be careful what you wish for

Ibland är en skogspromenad inte lika befriande som man kan önska.

Lurifax

Lurig sa räven. Jag har fått en hel del kommentarer och respons på min blogg, och uppenbarligen är den ganska underhållande att läsa. Men, jo det finns ett men, varför är jag så lurig i mina inlägg?

Ja..., det kan man ju faktiskt fråga sig. En anledning är att jag tycker att det är sjukt roligt när folk blir nyfikna och undrar vad som händer i mitt mycket spännande singelliv. (haha) Och den anledningen dominerar.

Kanske ska jag bli mer tydlig i vad jag skriver, men vad vore då meningen med allt? Mystiken är mer än halva nöjet.  

Och om det är någon som undrar, så tog jag faktsikt mod till mig igår och utförde det. Jag måste satsa för att vinna, och även förlora.

Later folks.

L?

cross idag? jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, åhhhh vad jag vill.

fnitter blandat med twitter

jag försöker samla mod. jag tänkte att jag skulle våga, men vet inte. fjärilarna flyger runt i magen och gör loopar.

var hemma hos tina och älskade vincent nyss. lilla älskade barn. saknar honom redan, men faktiskt, jag tror att han gav mig mod.

ska jag våga?

fille dille

jag har fått en sådan dilledäng på bananer. det är ruskigt gott med denna gula böjda frukt. sådär riktigt jättegott.

allt för mig, hej.

cupcakes with frosting

ida är en sann leila. ida skämmer bort mig med fantastiska bakverk.

ida färgar mitt hår. ida skämmer bort mig med att vara min hemmafrisör.

ida hjälper mig att shoppa. ida skämmer bort mig med att vara lite av en stylist.

endorfinkick

adrenalinet pumpas runt i hela kroppen. hjärtat slår och svetten har runnit. crosskörningen är avklarad och det är så förbannat jävla roligt. det sprätter i hela min lyckliga kropp!!!!

whroooom

Twitter?

Dags för en promenad med Maja, JS och Alfonso i skogen. Därefter blir det crosskörning för hela slanten. Me like.

Kärlek på denna jord.

Emma, min Emma entrar småland denna lördag. Kanske att hon även fick med sig Silja, min Silja. Åh, vad jag vill träffa mina flickor. Nu.

Jag saknar dom så att det gör ont. Mitt hjärta värker ofta och gråter blod, men det är bara för att jag älskar dom och saknar dom så förbannat mycket! Men idag så.

Later.

Mina J:n

I afton blir det mys i Hestra med min absoluta favorit-J:n. Jag är glad, jätteglad.
Lycka.

september=vantar & pannband

en annorlunda och rolig syn infann sig i min och idas lägenhet igår. kylan fortsätter att överrösta värmen i min kropp, vilket resulterar i att jag är en vandrande isbit. så igår kväll hoppade jag i samma mundering som jag haft på mig kvällen före, dock med lite undantag, nu tog jag även på mig pannband och tumvantar. som jag även gick och la mig i.
helt sjukt.

idag har jag ont i mina öron och hals, fryser som en naken tok på nordpolen. det är illa. jag vill vara varm.

later.

My wonderful aussie girl!

My dear aussie girl is turning twenty two today. I am so happy for you my darling. Sorry I coludn´t be with you on your big day.
Congrats C.

Love.

Snyggingar hos Malou.

Ett rogivet regn tog mig tillbaka in i verkligeheten, efter en utsökt sömn. Smattrandet ute ger mig lugn. Jag vaknade upp med samma mundering jag la mig i, raggsockar, mysbyxor, T-shirt och tjocktröja. Jag fryser fortfarande. Inte goda potatisar mina vänner. . .

En glad Maja hoppade upp i sängen (jag vet att hon inte ska vara där) och gjorde mig sällskap för en stund, för att sedan göra mig påmind om att också behöva ta en morgonpromenad i regnet. Sagt och gjort, regnstället åkte på, promenaden var skön och uppiggande. Nu är jag redo att möta dagen, men först måste jag duscha, och titta på Malou.

Later folks.






cold as ice

raggsockorna är på. varmt te gör ett tappert försök att värma min kropp. fingrarna är som istappar och kroppen skakar. var ifrån kom denna kyla? jag vill bli värmd, uppvärmd. av en speciell helst.

later folks.

Marken vi går på

En liten frågeställning: Vems mark är vems, vid ett avslut?

Går gränsen någonstans? Ska man slåss om vem som får vad? Ska man vara "vuxen" och dela lika? Har någon mer förtur än den andra? Vem bestämmer? Behöver man en opartisk domare? Vem bestämmer den opartiska domaren?


Sikta mot stjärnorna

God onsdag.

Natten var sömnlös, jag hatar dessa nätter. Varför upphör de aldrig? Trots ännu en sömnlös natt i Gnosjö är jag pigg som en lärka. Vilket är riktigt skönt. Dock hoppas jag på en mer sömnfylld natt. Eller kanske inte, om det kommer förbi någon höstprins. . .

Jag har satt upp nya mål i mitt liv. Allt känns nu riktigt peppande och jag känner mig stark. Jag hoppas innerligt att denna underbara känsla håller i sig, och om inte, då tar jag det då. Eller så kommer Ida och ger mig en helvetesspark i röven.

Om endast tre veckor påbörjas min praktik på akutmottagningen i Värnamo. Jag är riktigt nervös och förväntansfull. Höga krav kommer att ställas på mig och jag förväntas kunna en himla massa saker. Så nu är det bara till att uppfylla alla krav och förväntningar. Det är vad jag hade tänkt göra. Jag ska imponera på alla med min stjärnglans och göra det jag är absolut bäst på.

Ha en fortsatt bra onsdag kära du.

Later folks.



Exploderande lycka

Äntligen, äntligen, äntligen. På torsdag är ingen vanlig dag, nej, för det är Carolines födelsedag, sen kommer JP hem! Åhhh, vad glad jag bli. Dagen efter torsdag, då kommer dagen fredag och då, då minsann kommer JS hem. Wohoooo! Sen dagen efter fredag kommer dagen lördag, och då, då kommer Emma hem. Woohooo.

Hur kom det sig att alla favoriter kommer hem samma helg? Vad hände egentligen?
Glad är jag i alla fall. Jätteglad!

Min sambo

Idag behöver jag min sambo. Jag vill kunna byta klänningar minst tio gånger, fråga hur jag ska ha håret, vilken typ av sminkning, vilka smycken, vilka skor, vilken klänning igen, vilken kofta, vilken väska, vilken jacka, vilken klänning igen, håååret. Ida kom hem, bara för en liten stund. Jag kan inte springa ner till våra "grannar" för att fråga allt detta. Plus att då skulle mitt hår lukta kebab. Ida, kom hem!

Nehä, ensam är stark.

Gold mother

God dag.

Imorgon, lördag, då är det dags dop för Vincent Diesel Bjarne Alrik Pedersen Karlson. Ja du läste rätt. Måste bara memorera alla namnen så jag minns rätt i kyrkan. Imorgon blir jag alltså gudmor åt denna fantastiska skapelse. Jag är spänd och förväntansfull. Kyrkan kommer att fyllas med galna, festsugna danskar blandat med tradiotionella svenskar som bara vill äta smörgåstårta. Men det blir dop i sann dansk-anda. Med andra ord är det fest hela natten lång och invigning av det nya liv som kommit till världen.

I afton blir det en tripp till Värnamo för lite mys med mamma och Julius. Klänningen ska hämtas och andra saker ska fixas.

Later folks.

Annie & JP i en MSN-konversation som inte är normal. . .

Det slog mig plötsligt att klockan är halv tolv. Jag måste krypa ner i sängen, men först måste jag avlägsna, alternativt bestiga det berg som ligger på sängen. Vad trött jag blev, kände jag nu.

Min rygg gör sjukt ont. Smärtan blir högre och högre på VAS-skalan. Kanske ska jag smörja in mig med lite härligt tigerbalsam innan jag somnar. . .

Later folks.

Brumm, brumm, öööörrrhhhnnn

Ska snart hoppa ur min klänning och de bruna bootsen och slänga på mig cross-stället.

Later, folks.

smeknamn

jag vill ha ett smeknamn. annie är svårt att komma på till. men om du gör det, lämna förslag så ska jag se vilket jag väljer.

eller, kan man ens välja smeknamn själv? det hade varit kul om kunde det.

nu ska jag hämta petra.
later.

mentalt

jag laddar mentalt inför kvällen.

I tidig morgonstund

God morgon.

Jag är hemma på ett litet pit- stop. Tentan är redan avklarad. Gröten ligger i magen. Solen är här, vilken härlig dag. Jag måste hitta en bibel så att jag kan välja vilken bibeltext jag ska läsa, har tydligen fem att välja på. Men när jag ändå är i kyrkan jag ju lika gärna läsa alla fem. Det låter som en god idé tycker jag. Om du undrar så fungerar min mobil utmärkt, so far, so good. Den är så jäkla snygg, .... och funktionell. (tror jag)

Hej hopp.


Vilken typ av blogg?

Kanske ska jag börja nischa min blogg. Vad sägs om en dejtingblogg?

Ett snack med Ica

De senaste dagarna har inte Ica haft Dark mint. Vad fan är det för stil? Knappt någon mörk choklad alls. Ska jag, som bor granne med Ica behöva gå heeela vägen till Konsum? Skulle inte tro det. Ida tar iaf bilen. Men konsum, hallå. Till konsum går jag bara på fredagar eller lördagar, inte mitt i veckan. Hur ska detta sluta? Jag måste ta ett snack med Ica, det här kan bara inte fortgå. Inte.

Jag har bytt många maskiner tvätt idag. Jag har fått tag på Tina, tom träffat henne på vår gemensamma terapitrappa. Jag har varit på banken. Det är inte längre hundhår på golvet. Dock har jag inte riktigt pluggat i den mån som jag är tvungen till. Därför måste jag göra det nu. Jag måste även bädda i lakan. Jag vill inte, jag orkar inte. Jag känner inte för det. Sover hellre på soffan.

Later.

det är en sån där dag

min nya mobil ligger brevid mig och glänser. jag är hungrig, sådär riktigt jättemycket. skogspromenaden var skön. jag måste få tag på tina, men hon svarar ej. jag måste byta tvätt. tråkigt. jag måste fortsätta att plugga, men det är ännu tråkigare. jag måste verkligen dammsuga, men först måste ida vakna.

hej hopp.

J.P, jag saknar dig. Du skulle varit med i lördags!

God morgon

Min helg har varit strålande och mer därtill. Lördagen avslutades i Borås på ett nytt utställen, XY. Vilket var riktigt, riktigt bra. Ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Men det gjorde den. Halva söndagen spenderades på Bakgården med alla inblandade. Hösten var verkligen i Borås igår, löven låg på marken, solen lyste med sin närvaro och värmde. Aftonen avrundades i soffan, tända ljus, popcorn och Rosé i härligt sällskap med Evelina.

Tröttheten gör sig påmind hos mig idag. Vilket verkligen visar på en ihärdig helg, eller att mitt liv bara leker. Var dag.

(tror att det kommer finnas en del filmer, bilder och annat skit på facebook efter helgen. men det ser ju inte jag, för jag har ju inte facebook. ha. )

Ha en mycket, mycket bra måndag.
Nu ska jag till Furtunagården och se hur dem har det.

Later.

God lördag

Som väntat vaknde Julius halv åtta. Halv åtta för mig är tidigt på en lördag, med tanke på att jag aldrig somnar förens två, tre någon gång. Så nu sitter jag här i en dvala och hoppas på ett kraftigt uppvak. Om en stund ska vi upp och titta på Pernilla Wahlgren och hennes son Benjamin som ska sjunga och showa på Brahefestivalen. Jag hoppas på att det kommer mycket folk och det blir en mycket underhållande efter middag.

Fredagkvällen spenderades hos far med mina syskon, pappas kärlek och faster Ulla. Det serverades god mat samt dryck, aldrig att du går från hans hem hungrig eller missnöjd på något sätt.
Min yngre bror Victor är en stor förebild för mig. Drivkraften han har i sig, det hans hjärta brinner för får mig att slås av häpnad. Jag sitter fastklistrad och beundrar honom, varje ord som kommer ur hans mun etsar fast sig i min hjärna, hjärtat tar del av känslorna. Engagemanget i hans själ är enormt. Han skapar nya frågeställningar om allt. Han är inte som alla andra tråkiga, inskärnkta killar som förstår noll. Han är inte en sån kille som nöjer sig med saker precis som de är, utan han ifrågasätter och undrar. Jag vill att han ska fortsätta vara sig själv. Jag vill att hans passion för alltid ska finnas kvar. Jag vill att han för alltid ska . . . vara Victor.


Nyfikad



Jag, Alexander och Julius har precis tagit en fika på Bernts. Nice.

.

God morgon.

Även denna dag bjuder på ett underbart väder. Härligt att det är mitten av september och vädret är helt fantastiskt. Nu får det gärna fortsätta i samma spår ett bra tag till. Nästa lördag är det dop för Vincent och då hoppas jag på ett liknande väder. nice.

I eftermiddag kommer Julius Stjärnan Groning till mig. Jag är glad, så glad!

!

Jävla transmittosubstanser, dra åt helvete!

Dax för fredagsmys

Idol strömmar genom väggarna för att sändas på vår Tv. Jag skrattar och Ida tycker synd om alla tokingar .

Imorgon är det fredag och med andra ord är det dags för sant fredagsmys.

Vilken härlig dag.

God morgon.

Denna torsdag verkar bjuda på en riktigt härlig dag med solsken, roliga händelser och förhoppningvis på goda besked. Kanske ska man fira något ikväll.

Jag sitter och pluggar, gröten är uppäten och Majas morgonpromenad är fixad. Om någon timma bär det av till räddningsstaionen i Värnamo för ett litet besök där och undersöka deras arbete. En mycket spännande uppgift.

Imorgon kommer Julius till mig och ska sova över. Vilket myspys, vi ska bort på middag och ha en trevlig afton.



Julius & Astrid.


Nu ska springa och hämta posten.

Jag väntar på ett mycket speciellt bud.

Ciao.

Jobbsökande

Jag har sökt jobb. Fan, nu är jag nervös.

Godnatt.

Min Ida

Ida har poppat popcorn. ida har hämtat en såndär god gul cider. Ida har fixat kanongod kycklingsallad. Jag har spillt choklad på allt jag burit idag. Ida har hämtat upp min tvätt. Jag tror att Ida skämmer bort mig, ungefär som en underbar pojkvän.


Lugna gatan

Jo minsann Jerker, även denna afton slutade med ett glas rosé och cider. Det här kommer att sluta med riktigt underhållande dagar, allt för att sakna dig mindre :)

Ida är nu som sagt återfunnen, vilket innebär lugn och ro i det gula huset, mitt i centrala Gnosjö. Första programmet av Idol är nu avklarat. Äntligen är det åter igång. Snart börjar fredagsfinalerna, då sitter jag bänkad och hejar på!

Jag är fortfarande upprörd och arg. Bara så att du vet.

check

done, it´s done. kläderna är i ordning. me like.

Bör och borde

På min säng och fåtölj ligger en hel uppsjö med rentvättade kläder. Jag vet att jag borde sortera, vika och lägga in det i garderoben, men det lockar inte. Jag bör även plugga, psykiatri på fredag. Halleluja. Bara att läsa på.

Skallgång

God förmiddag.

Min lediga dag är här. Mycket, mycket skönt. Tyvärr var mitt uppvak föga skönt, Ida var försvunnen. Mitt hjärta for till halsgropen, jag hade ingen aning om var hon var. Det skrämde skiten ur mig, spårlöst försvunnen. Jag tänkte att eftersom jag ändå är hundvakt åt en tjänstehund kunde jag lika gärna hämta den och köra spår på Idas kläder. Men såhär långt gick det aldrig, hon var bara på Ullared. MEN, hon skrämde både mig och Jerker. Aldrig igen, Ida.

Nu är jag iaf mer än vaken. Har skypat lite med bus från Borås, plötsligt känns inte allt så långt borta.
Jag har fått goda nyheter idag som jag firar med havregrynsgröt. Mumma.

Ciao.

Min kära sambo Ida och hennes stora kärlek Jerker.


I drömmarnas land.

De senaste dagarna har varit fyllda med diverse händelse och upplopp. Mycket har hänt som jag skulle vilja dela med mig av. Finner tyvärr inga ord att summera dagarna som gått.
Istället funderar jag på att ta ett glas rosé till, Ida sitter med en cider. Vi har det mysigt ihop, jag och min Ida. Idag har vi iaf skaffat Tv. Finns det någon i vårt moderna samhälle som levt utan Tv de senaste månaderna? Ja, jag. Ha. Men jag måste erkänna att det är ganska skönt att ha en. Ett litet extra sällskap. Var tvungen att skaffa en inför årets idol. Eller jag menar att Ida var det. Just det, Ida.

Angie kom hem från Stockholm för att göra småland osäkert, vilket hon lyckades mycket bra med. Det blev en lyckad lördagkväll. Snart blir det en vistelse i Sthlm och därav mys med A och allt vad det innebär.

Nu ska jag fortsätta umgås med min sambo, dricka ett glas rosé, slötitta på Tv och promenera med Maja. Imorgon ska jag vara tjänstehundsvakt, är ganska nervös faktsikt. Inga plötsliga rörelser, eller påhälsningar av folk.

Ciao.


barfota

det är galet i det gula huset i gnosjö. en yr höna har vaknat med grön t-shirt. en annan tokstolle är på topp. en tredje luras med hönan bara för att det är så förbannat roligt.

haha, det här är underhållande.

I en annan del av Gnosjö

Morning people.

Mjölken var slut till gröten. Tur då att jag bor vägg i vägg med ica, bara till att traska ner och inverstera några kronor i mjölk.

Sömnen inatt har varit mycket god, somnade dock för sent, likt alla andra nätter. Men så är det. Pigg och glad idag ändå. Jag är förvånad att jag ens kunde sluta min ögonen igår, nu när jag tänker efter. Varför då undrar du. Jo, för att Ida är som besatt av youTube och annorlunda klipp. Men igår tog ett klipp priset, det var två tjejer som skulle klämma V Ä R L D E N S   S T Ö R S T A   F I N N E på en man. Så in i helvetes jävla äckligt, jag satt, låg på golvet i hallen och klöktes. Fy fan, mår illa nu bara jag tänker på det. Tjejerna höll på i ca 5 minuter med att tömma finnen. Det tog ALDRIG slut. Fullkomligt vidrigt, och deras kommentarer, fy fan. Jag måste bara tillägga, Ida satt och asgarvade hela klippet.

Någon som vill se?

http://www.break.com/index/two-girls-one-cyst.html


Jag måste upp till Töllstorp sen.


Ett enda stort skämt

Good evening folks.

Om man misstänker att personen skojar, tar man reda på om den gör det då? Eller gissar man bara? Eller, förutsätter man att personen i fråga förklarar om man skojar eller ej. Eller, en till tanke, ska ödet bestämma? Finns det ens ett öde? Kan jag påverka det? Tydligen är ödet ett känsligt ämne att diskutera, alla tycker och tänker olika.
Hit me with your best shot!

Vädret är konstigt idag. Sol, värme, kyla och regn. En salig blandning för att vara onsdag.

Jag har haft en bra dag, en aning pirrig och undehållande. Jag underhålls av min klasskamrat Petra som är en härlig varelse. Hon har roliga drömmar, tankar, funderingar och framtidsutsikter. Petra tror iaf att allt är ett enda stort skämt :)

Klockan är inte mycket, trots det är det städat i lägenheten, jag har mat i magen och jag har promenerat. Jag vill ha mer kvällsplaner. Höstiga kvällsplaner.

Jag ska tända ljus så fort det blir mörkt.

Don´t act like I never told ya.


En liten, liten fundering

Det serverades tacos i det gula huset idag. När tacosen står på bordet är jag helnöjd, tacos är en maträtt som ligger varmt om magen och hjärtat. Tacos skulle fungera lika bra som frukost. Förr när vi tjejer träffades åt vi A L L T I D tacos, men idag försöker vi anstränga oss att hitta på en annan rätt. Men fortfarande, ganska ofta serveras det tacos, och lika glad för det är jag!

Min lediga dag har gått mycket fort, tyvärr fick jag inte fullt så mycket tvättat som jag hoppats på, men det har jag bara mig själv att skylla. Istället valde jag är göra bra mycket roligare saker, som att åka till Tina och Vincent och till Värnamo med Ida. Ja, helt enkelt mycket roligare saker.

Jag funderar, grunnar och undrar lite på alla de oskrivna dejtingregler det finns. Att inte vara för tillgänglig, men inte för otillgänglig heller. Att inte svara för snabbt, men inte för långsamt heller. Visa sitt intresse, men inte vara för intresserad för tidigt. Det är ju ett jävla meckande och en hel vetenskap med detta. Jag tycker iaf att det är ett himla påhitt. Men uppfann dessa orskrivna dumma regler? De är inte speciellt roliga. Inte alls faktiskt.

Varför kan man inte bara får vara sig själv? Visa att man är intresserad och våga låta sitt hjärta dansa?
Inte för att jag träffar någon eller så, jag bara grunnar lite. . .

Nej, jag ville inget.

God morgon folket.

Det är en riktigt fin dag denna tisdag. Sol och behaglig temperatur. Idag är jag ledig, vilket är riktigt skönt. Blev inte för mycket sömn och vila i helgen. Hur som haver är det tvättdag idag, så skönt att få allt upptvättat och fräscht.
     Helgen bjöd på det mesta faktiskt, häng i goda vänners lag, shopping, utgång, bio och galenskap.

Ida är numera Gnosjöbo. Vi är sambos i en underbar lägenhet. Men Ida är tokig, hon har galenskap för sig. Det gillar jag.


RSS 2.0