röstar på kräftor, nubbe och vin till helgen!

Godkväll.
A.

m i t t h j ä r t a

Genom min kropp sprids det varma floder av ömhet. Mina ögon fylls av tårar, vackra tårar. Mitt hjärta arbetar som aldrig förr, det går fort nu. Blodet åker ut i varje del av min kropp och jag blir varm, mitt blod är rent, du har renat mig.
     Naken ligger jag framför dig, öppen och sårbar.

Solen smyckar med sina strålar, dina tänder blänker i dagsljuset, dina ögon är blåare än havet.
     Förtrollas gör jag av din charm, smälter i solen, du plockar upp varenda bestående del av mig, pusslar ihop mig och älskar mig, du älskar mig för den jag är. Jag kan inte bli mer älskad.

Hösten närmar sig, löven kommer att falla, likt löven faller jag handlöst för dig.
     Du är min sol, min dag, mitt liv.

Annie Josefsson

Långsam kväll

Tänkte att en promenad med hunden skulle skynda på minuterna lite, men icke. Försökte även med sit ups och armhävningar, men nej. Sitter och väntar på Sex & the city ska börja, snart, snart, snart.

Illa, tavlan.
Ciao.

Tisdag med feber

Veckorna springer iväg. Nyss började semstern och planet bar av till de förenta staterna. Sedan dess är man hemkommen, lyckades med en månads semester där, sedan lite svensk sommar och ledighet, därefter jobb i två och en halv vecka. Var tar tiden vägen? Under tiden har jag lyckats få feber och bli förkyld. Dessutom kom hösten på en enda gång. Augusti som bruka kunna bjuda på ett antal vackra dagar, men hösten klampade in med stomsteg utan förvarning. Hösten är välkommen, men den kunde lämnat regnet där den kom ifrån, för regnet behöver jag inte alla dagar.

Nu väntar soffan, med en skön, varm filt och en god kopp te.
Godkväll.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0