.

Be inte om att få ett lätt liv,
be att få bli en starkare människa
Be inte om uppgifter
som motsvarar dina krafter,
be om krafter
som motsvarar dina uppgifter

Ha den äran min Emma


En dag
En speciell dag
För dig
Din dag
Vi firar
Du njuter
Jag vill att du
ska njuta
Varje dag
Men idag
Är en speciell dag
Jag tittar på dig, och jag vill att det ska vara din födelsedag varje dag.
Det förtjänar du

.



Två änglar
De bär inga vingar
De bär hjärtan
Som få
De smälte mitt




On my way back

Morning folks.

Torsdag, torsdag, torsdag. Jag är trött. Det är höst ute, ganska mycket höst.


att säga J A

Nu drar jag till Götlaborg.

Ciao.

You will rest in my mind.

En dag, fylld av allt och inget. Jag är överväldigad och samtidigt tom. En dag som inte har varit speciellt bra, jag hoppas på en bättre morgondag, en mycket bättre.

Kankse ska jag sluta frossa i Dark mint, eller inte.

Tack för hjälpen!


En tung dag att bära

Finito.

J.S flyttar till Borås.


God morgon kära torsdag

Morsning korsning.

Morgonpromenaden är avklarad. Jag har sovit som en prinsessa och drömt sött. Äntligen vaknar jag upp utvilad och fit for fight. Me like.

Snart kommer finfrämmat. Nämligen mitt älskade gudbarn Vincent i sällskap med världens bästa Tina.


Virr och stirr

Vaknade upp i morse med en köttbulle brevid mig. Närmare bestämt Johanna. Mysigt med sällskap i sängen, det är aldrig fel med gos. Det blev en mysig kväll igår med tända ljus och gott rosé. Fler liknande tisdagar, gärna för mig.



Dagen idag har jag iaf. flugit runt som en skållad råtta genom delar av Sverige. Eller jag menar, Värnamo och Jönköping. Hur som haver så har det minsann varit en härlig dag.

Böjd och nelåten.


Moving in Party

Äntligen. Det blir så perfekt i lägenheten. Allt känns hemma, jag vill sova i varje rum. Hjärtat dansar och själen sjunger. Jag är nöjd, mycket nöjd.

Kom och titta. Du är välkommen.

Snart kommer JP, det blir en mysig inflyttningsfest på två personer med massvis av vin. Me like.

Ciao.

Din tid, min tid, vår tid?

Det donas, fixas och pillas med precis allt, i Annies värld idag.

Hej.

Fortfarande tio år med sina syskon

"Älskade ängel, du är min man. . . " En tokig Julius stod och dansade precis som Bert då vi kom hem till mamma för födelsedagskalas. Vilken syn mina vänner. Det skulle ha spelats in, härliga unge. Han är fruktansvärt underhållande, enda nackdelen är väl att Alexander och Victor lär honom en massa dumheter. Men vad är syskon till för?

På tal om syskon, så brottas, slåss och sparkas jag gärna med Victor. Vi är alltså fortfarande kvar i den åldern i vår syskonrelaion. Hur som haver, även denna dag skulle vi slåss och sparkas en aning. Men efter ungefär tio sekunder sparkar jag på honom, . . . Fasen vad tråkigt att veta egentligen. Men iaf, nu ligger jag här med ett svullet underben och smärta. Fan. Jag haltar fram och får inte i foten i min sko. Såhär skulle ju inte min måndagkväll sluta.

Lite inflyttningsfest vore på sin plats snart. Imorgon kommer ett ordentligt flyttlass. Vilket påminner mig om all packning. . .

Godnatt.

Roadtrip

Det enda vettiga jag åstadkommit hittils under dagen, är att jag har planerat in en roadtrip imorgon med min två favorit-J:n. Bra jobbat säger jag.


Ordning och reda, pengar på fredag.

God morgon.

Det börjar åter igen bli ordning och reda i lägenheten. Känns mycket bra, ännu härligare att få hit alla mina grejer. Tömma den andra lägenheten, och bli av med den. Befriande.

Idag fyller min kära mamma år. Därför blir det lite födelsedagsfriande i afton, vilket jag ser fram emot. Ska bli kul att träffa hela familjen, som varit utflugen på alla möjliga ting under sommarens gång.

Nu är det dags att ta tag i måndagen. Jag har massvis med saker att göra, men idag känner jag för att bara skjuta det framför mig. Har ingen direkt ork eller inspiration. Det är en hel del ting som ska uträttas under veckans gång. Men allt det hinner jag säkert med. En annan dag. . .

Ciao Bella.

Mer er!

Det blev en hellyckad lördagkväll med utsökt mat och fantastiskt umgänge.

Organiserat kaos

Det är ett organiserat kaos i min lägenhet för tillfället. Det är saker och kläder överallt, det är ingen vacker syn. Det kryper i min kropp, jag vill få ordning och reda. På en gång helst. Men i kväll börjar Ida att flytta in. Ida är den typ av tjej som planerar, en hel del faktiskt. Hundra gånger mer än vad jag gör. Hur som haver, hon har planerat in hela hösten, vad det gäller mat, träning och socialt liv. Detta är ganska underhållande måste jag medge. Om ett tag framöver ska jag ge dig ett smakprov på hennes planeringsliv. (förlåt Ida)

Jag har idag iaf. städat, plockat, burit, legat på knäna och fixat till det mesta. Så nu är det iaf ett organiserat kaos, och inte bara kaos. 



Ibland läker inte tiden alla sår

Jag gillar att du undrar, och inte förstår någonting. Kittlande, härlig känsla.

Ögonen börjar nu bli riktigt tunga, trots det har jag ingen ro att krypa ner i min stora säng. Jag måste komma ner ordentligt i varv först. Hur det nu ska gå till har jag ingen aning om. Har precis tittat på Hangover, som jag har skrattat. Gode värld vilken rolig film. Det är en sådan film jag kan se om, och om igen. Sinnessjukt rolig. 

Det är tomt i lägenheten, ingen härlig tjej som spårar ur eller sitter med sin gitarr halva nätterna, och sjunger gudomligt. Därför känns det ensamt och tomt. Andreas och Jens gick precis hem efter en trevlig kväll med pizza och film. Men jag vill inte vara själv. . . 

Jag vill tillbaka. . .

det trodde du inte, va?

jag har ett brett leende på mina läppar. hjärtat dansar och själen klappar takten. jag är tillbaka. stark.

down I go.

tapeterna är rivna. körningen är delvis avklarad. jag måste till en affär. jag ska lämna av maja. duschen är klar och gjord. naglarna är målade. jag ska till er och hämta det, och lämna de. efter en ihärdig förkylning, kanske jag skulle prova att sminka mig.

herrå.

bör och borde

Jag borde lägga mig. Vila ögonen och kroppen från stress. Jag borde packa färdigt. Få i allt i väskan, bestämma vad jag ska ha på mig. Men jag orkar inte. Jag borde sätta alarm. Men vet inte vilken tid jag ska upp. Jag borde få in all nytvättad tvätt, men jag vill inte. Jag borde börja fundera på hur jag ska ha det, men det varken orkar eller vill jag. Jag borde mysa med Maja, och det ska jag göra.

Godnatt.

.

du måste springa
fort
fortare
vilket håll ska du välja?
du kommer att bli funnen
allt kom på en gång
allt försvann på en gång
nu är allt borta
och även du måste bort
spring

.

Ett ljud fångade mitt intresse
Synen fick mig att vända om
Vindarna vände
Jag kan avundas det ni upplever
Jag kan frukta det ni känner
En dag kanske vi är där
Tillsammans
Fast inte idag
Utan om ett långt tag
Fruktan
Kom
Till alla oss
Och skrämde mig
Jag känner fruktan för det du älskar

Silja, jag vill också åka tillbaka till Grekland


jag sätter punkt och komma

jag läste ut min bok. nu vill jag ha en ny. ge mig gärna bra tips. jag vill vara godissugen, men är inte det. jag måste ta på mig och gå med maja. jag vill bli frisk. snälla försvinn, dumma, dumma förkylning. jag vill åka iväg. sådär lagom långt bort. jag vill låna din sådan. . . då får du låna min sån.  .  . jag vill ha jobbat färdigt. jag måste byta tvätt. jag måste hänga den som ligger i. hej då.

Ett kroppsligt fint monster

Förväntansfull och febrig. Jag vill att den förväntansfulla känslan ska äta upp den febriga.

sömnlös, någonstans i småland.

jag vill sova. jag vill att min kropp och själ ska kunna slappna av. jag vill få mer än tre timmars sömn, den kommande natten. jag vill vakna upp utvilad, pigg och inte längre förkyld. jag vill sluta nysa högt som en dåre. jag vill läsa ut min bok (fast jag vill inte att den ska ta slut). jag vill ha en rolig fredagkväll. jag vill åka utomlands. jag vill klara alla prövningar. jag vill handla mat. jag vill att allting ska bli färdigt, där jag sitter. jag vill ha fint väder. jag vill att du ska komma in. jag vill att du ska få en speciell plats. jag vill åka till dig, och till dig, och till dig, dig, dig.



a run off

det virvlar i mitt huvud. hjärtat klappar hårt och oregelbundet. fötterna har tappat fotfästet, själen flyger- and off I go.

den fjärde augusti, tjugohundranio

Det är redan vecka 32 år 2009. Var tar veckorna vägen? Alltid känns det likadant, tar man inte tillvara på tiden? Eller är det så för alla, att tiden springer iväg? Jag upplever iaf att dagarna susar förbi, och kvar står man, helt oförstådd. Hur som haver, nu är det som det är. Och så är det.

Min tisdag har bestått av promenader, jobb, matlagning, träning och skön avkoppling, med mera.
Ciao.

ren harmoni

jag älskar att höra dig sjunga. fortsätt.

sladdlös

sölddals. hur går det med sladden? jag behöver tömma min kamera.

Se upp för fällan

Likt alla dagar kom och gick även denna. Regnet har öst ner i stort sett hela dagen. Skönt att det blev upphåll för en långpromenad med Frida och Enzo. Maja fick springa av sig innan med sin stora kärlek Alfons. Ja, även djur har bästa vänner och sanna kärlekar.

Kvällen avrundades hos far min, med lite avskedsmiddag för V som far till utlandet. Det lär bli en hel fest, sol och bad för han och hans vänners del. Jag är lite avundsjuk måste jag erkänna. Vill ha lite mer sol och värme. Kunna sitta ute länge om kvällen och äta frukost i solen. Så augusti, snälla bjud på några sådana dagar. Då blir jag riktigt glad och tacksam.

Jag sitter i soffan och dricker gott té. Funderar på att tända lite ljus, sitta upp halva natten och bara låta tankarna flyga iväg.

En annan sak som hade gjort mig riktigt glad, vore om förkylningen kunde försvinna, likaså febern. Gärna nu.

Ciao.

Fylld till toppen och botten

Är det någon som vill komma över med en kamerasladd eller liknande, så att jag kan tömma min överfyllda kamera? Det hade varit toppen, sådär riktigt jättetoppen.

Kusin-vitamin, det är en såndär olympiakamera. Hahaha

smakorgasm

Dark mint.

J.S har fått svininfluensan

  • Feber
  • Luftvägsproblem som snuva och hosta
  • Ont i halsen

Andra kroppsliga symtom som:
 

  • Ont i kroppen
  • Sjukdomskänsla
  • Huvudvärk
  • Om du fryser
  • Trötthet
  • Kräkningar eller diarré (gäller enbart den svininfluensa som nu har upptäckts och inte för annan influensa)

Beslutsångest

Kylskåpet ekade när jag öppnade det idag på morgonen. Just idag var det riktigt bra att ica ligger 40 sekunder från mitt hem. Jag har nu fått i mig lite mat, ska dricka lite té, krypa upp i soffan och fortsätta titta på filmen.

Nu ska jag tillbaka in i dimman.




Som sagt, jag vill ha mer.

Det börjar bra denna måndag

God morgon.

Idag är min enda lediga dag på hela veckan. Regnet öser ner, och det är lika grått som vanligt ute. Det blev en myckey blöt morgonpromenad för Maja och mig. Hur som haver, jag känner att augusti gärna få bjuda på en solig månad. Juli har ju tyvärr inte varit en särskilt solig semestermånad.

Även om inte augusti bjuder på sol, så händer det minsann en hel del annat. Bland annat lite olika typer av flyttar, långflytt, kortflytt, utflytt och inflytt. Det ska målas, bäras och donas. Jag hade även tänkt att fara runt lite när min sista semestervecka kommer.

Min förkylning är kvar, den har etsat sig fast, hostan har nu kommit och jag känner mig ganska hängig.

Ha en bra dag.

nattugglan

nattugglan är vaken, sitter och vakar med ett leende på läpparna

Jag vill ha mera

Av allt det goda. Gärna precis just nu. Tänk var bra det hade varit. Sådär, riktigt jättebra.

Ett rusande hjärta

Det var en glad charmig stjärna som kom springades mot bilen, då jag och Victor svängde in på parkeringen i Värnamo. En mysig dag, med mat och mys. Det känns som om det är allt för sällan man träffar sin familj som bor en bit bort.

Dagen avslutades sedan med några timmar på jobbet. I sommar har det spenderats en hel del timmar där. Skönt att man trivs på jobbet iaf.

Maja-bus ligger däckad brevid mig och nu ska vi mysa.

Ciao.

Mitt i en dröm

God morgon.

Natten kom och gick. Fort, mycket fort. Jag har sovit som en prinsessa hela natten lång, kroppen har inte kurrerat sig så mycket som jag hade velat. Imorgon är jag ledig, blir därför en skön vildag.

Idag blir det en visit till Värnamo för lite middag hos mamma, Julius och Peter. Därefter blir det jobb hela kvällen. Ska bara plocka upp Victor först, sedan bär det av.

Har precis varit ute på en skön morgonpromenad, äntligen är solen och värmen på väg tillbaka. Det gör mig nöjd och glad. Hösten behöver inte komma än. När det är tid för den att komma, då ska jag välkomna den med öppna armar, men inte än!

pang.

You hade me at Hello

. . .

Vilken kroppsdel ska få bestämma?

Lederna är stumma, kroppen värker och ögonen hänger. Febern är på väg till min kropp och det gillar jag inte. Är precis hemcyklad från jobbet, det har varit en skön eftermiddag, men som sagt är febern åter i min kropp. Hur ofta ska jag behöva ha feber? Det är inte särskilt underhållande. Any how, jag mår toppen oavsett dagens åkomma.

Jag funderar på att lyssna på min kropp, koka en kopp te, byta om till pyjamas, bädda ner mig i soffan och somna tidigt. Men sen tänker jag. . . Näe. Varför? Jag är rastlös. Bakom all feber dunkar pulsen och är redo för lite lördagsspänning.

Igår var en mycket bra dag och kväll. Jag är nöjd. Men grunnar lite på vilken kroppsdel som faktiskt ska få bestämma. Är det hjärtat eller hjärnan? Vad är det man följer? En inre röst? Ja. . .

Dagens frågeställning:
Vilken del av kroppen ska få fatta avgörande beslut?

pang.

RSS 2.0