Nu börjar saker och ting falla. . .

. . . på plats. Är fortfarande lite ovisst, men ja, nu börjar det hända grejer och saker faller på sin plats. Planer smids och jag är redo för ett nytt kapitel. Livet får inom kort en ny nyans.
     Ikväll är det jag och Maja som gäller. Har promenerat lite, myst och busat. Nu är det lite idoltittande och fläskpannkaka har ätits. Inom kort väntar sängen klockan ringer vid sex imorgon och då väntar det jobb och lite firande av Victor min Victor! Min älskade bror fyller som sagt år. Snart är det körkort och tillåten utgång som gäller.

Ha en fortsatt bra kväll och trevlig helg.
Annie

Fredag hela veckan

Jag lever i en mycket bra vardag, det är varierat, impulsivit och ofta oförutsägbart. Därför känns det som fredag hela veckan
     Idag ska jag och Herr Nilsson in till Värnamo och umgås med världens bästa Julius. Vi tänkte dra en runda på stan, kanske lite fika. Det låter frestande tycker jag. Annars blir det lugnt ikväll, blir förmodligen bara lite idoltittande, något lätt att äta, det väntar nämligen jobb hela helgen och födelsedagsfirande på söndag. Imorgon blir nämligen Bror Vicor hela sjutton år!!!

Trevlig helg.
Annie.

Visning. . .

Jag har precis kommit hem från en hemlig visning. Jag lovar att berätta mer när allt är klappat och klart. Inspirationen är på topp och jag har mycket att sätta händerna i!

A day off. . .

Torsdag och jag är ledig. Försöker ta till och åt mig av vad alla säger, om att koppla av, lämna jobbet på jobbet, slappna av, andas, njut och ta det lite jävla lugnt. Va? Lugnt? Jag heter Annie och har fruktansvärt svårt att koppla av. Enda GÅNGERNA jag är lugn är vid sjukdom. Oftast ligger jag ju på sjukhus då så det kanske inte är så konstigt. Antingen är det HIV eller operation av nåt slag. Men men, för att göra en lång historia rikitigt kort vill  jag säga att jag är ledig och tar det lugnt. Har inte städat, tvättat, lagat mat eller liknande. Jag har däremot vaknat, promenerat i skogen därefter kommit hem och kokat ägg. Sedan dess har jag legat i soffan och myst med min Maja. Tänkte snart sätta på lite kaffe, klä om och åka iväg antingen till Värnamo eller Gislaved. Har lite ärenden att uträtta.
     Annars är livet fint allt går bra i skolan och på min praktik, har fått jobb där och det känns utmärkt! Kärleken flödar, mitt hjärta slår och jag andas, med andra ord kan jag inte klaga.  Tänker däremot  lite på julen. Orkar inte bli djup och lämna ut mina innersta tankar här men, julen för mig har en speciell känsla. Jag har inte betsämt om jag hatar eller älskar den. En dag kanske jag vet, en sak är säker, jag har inte listat ut svaret till denna jul. Blir det verkligen bättre med tiden? Jag undrar.

Annie.

Bröstcancer

Inspirationen är lika med noll. Tristess känner jag när ögonen sneglar på datorn. Jag jobbar och står i, har för tillfället inget vettigt att dela med mig av därför inget aktivt bloggande. Tänkte däremot passa på att uppmana världen och speciellt er som läser min blogg att sponsra bröstcancerfonden med några kronor!!!

Jag är stolt över dig Caroline, riktigt stolt!

Godkväll.
Annie.

En röd tråd? Snarare en blå.

Jag tänker på mycket, analyserar, överanalyserar, underanalyserar, tänker lite till och framför allt tänker jag och sen pratar. Nu kanske detta låter mycket klokt och vist, men i mitt fall är det inte så. Om det är någon som berättar om ett problem tex. då tänker jag en massa saker, ska säga ett hjälpande, lugnande och bra genomtänkt svar. Istället börjar jag prata mitt i mitt eget tänkande, därför har många personer svårt att förstå vad fan jag pratar om. Det gör det hela väldigt roligt! Därför har jag svårt att följa den där röda tråden? Jag föddes nog utan den. Kanske fick jag en blå istället.

Jag vill en en ursnygg klänning som förhoppingsvis kommer som födelsedagspresent när en viss person kommer hem från Thailand. Ja, och den är to die for. Nästan.

Just nu smids det planer, underbart härliga framtidsplaner. Jag längtar redan och ska nu börja ta reda på en massa fakta.

Dagen har varit mycket gynnsam och lika härlig som gårdagen. Jag har skrattat och tjoat. Efter min arbetsdag kom världens bästa Ida på besök med gott fika och det blev en riktig fika, med just den känslan jag vill ska infinna sig.

Nu är jag mätt, det bidde fisksoppa och jag känner mig sprängmätt på vatten. Är det ens möjligt?

Ska strax promenera och tänka lite till.
God afton.
Annie.

Att bestämma sig

Min hjärta sprätter och bubblar. Jag vill ha en till hund. Nu. Jag vill verkligen det. Iaf  precis just nu.

Sann lycka, eller vad?

Idag har tårarna sprutat av lycka och hjärtliga skratt. Jag trivs där jag är, mår bra när jag stiger upp. Mår ännu bättre när jag lägger mig när denna underbara känsla infinner sig. Jag är lycklig, jag gör andra männsikor ännu lyckligare. Jag har valt helt rätt och det känns så jävla bra. Hitills, hoppas att jag alltid ska känna såhär. Att hjälpa andra personer stimulerar mig och mitt liv. Nöjd och tacksam.

Annie.

Egentligen

Egentligen är jag jätteglad. Idag var min första dag på min praktik och jag tyckte att det var riktigt roligt och intressant. Jag kände mig nyttig och gjorde bra saker för andra människor. Pga denna dag är jag helt slut, utmattad är både kropp och själ vilket känns bra. Jag är förmodligen så pass trött att jag inte orkar att skriva något som helst vettigt, prata om nåt kul eller liknande. Jag har bara missat viktiga samtal idag och tagit emot ett annat lugnande samtal.
     Nu känner jag mig verkligen extremt oinspirerad och tråkig, så härmed avslutar jag detta inlägg.

Hicka

Jag lider av en mycket kanske extremt annorlunda hicka. Det låter som en superhög rap varje gång, samtidigt börjar jag skratta för det låter så jväla roligt. Så är det någon som vill vara med om något roande kan ni komma till mig denna afton, det har hållt på en stund nu men än finns det tid kvar.

Annars idag har jag promenerat, handlat, ätit, myst hälsat på Tina i Kullarp, gjort morgondagens matlåda. För tillfället tittar jag på ensam mamma söker, jag tycker att det är en lite mysig serie.
     När det är slut blir det en kvällspromenad.

Godkväll.
Annie

Söndag, vilken dag?

Söndag kan vara världens bästa och skönaste dag eller den absolut längsta och tråkiga. Jag har inte bestämt mig för vilken det är idag.

Av en duns eller smäll vaknade jag inatt, strax därefter kom det knackningar på mitt sovrumsfönster, täta och tysta. Liggandes i sängen, undrar vem det är, vad vill människan? Kanske om jag kikar bakom rullgardinen står där en man med en pistol, eller är det kanske någon som låtsas vilja ha hjälp och våldtar mig när han får chansen? Eller var det kanske bara några töntigt, tråkiga människor som bara vill skrämmas? Jag kommer aldrig få reda på vem eller vad det var för jag tittade aldrig. Hur som helst låg det en låst cykel under fönstret när jag vaknade. Vem fan lägger en cykel där? Är det någon som vet, känner eller hört någon som blev av med sin natten till söndagen kan ni kontakta mig och få tillbaka den. Kanske har gjort en god gärning på denna blogg idag!?!?

I Åminne och på julmarknad befann jag mig under lördagen. Mysigt och mycket fint. Tyvärr började det regna mot slutet men innan dess var det riktigt, riktigt härlig stämning. Julen närmar sig med stormsteg vare sig man tycker om det eller ej. . . Jul, jul strålande jul. Och all snö, eller kanske inte här. Men snälla snögud, låt oss få en underbar vit vinter! Tack. Jag lovar att vara snäll.

Idag har jag promenarat och ätit lite frukost. Nu är jag rastlös och redo för nästan vad som helst.
Ha en mysig söndag.

Redo

Nu är det lördag. Har promenerat, ätit frukost och druckit lite kaffe, känner nu att jag är redo att möta dagen.Hör och häpna, vilken sömn jag har haft inatt. Har sovit ljuvligt, var däremot jävligt trött när jag skulle upp. Men det gick, Maja är min väckarklocka rätt ofta, efter några pussar och mys är både hon och jag redo att gå upp.
     Ska snart hoppa in i duschen, tänkte ta emot ett samtal från Australien först, men det ser lite mörkt ut på den fronten.

Annars känner jag mig lite krasslig idag, en förkylning verkar vara på väg men orkar inte riktigt bryta ut. Det kliar i halsen och sprätter i öronen, vill inte råka ut för att bli sjuk nu innan min APU som börjar på måndag, icke.

Jag saknar mina vänner som bor över helva halva Sverige och utomlands. Jag saknar dem så att det gör ont. Jag är van att ha er här, men nu är ni långt borta. Det är ännu svårare med Caroline i Australien, det är jävligt långt bort och tidsskillnad, det är svårt att få till ett telefonsamtal då ingen är upptagen med något annat eller sover. Silja och England är inte alltför långt bort, det bara känns extremt avlägset efter att man är van att ses eller höras mer än en gång om dagen. Martina och Emma bor iaf ganska nära, Tina ch Ida bor ännu närmare men ändå. Jag bara känner så idag.

Ha en fortsatt bra lördag alla goa och glada. Njut av en skön och trevlig helg.
Annie

Chocka mig själv

Snart tänkte jag chocka mig själv med att gå till sängs, det räknar nog varken kroppen eller huvudet med. Känner mig faktiskt ganska trött och sliten, dags för sängen. Är ganska nyss hemkomm från Håknarp där jag styckade och malde kött. Är ganska stolt över mig själv, med mig hem fick jag ex antal kilo älgkött. Nice. Har lovat en underbar älgfilé och rödljut inom snar framtid, kanske blir efter årsskiftet. Väl hemma efter den sista kvällspromenaden med Maja, sätter jag in nyckeln i låset och hör hur dörren öppnas uppe, spring i trappan och skäll, det är en amstaff och en bulldog, den ena överrumplar Maja och mig, hugger ( eller markerar) med ett bett i sidan och efter kommer två män och är lagom mjuka i benen efter några öl. Kvar står jag skakig, förbannad med en ännu skakigare hund. Ursäkta, men fan vad arg jag är nu. Ha din/era hund/hundar kopplade för helvete!

Godnatt.

Nyfikad

Jag älskar fika. Kan sitta i flera timmar. Fika för mig är mys och umgänge, det är inte bakelser eller kakor jag måste ha utan det är känslan. Sitta med en god kopp kaffe och bara njuta, prata om allt och inget, skratta och gråta. Idag däremot var inte en fulländad fika, jag och Andreas skulle mysa med lite fika, så blev det inte riktigt. Min telefon ringde, hans telefon ringde och var tvungen att åka iväg. Kvar sitter jag nyfikad fast inte med den känslan. Kanske är det någon som vill komma hem till mig då och fika? Jag har kaffe färdigt, det finns även en kanellängd och ballerinakex som är mycket goda. Sugen? Kan inte få i mig allt själv.
Sitter nu och mest väntar på att tiden ska gå så pappa kan komma och hämta mig, vi ska till Håknarp, äta älgkött gissar jag på och även hämta hem Andreas kött. För tllfället är Herr Nilsson och sågar till sig våra nya klädhängare. Ha.

Tjo.
Knull, som min ena bror skulle skrivit eller sagt.

Tömd.

När mobilen började med sin ljuva musik på morgonen var det alltså dags att gå upp . . . min mage däremot hade andra planer än skolan. Förbannad blev jag och fick genomgå den vanliga tortyren. Är det någon snäll själ där ute som har några tips? Jag har en kronisk tarmsjukdom och jag har min medicin. Kanske ska bli en aning bättre på att ta den. Fan.
     Hur som helst när tortyeren var färdig damt jag ner i sängen lagom utmattad. Vaknade efter någon timma och tog med min Maja på en skön promenad. Vädret är skönt och friskt.




Ikväll ska jag hämta  hem älgkött




Ha en forsatt bra dag och trevlig helg.
Adios.
Annie

Öppensinnad.

Bladen var fyllda med frågor och jag var laddad och redo att sätta sprett på mitt bläck, eller blyerts. Svaren rann ur mig och känslan mycket nöjd infann sig ganska fort efter att jag lämnat in tentan. Slitet have paid off and I am more than satisfied. Satte mig direkt till bilen och min fars kontor för att göra honom lite sällskap och avnjuta en kopp kaffe nu när min käre bror och hans kärlek befinner sig i utlandet och njuter. Därefter kom Herr Nilsson och bilen tog oss till Chappis där vi åt mycket god sopplunch och pannkakor.
     Eftermiddagen bjöd på en hel del diverse saker och nya överraskningar. Kanske en aning chockbesked men samtidigt inte. Jag är oerhört lycklig åt en annan människas vägnar.

Kvällen bestod av lite promenad, vin, god mat och mys.
Snart väntar sängen och en ny dag gryr.
Sov gott alla fina.
Godkväll.

Regnet påverkar

Regnet har haft en negativ effekt på mig idag. Ögonen hänger och jag känner mig tung i huvudet och en aning stressad.Tentan är imorgon och jag känner mig oförberedd, fast så är inte fallet egentligen. Orkar inte läsa mer, orkar inte ta en promenad, orkar inte äta, orkar knappt blogga. Med andra ord är jag ganska sliten idag.
     Idag togs min lilla bebis med till skogen, sin allra första älgjakt. Roligt för henne att få springa och visa sig duktig, hoppas även att Andreas kan vara stolt över henne när dagen är slut.

Jag är sugen på massa sött idag, godis och glass, kanske även lite chips nu när jag känner efter. Tror att det är mensen som talar. . .

Ett nytt köksbord kommer förmodligen inom snar framtid stå i mitt kök. En ny soffa också kanske? Jag vill flytta till en större lägenhet och ha mer stadskänlsa. För tillfället har vi världens finaste lägenhet men, det är ett men den är lite liten. Ett rum till hade inte skadat. Andnöd.

Nu ska jag försöka fortsätta läsa inför morgondagen. Jag håller tummarna att jag ska få lika goda resultat som innan : )
Eller först ska jag titta färdigt på Hogan knows best och sen kanske nåt avsnitt av the hills. Efter det så kanske. . .

Ha en trevlig kväll.
Annie

Två tjurar

Ur bagaget tas två älghuvuden upp. Andreas är stolt och lycklig. Maja drar i kopplet och är sugen på doften och nyfiken på de två nya varelserna som inte är mycket mindre än henne. Nu väntar det väl älghorn på väggen, jag är lagom förstörd, jag får väl tänka att det är snyggt. . .
     I och med de två huvuden innebär det två älgtungor. Inte min favorit, sist jag åt det var pga en utmaning eller vad man ska kalla det. Det var tydligen mycket roligt att bevittna när jag stoppade denna groteska delikatess i min mun så nu väntar väl nya utmaningar. . .

Idag är jag hemma och studerar, tenta på torsdag och det är tänkt att jag ska kunna allt. Känner mig måttligt inspirerad, böcker ligger redan framme och har redan genomlästa, trots detta kommer det till att bli en tuff dag, därför har jag laddat upp med massa tvätt och en hund som kommer vara kissenödig näst intill hela dagen. Känns genast mycket bättre. Redan nu ska jag ge mig ut i naturen och få frisk luft.
 
Ha en bra dag.
Annie

Kloakråtta

Jag har minst en kloakrått i min toalett. Jag hade städat hela lägenheten, dammsugit, dammat, torkat golven och det var nu dags för toaletten. Jag hade gjort utsidan och insidan väntade, i med toaborsten och börja skrubba och veva lite. . . den går av. Eller halva borsten försvinner, ner ner ner. Och den är borta, den syns inte och den går inte att få upp men det är stopp i toan. Vatten står högt och jag skrattar. Jag väntar på hjälp, får gå in till granne och gå på toa. Fan vad jag skrattade. Ville bara dela med mig.
     Adios.

Snittad och blottad.

Effektiv. Idag har jag legat i med studierna. Var igång vid tio, gick igenom allt med ansvar och etik, efter det blev det cirkulationsorganen och avrundade med huden och livslång immunitet. Är nu hemma, hoppade in och bytte jacka till något lite mer vattentåligt för att ta mig ut på en promenad med Maja. Har fixat med lite tvätt, ska snart städa lite och sen ska jag iväg till Sofia och fika lite gott.
     Mitt under grupparbetet om ansvar och etik fick jag ett mms med en älg, liggandes på rygg med ett snitt över hela magen och höll på att tömmas på diverse innehåll. Kärleken Herr Nilsson hade nämligen skjutit sig en älg. Grattis säger jag och ler. Min man är ny extremt stolt, men inga händer på mig ikväll. Haha!

Söndagen spenderades i Jkpg där det var lite kalas med middag och släkt.

Nu ska jag städa lite.
Ha en fortsatt bra måndag.
Annie.

Spöken

Två armar mot skyn, ett stort leende och ett gjäderop som mötte mig på förskolan igår. Julius hoppade upp på mig och var extremt imponerad av min döskalletröja. Vi hoppade in i bilen och körde hemåt. Det var regnigt och blåsigtt ute, vi bestämde oss då för att tappa upp ett varmt bad. Där spenderade vi den närmsta timman, lekte, simmade och blev rena. Just då ville jag vara barn igen, allt är så enkelt för dem. Inga ledsamheter eller tankar som tynger de små liven. Min stjärna blir glad när jag skvätter vatten på honom, och då blir jag lycklig! Ren, enkel lycka.

     Kvällen sen spenderades med Tina, Alexander, Johanna och Victor. Det blev god mat och många glas vin. Och trevligt var det  . . 
     Dagen för mig började klockan 06.20 då det var dags för lite morgonrastning. Efter några timmar var jag redo för en längre promenad i regnet.

Min yngsta bror tror på spöken, han tror att de lever i skogen, men jag är övertygad om att just nu bor de i mitt huvud.

Nu ska jag slänga mig på soffan. Snart väntar det trerätters middag och vin.
Ha en trevlig kväll.
Annie.


Drömmer mig bort

Jag sitter mycket skönt i soffan med Maja i halva knät plus datorn. Jag drömmer mig fort, fantiserar om diverse saker och framtiden. Ibland vill jag veta vad som komma skall men ändå inte. Förresten vill jag ha en handbok där vissa spelregler står med. Funderar allvarligt på att skriva en. Det är inte så jävla lätt att kunna allt och veta hur man ska hantera vissa saker. Fan, en ny jävla bra bok vill jag ha. Gärna senast imorgon, tänk om det kunde ligga en i postlådan klockan 08.07 då jag tänkte åka hemifrån. Men sådan tur har jag naturligtvis inte.
     Jag funderar på att börja träna kampsport igen, ett tag tränade jag jujutsi. Såg på Katrin Schulman när hon thai boxades, måste erkänna att jag blev sugen. Jag vill slå ut en hel del, men just nu sitter jag jävligt bra i soffan.

Imorgon ska jag hämta min underbara stjärna på förskolan. Han är mitt hjärta och det är skönt att hänga med honom.

Jo, jag är en aning uttråkad också. Har egentligen haft en mycket bra dag, händelserik. Skola, träning, lite tid med Emma, ex antal promenader, en megalång med Sofia, plugg och nu ännu en promenad. Konstigt nog är jag rastlös. . . Är jävligt röksugen.
Godnatt.

Hemlighetsfull

Idag är jag det, bunden inåt och allmänt förvirrad. Inget vettigt att ge världen idag. Hemkommen från en lång promenad med Sofia, ventilerad.
Adjö.

Borde. . .

Jag borde lägga mig, sluta titta på tv, krypa ner i sängen och sussa sött men nej. Inte än, sitter bra här i soffan och funderar. Huvudet går i ett, tankarna snurrar och jag är inte ett dugg trött. Jag borde vara trött efter lite sömn, träning, promenad och annat fix samt lite don. Jag har firat min älskade far, ätit god middag och dessert, trots min fullbokad dag är inte sömnen nära till hands. Shark är skönt att slötitta på och låta tankarna vila. Maja sover gott ihopkrupen brevid mig. När det är dags för min skönhetssömn kommer hon komma upphoppandes i sängen, falla ner och somna direkt. Ja, okej, jag erkänner ibland är hon bortskämd med att sova i sängen. . . hon får äran att sova på Andreas sida när han jobbar, annars är det korgen eller soffan som gäller för hennes del. Det är ganska mysigt att ha en mjuk, varm liten nalle jämte sig. Jag är en sucker för min lilla bebis.

Fick goda nyheter idag. Känns lugnande och en lycklig känsla sprids i hela kroppen.

Jag är förtjust. . .

Godnatt gott folk.
Annie.

Ingen vanlig dag

Nej, det är ingen vanlig dag för det är min pappas födelsedag! Grattis käre far. Rinde och sjöng för honom . Ikväll blir det middag och mys i Gnosjö. Han kan vänta sig en och annan upplyftande och behövlig present.
     Dagen annars har varit ganska bra so far. Magen ballade ur inatt, väntade nästan på att det skulle komma så jag har mått mindre bra idag. Magont är påfrestande, man blir slö och trött i både huvudet och kroppen. Träningen innan var plågsam men gynnsam.

Sitter nu och väntar spänt på ett telefonsamtal. Det kan ha gått hur som helst, jag håller tummarna! . . .

Ha en fortsatt bra dag.
Annie.

Surrande i taket

En tokig fluga försöker febrilt att ta sig genom taket, går sådär bra kan jag säga. Min hund däremot är ganska road och vill gärna delta i "leken" :)
     Bajs säger jag, sitter och försöker boka och betala mina flygbiljetter. Tydligen är flyggudarna emot mig för så fort jag ska slutföra bokningen avbryts allt. Bajs tänker jag då. . . Jag vill ha allt klappat och klart, typ precis nu.
     Dagen har varit tung för min kropp, efter en nästan sömnfri natt var det tugnt med lite workout för att sedan ta sig till skolbänken, eller duschen för att tvätta nedre toalett. Eftermiddagen blev lite bättre, huvudet kunde nu hållas lite högre upp, det blev då en runda till skogen med mina kärleksfavoriter. Avrundade kvällen med fisksoppa. Lika mumsig som vanligt.

På tåg spenderade jag ex antal timmar under helgen för att göra mina vänner till lags. Ett tåg gick till Växjö på fredagen där det blev mys och ännu mer mys. Lite stad, shopping, god mat( inte bara god utan kockklass) vin, prat, och promenad. Jag ska köpa en nykter korkskruv till Växjö för att underlätta tillvaron för Martina framåt småtimmarna när mer än två flaskor vin har öppnats. . . Undra var jag ska hitta det?!?
     Två tåg behövdes till Halmstad där det blev middag och utgång. Söndagen bestod av film i sängen med Emma och en go kebabrulle. Ännu ett tåg krävdes för att ta sig hem igen, en aning trött och sliten efter en hektisk och mysig helg.

Imorgon ska jag klippa mig och fira min käre far som fyller år. Tjoho!
     Ska nu åter igen göra ett flygbiljettsförsök.

Godnatt.
Annie.

Sömnlös

Jag kan aldrig sova, det är mitt stora problem. Har provat allt, svalt, naket, mätt, hungrig, mörkt, utmattad, läsa, lyssna på musik, ljudbok, mys, men nej inget. Jag är ett mysterium. 04.23 var jag fortfarande vaken och upp tidigt skulle jag för att hinna träna innan skolan. Nu sitter jag här, pigg som en lärka och undrar hur det kommer sig. . . ?!? Tips och idéer någon? De är varmt välkomna.

Nu ska jag till skogen. En uppdateringen kommer senare ikväll om vad som hänt i helgen.
Ciao.

Time for bed

Egentligen är det dags för sängen men som vanligt kan jag inte slappna av och lägga mig. Känner mig inte trött, sitter och sappar runt på tv. Har tagit en promenad, tröttheten är inte närmare för det. . . Godnatt alla. Sleep tight.

Jag behöver . . .

Nya glasögon. Mina förra försvann för ett bra tag sen, efter det har jag inte gjort något år det. Och nu stör det mig, jag behöver nya nu. Eller rättare sagt, jag har behövt nya de senaste månaderna. . .

Lycklig!!! Åhhh, jag är så glad för din skull. Grattis.

Thrilled

Ja, jag är riktigt lycklig! Fick tillbaka min tenta idag och den hade gått utmärkt. Måste erkänna att jag var aningens nervös för den var riktigt svår. Men men, hårt plugg payed off.
     Annars har dagen varit bra, tränat och haft föreläsning om hjärtat och stroke. Intressant. Timmarna for iväg. Man ska vara glad och tacksam för den hela och friska kropp man har. Den är ett verktyg och det ska utnyttjas. Kroppen behöver stimulans och utmaningar. Vi får bara en kropp, ta hand om den!

Pratade med England och Australien igår och dem har det bara bra. Silja(England) hade nu nya livsplaner, som hon har varje vecka. De planer hon presenterade igår lät inte fy skam. Och Caroline (Australien) var lika glad som vanligt. Studierna är tuffa men trivs kanon. Jag ska snart boka min Australienbiljett. Något som jag ska göra före det är att boka min Englandsbiljett.  27 november lutar det åt.

Nu ska jag laga ungsbakad falukorv och potatismos sedan blir det lite mys, promenad och packning för imorgon bär det av till Växjö. Sedan Halmstad på lördag. Kanske måste till mormor och morfar då och säga hej, kanske äta lite nybakta bullar. Mmmm.

Ha en fortsatt bra torsdag!
Love, Annie.

New boots and greatful

Svarta och supersnygga. Idag följde min tålmodiga man med mig till skoaffären där jag provade hur många stövlar och boots som helst. Jag hade kunnat köpa mer än ett par idag för det fanns så många finfina men ett par blev det. Och jag är så nöjd! Jag avundas även Herr Nilssons tålamod och engagemang han visade idag. Haha, tack kärlek.

Helgen blir förmodligen Växjö och Halmstad. Trevligt säger jag. För nu räknar jag med mys, gos och underhållning!

Ha en trevlig kväll, ska nu ut på en promenad sedan en lång varm skön dusch.

Godkväll.
Annie

Åhh, jag är så förälskad! Tack för att du finns.

RSS 2.0