Tack vare. . .

Världens bästa Ida. Något som verkade omöjligt, trots alla berg med sopsäckar, skräp, stegar, pallar, hinkar och diverse maskiner. För första gången var jag irriterad och tvär. Då, likt en uppenbarelse kom Ida till min undsättning och hjälpte till att styra upp det hela. Nu börjar flytten blir av på riktigt, saker är redan på plats och i princip är allt packat i Anderstorp.

Nu är jag uttömd.
Tack för igår!
Adjöken.

Puhh. . .

Jag är spänd. Vilken överraskning hon kommer att få!

Snart är det dags. . .

Jag har fixat till mig lite, snart ska jag byta lite kläder. Undra vad jag ska ha på mig?!? Tyvärr kan jag inte avslöja vad jag ska ut på för upptåg, senare ikväll eller imorgon får ni veta. Tänkte i vilket fall som helst få med mig min kamera och kanske till och med kan dela med mig av det goda sedan. Om jag lyckas. . . :)

Ha en fortsatt bra onsdag. Det ska jag!
Kram, Annie.


Blogghäfta och ingen tid

Mina dagar har varit fullproppade mer eller mindre. Stressen har ätit mig och krypit ur mina öron. Äntligen börjar jag återfå lite lugn och ro i min tillvaro. Ett arbete är helt klart, ett annat är nästan färdigt, många kartonger är packade och lite från här och var är flyttade. Känner mig orkeslös, när det blir alldeles för mycket som ska göra och hinnas med får jag mosatt effekt. Även jag jobbar, agerar och presterar bäst under lite press men när det blir överväldingande mycket slår det backut. Som sagt, fötterna är åter tillbaka på jorden. Trots de kaos som råder i våra lägenheter är jag ganska lugn. Normalt sett brukar ett icke pedantiskt hem ge mig löss och annan skit, men just nu bara njuter jag. Njuter av var dag som går och planerar. Jag håller kanske på att bli vuxen, vet ej om jag gillar det riktigt. Men som Emma skulle sagt och påvisat mig hundra gånger " Dammråttor kan vara ett tecken på att man haft roligare". Emma min Emma, jag erkänner, du har en poäng. Jag säger inte att du har helt rätt, utan bara en poäng.

Ida, snart får vi nog dra på oss saneringshandskar och köra. Vad sägs om torsdag?

Seg och förväntansfull

Oömma kläder är på, dags för lite action i Gnosjö. LIte städ, inflytt av grejer, golvläggning och kanske lite listsättning. Efter en hård dag kommer det bli lördagsmys med världens bästa tjejer ( Emma, Silja & Tina) Det blir mys och middag med min lilla stjärna Julius. Vi ska förmodligen frossa i mat, cola, godis och chips. Nice kväll.

Adjöken.

Törst

Ett litet, litet kaos råder i vår lägenhet. Smutsigt är det, kartonger och påsar lite var stans. Alla dessa prylar och saker. Vad kommer dem ifrån? Det är som om alla grejer lever en egen värld och förökar sig som kaniner. Shit, undrar hur många flyttlass som kommer att behövas. Jag vill flytta nu, men innan dess är det en hel del som ska klaffa, bli färdiggjorda och tajmas. Bajs. Fast bara lite bajs.

Godnatt eller nåt. Adjöken.

En stark vilja?!?

. . . jag? Njae, okej, kanske då ;)

Rena rama djungeln.

Det har varit en lång och ganska tråkig dag i skolan. Min mage har skrikigt efter mat och dryck. Så fort jag kom innanför dörren ställde jag mig vid spisen, och vilken känsla det är att få mat i magen när man är galet hungig. Tack för maten. Har precis spenderat en bra stund ståendes vid golvlackhyllorna på Jem&Fix, för övrigt har de förmodligen världens sämsta service, men vilken djungel det är. Matt, blank, mellanmatt, mellanblank och tusen märken och priser. Olika litermått och torktid. Åhhh. Trots denna galna golvvärld lyckades jag komma ut med två rejäla burkar matt golvlack. Tack gode värld.

Dags för lackering.


Min nya hyresvärd


Förmodligen en riktig tjatkärring

Igår efter skolan for jag hem, vrålhungrig och nästintill jävligt tjurig. Kändes som jag aldrig varit så hungrig förut. Så snart jag fått i mig lite mat steg blodsockret och jag kände mig redan bättre. Efter lite tjat, eller kanske inte så lite var det rensning och förflyttning av förrådet. Till Andreas stor förtjusning hittade jag hur mycket roligt som helst. Han var nästan precis lika imponerad som jag var. Tusen minnen kom tillbaka, vad roligt man har haft genom sin skoltid. Jag är riktigt nöjd med alla år i skolan och alla fantastiska människor man lärt känna, och slutat känna också för den delen. Hur som haver, jag hittade gamla filmer, foton och mycket, mycket mer. Kanske ska man rensa sina förrådsutrymmer mer än en gång vartannat år? Nu är alla sakerna på plats i Gnosjö för att spendera lite tid där. Snart är det dags för skola, innan dess tänkte jag pilla i mig lite god frukost. Jag försöker lära mig. . .


Vilken härlig dag!

Klockan är halv ett. Har hunnit med skola och en skön långpromenad i skogen med Johanna och Majas bästa vän Alfons. Nu blir det lite lunch, därefter blir det eventullet en snabb ikearunda, det beror på hur galna jag och J ska vara. . . Herrugud vilken härlig måndag

    

Jag vill åka utomlands, sola & bada.

En längtan

Måndagmorgon and I am fit for fight. Känner mig skönt utvilad. Har precis avklarat en uppfriskande promenad med Majis. Det är dags för skolbänken efter en veckas uppehåll, taggad och redo. Annars idag blir det packning och eventuellt lite flytt, även lite med häng med J. Skön dag.


Jag längtar efter min Julius.


En sådan kväll.

Upp tidigt. For till jobbet. Likt de senaste dagarna var det sjukt mycket folk. Kö ut på nissastigen för att ens kunna ta sig in i Hestra och för att ta sig ända upp till toppen tog sin lilla tid för våra besökare. Hur som haver, det var stressigt och mycket att göra. Men som vanligt är det alltid lika roligt. Slutade tidigare för att kunna ta mig till Halmstad och fira Silja-Maries födelsedag. Vilken kväll det blev! Var galet roligt, skratt från minut ett. Känner i magen idag att det skrattades en hel del. Sussade sedan sött i EmmaPemmas mysiga lägenhet efter en lång utekväll. Är helnöjd med denna afton som spenderades med världens bästa vänner!

Adjöken.

En väska ska packas

Kläder. Jag har inga utgångskläder att ha på mig imorgon. Jag orkar inte tänka. En väska måste packas och resten ska förberedas. Duschen var varm och skön, det blev lång och rejält avslappnande. Vill ha en dusch med stol i. Jag gillar att duscha men tycker att det är lite tråkigt att stå upp i hela tiden. Eftersom mitt jobb består av att åka skidor eller stå upp inne i shoppen i cirka tio timmar var dag kan jag väl iaf få sitta i duschen. Ha, vilket i-landsproblem egentligen. Kanske att jag få införskaffa mig en liten pall. Helst en rosa. . .





Vi gratulerar!

Jag är proppmätt och lite till. Blev en mellansen hemkost efter arbetsdagen idag, var hemma för cirka en timma sedan. Herre jävla gode värld vad männsikor det varit idag. För var dag som går kommer det bara fler och fler, i över en halv timma stod bilarna i kö för att ens kunna komma upp på berget, då är det en del vill jag lova.

Efter jobbet for jag till Gnsjö för att spana in mitt nya hem. Det tredje och sista av lagret av tätskicktet är nu gjort och det är dags för kakelsättning imorgon. Golvet ska betsas och lister ska upp, sen så. Då är det inte långt kvar. Min halv walk-in closet är färdig, med spotlights och grejer. Very nice. Jag vill flytta in nu, inreda, fixa och dona!

Idag fyller min Silja år. Grattis, grattis. Imorgon är det Halmstad som gäller, det blir utgång och mys.

Nu däremot ät det dags för duschen och kanske behövs det diskas.

Adjöken.

.

Med Halmstad i sikte

Mina fötter luktar sjukt illa. Min skor bör saneras. Jag måste duscha. Efter ett tretton timmars arbetspass är kroppen ganska mör. Rösten är hes och rosslig. Mina fötter värker. Jag är trött. Jag drömmer om danskar på danska. Maja är understimulerad och jag är ingen ork kvar. Imorgon är det åter dags för jobb, hela dagen. Pratade med en kompis idag på telefonen lite snabbt, han ville att jag skulle komma och titta på en sak. Han sa " Kan du inte komma och titta på din rast?" Ha, tänkte jag. Rast? Vad är det? Hinner knappt äta min lunch. Men jag trivs verkligen, det är ett  oerhört roligt och tillfredställande jobb.

Att jag är klantig och flummig är väl inget nytt, men nu räcker det snart tycker jag. Igår gick jag rakt in i en pistmaskin, det är den största maskinen på anläggningen och ganska svår att undevika. Men jag gick i min egen lilla värld och hade fullt shå med att inte ramla. Det såg förmodligen galet roligt ut. Idag har jag spetsat min finger, sprungit och slagit i min knutnäve i en snowboard och skrapat upp den. Och lite till. Ungefär så ser mina dagar ut.

Imorgon är det fredagen den trettonde februari och det innebär att världens bästa Silja-Marie fyller år!

Nu ska jag mysa med Maja min Maja och äta godis. Godnatt.


     
        







Vad är det?

På mitt nyckelben har en stor kula pluppat upp. Jag erkänner, känner mig en aning orolig. Ont som atttan gör det och det är på skelettet. Kan inte komma på att jag fått en smäll där igår, iof  sig var jag i skidskolan hela gårdagen men fick ingen smäll. Kanske måste jag besöka farbror doktorn. Har inte riktigt tid denna vecka, inte nästa heller, och inte veckan därpå, kanske vecka tio. Blir det värre får jag helt enkelt ta mig tid.

Flytten planeras och det känns nice.

Hardly any words left. . .

. . . eller någon energi. Måndag vecka sju på Isaberg är lika med ett levande kaos och lite till. Tisdag vecka sju är inte mycket bättre. Alla jobbar som idioter, skidskolan är fullbokad från 0900 till 1700. Det är galet. Ögonen och kroppen är aldrig så trötta som denna vecka, likadant varje säsong. Samtidigt är det roligt! Kul att så mycket männsikor kommer och semsestrar i smålands skogar.
     Dags för duschen, en slållhet och lång. Fan vad härligt. Febern är på väg, jag känner den. Det gillar jag inte. . .








                                                        

Fem mandelskorpor senare. . .

. . . och jag är sugenmätt. Maja piper, hon vill ligga hos mig i soffan, men icke sa nicke. Inget löp i min soffa inte. För er som undrar går det framåt i Gnosjölägenheten, snart är badrummet färdigkaklat och vi kan flytta in. Yes in deed. Till veckan ska Herr Nilsson börja packa ner våra saker och börja köra förråd, som tur är jobbar jag ;)  Kanske ska jag då prova på att ta lite bilder och tom lägga upp dem på bloggen, det vore ju nåt nytt. Haha, jag vet att jag är sämst. Men jag är förmodligen världens mest otekniska tjej, men jag är bra på mycket annat!


Det här med melodifestivalen

De flesta som deltar i melodifestivalen är pinsamt dåliga, flera gånger sjunker jag jag ner i soffan. Försöker täcka mina ögon samtidigt som jag håller för öronen. Trots alla dåliga deltagare känner jag ändå att melodifestivalen är lite av ett måste. Alla dessa trallvänliga låtar och nya sommarplågor, men det är ju ändå musik och ett ganska bra program. Tyvärr måste jag säga att jag är inte speciellt imponerad av Petra, tycker allvarligt talat att hon är skittråkig. Förlåt, men det är sant. Känner att hon tillförde noll till tävlingen. . . En sak till har jag tänkt på: Varför får man ställa upp med ballader? Snälla, snälla! ( Haha) Det vore lite mer underhållande och mer tävling om alla hade ett bidrag som den typ Alcazar hade ikväll. Svängig och faktiskt bra! De gjorde riktigt bra ifrån sig.

Tänkte snart krypa till kojs, nu väntar sju långa, intensiva arbetsdagar. Sen hoppas jag på frisk luft och förhoppningsvis vila. Fast det ser inte ljust ut. . .

Ha en fortsatt trevlig helg, och ni som kan, njut av er lediga härliga söndag!




Slut på tjurigheter. Hoppas jag!

Trots det pissväder som råder är jag på mycket bra humör. Är nu hemkommen efter en lagom lång arbetsdag, en givande sådan. Även om kvällen är oviss och luckor ska fyllas känner jag mig lugn. Var några dagar sedan då jag var på gott humör, det goda humöret har runnit ut som. . .  Men nu känner jag att jag är på väg tillbaka.



Inte en vanlig lördag

Maja är rastad och matad. Jag är duschad, påklädd och redo. I´m off to work.

I stundens ögonblick

Skrivningen är avklarad, huvudet gick på högvarv från 8.30-09.50 nu tar det åter en paus. Det var rätt tufft idag, fick lite patientfall är reda ut och kartlägga. Får en kick av att kunna så pass mycket, känns riktigt bra!

Är i Anderstorp nu, slängde i min nån macka. Snart är det dags för ombyte och jobb i Hestra. Blir en låång dag.

Trevlig fredag.

Kvällsfika

En knackning på dörren, sedan ett glatt Hallå! Kom FinaTina innanför dörren. Med sig hade hon utsökta kärleksmums, de var inte svårätna. Tina är nu förmodligen världens vackraste gravida kvinna/tjej. Hon har gått mer än halva tiden. Iförd svarta finbyxor, röd topp, kavaj, snygga stövlar och långt svallande hår, så jäkla snygg. Jättefin i kroppen med bara en kula på magen, och ser bara allmänt sund och välmående ut. Det har varit en förhållandevis smärtsam och nästintill brutal graviditet men nu mår hon riktigt bra. Är skönt att se tycker jag. Snart är det dags för lite fina foton, svartvita och naket. Det är vackert med gravida kvinnor.

Snart är det dags för sängen, som för övrigt inte varit min vän de senaste nätterna, utan snarare en madröm men först ett avsnitt av Seinfeld.

Natti, natti.

Once again, snow!

Tristess och stressad. En inlämningsuppgift ska in imorgon (fick den idag) skrivning imorgon om stroke. Känner mig oerhört peppad och laddad, eller inte. Är på riktigt skitdåligt humör, har ingen aning om varför. Känner att jag hugger direkt och har haft noll tålamod de senaste dagarna, när jag normalt sett brukar ha ett enormt tålamod, men men, så är det idag och jag får helt enkelt leva med det. Vissa dagar är bara inte en av de bästa man haft i livet, som tur är är inte denna dagen den sämsta heller. Så lite positiv får jag väl allt vara. En sak som har gjort mig glad idag är all snö som landat på marken i de småländska skogarna, kunde inte komma mer lämpligt inför sportloven som börjar nästa vecka!!! Kul med lite puder i backen. Härligt, härligt.

Nehä, om jag skulle ta att forsätta med mina studier. Två anteckningsblock ligger uppslagna och en fet bok. Dags att aktivera hjärnan.


Vad vill du med din tid på jorden?

Italiano

Pastavattnet kokar, på spisen står även en pastasås och puttrar. Jag är hungrig och så jäkla förbannat sugen på pasta!

Ska strax hoppa ur klänningen och slänga på mig ett par byxor och bege mig mot toppen.


Klagomuren

Halsen är öm och torr. Hade jag haft mina halsmandlar kvar kan jag garantera halsfluss.Ögonenlocken är tunga som bly trots en sömnfylld natt.

Nu är det dags för lite frukost, promenad med min prinsessa, skola och jobb!


Baggy, mellan eller tajta?

Jeans. Att bära eller icke bära. Det är frågan. Jeans är ett snyggt plagg, ett tag var det mitt absoluta favoritplagg. De senaste åren faktiskt har jag bott i kjol eller klänning. För att nu komma till mitt problem, jo, det är så att på isaberg är det föga praktiskt att springa runt i kjol mellan skidlektioner, inte heller kan man bara ha sina långkalsingar på sig i shoppen. Därför måste jag bära jeans, och jag gillar det inte riktigt. Ska man ha baggy, mellan eller tajta jeans? Precis just nu sitter jag i soffan, nyduschad med Herr Nilssons byxor på mig. Baggy och sköna. Kanske får jag använda de imorgon.



Det är ditt liv, och du får bara ett.

Vinnare plus

Nu är det illa, tv:n står på, orken är långt borta, under detta golv skulle jag gissa. Vinnare plus är på, fan vad tragiskt. Nu är det illa. Suck.

Tanklöst

Bums i säng är egentligen vad som gäller, men inte helt oväntat sitter jag i soffan med klarvakna ögon och en utmattad kropp. Tänk om jag bara skulle kunna få sova en kväll, förhållandevis tidigt och sova en heel natt, utan sju uppvak och toabesök. Åh, jag vill bara kunna sova. Just nu flyger tankarna runt, runt och gör mig inte mindre pigg. Fan.
     Maja sover djupt och sött. Ihopkrupen, varm och mjuk. Vill ha henne i min säng, tätt intill mig och bara mysa hela natten lång.

Mitt hjärta

Min älskade buse, Maja är mitt hjärta. Jag älskar henne så mycket det bara går!

I tid och otid.

Efter en sömnframkallande lektion är jag åter hemma i min lilla lägenhet. Är uttråkad, idag har jag för mycket tid, tid till att tänka och det vill jag inte. Tvättamaskinen går, pastan är kokad. Snart väntar en härlig promenad med världens bästa buse, därefter vet jag inte riktigt vad som händer. Funderar på att åka in till Värnamo och ta en fika med mina kära mor, hon är hemma idag med Julius. Annars blir det en heleftermiddag med Johannapanna. Kvällen förgylls med blöt och torr tvätt, lite frisk luft och trevligt sällskap.

Ha en fortsatt bra måndag.
Annie.

En gång är ingen gång, två är väl lika med noll!?!

Efter en urstressid dag på jobbet innehållandes rekord väntade lördagskvällen fylld med middag, vin och skratt. Efter en kort varmdusch bar det av mot Töråsvägen. Herregud vilken kväll det blev, noll förväntningar och ett utmärkt reslutat. Det blev parken och lilla Björn, normalt sätt brukar jag tycka att Parken är skit, men igårkväll var det över all förväntan och det var faktiskt rent ut sagt hur jävla kul som helst! Är helnöjd med min fyllda helg.

Nu är det dags att ge sig av. Hörs.

RSS 2.0