Hjärtekrossande

En hund sprang på väg 27, mitt hjärta brast, var tvungen att vända om för att få tag på hunden. Klockan var runt ett så det var mycket tung trafik. Åh, jag såg hela senariot framför mig, hur hunden skulle dö framför mina ögon, mosas av en lastbil. Tyvärr fick vi aldrig tag på hunden, som tur var sprang han ut i skogen, jag hoppas verkligen att ägarna får tag på honom. Det gör så ont i mig att se sådant, då om någon gång blir jag ordentligt blödig. En äkta djurvän. . .

I Värnamo inhandlades lite presenter till min Prins Julius som fyllde fyra år i onsdags, på söndag har han kalas för hela släkten. Hoppas han blir glad för sina paket, allra mest glad tror jag att han blir över alla gäster som kommer dit för bara hans skull!!!

Nu är det dags för en promenad, byta om och åka upp till jobbet.
Ha en mysig kväll och trevlig helg!

Måsten

Under eftermiddagen idag måste jag uträtta en del måsten. Det är nog det största måste jag någonsin haft på mina axlar. Ungefär så, i vilket fall som helst vill jag verkligen inte det, blir trött av bara tanken. Känns inte speciellt upplyftande, men jag vet att det kommer att kännas skönt så fort det är löst. Så är det, därmer är det tid för lite action.

Ha en fortsatt bra dag.
Hasta luego.

En vit uppenbarelse

Nu kan det vara så att jag köpt en helt underbar ny vit skidhjälm, den är riktigt fin. Då jag sprang runt med den på huvudet under mitt jobbpass var jag tvungen att skicka ett mess till min kära vän Emma och berätta om denna nya tillökning. Vad får jag för svar då? Jo, "Det är asbra att köper två hjälmar, men vad har man två till?" Ha, jag trodde inte mina ögon. Tro fan att man har mer än en hjälm, iaf jag! Det är ju helt uppenbart att man vill byta och har lite omväxling, ett år köpte jag möjligtvis fem skidjackor. I vilket fall som helst är jag helnöjd med den, vill använda den nu!

Det blev ett långt pass idag på berget, bar av direkt till Gnosjö och hård askul träning! Kroppen är helt slut, har ätit tacos så nu är jag pigg igen. Dax för lite dusch kanske, men just nu sitter jag väldigt skönt i soffan och myser med Maja min och lyssnar på musik.

Godnatt.

Tjugoandra januari

Krakel, kakel, spektakel satt i ett badrum. I eftermiddag var inhandlades kaklet till vårt nya badrum. Så jäkla snyggt. Är mer än nöjd. Vill flytta in nu, sen ska jag sitta på toaletten i evigheter, därefter ska jag duscha minst lika länge. Jag är så glad, har varit på kanonhumör hela dagen. På topp, fått hur mycket som helst uträttat, var längesen jag for runt på det viset, hitan och ditan, handlat kläder har jag också hunnit med! Yes, en mycket bra tillfredställande dag!

Imorgon blir det skola och därmed studier på kvällningen sen blir det tjejmiddag med en gravid och två icke gravida. De som ej bär en skatt i sin mage ska avnjuta lite gott vin och alla tre ska äta en superb middag. Helgen blir mycket jobb och lite vila.

Nu ska jag titta på inside.
Sov gott sedan.
Annie.

Dagen mellan onsdag och fredag

Har egentligen ganska bråttom, ska iväg och lämna tillbaka en sak, sedan ska jag iväg och kika på kakel, laga mat, promenera och umgås lite.

Idag har jag funderat lite på hur man är en bra medmänniska. Fick många bra tankar, hinner inte dra dem nu.
Kanske senare ikväll.

Ha en fortsatt bra Donnerstag.

Måndag, tisdag och nu onsdag

Vattnet är avstängt, utanför håller de på att fixa en forsande vägbrunn. Jag måste in i duschen, ganska snart.

Ha en bra dag!

Morgondagen

Sängen lockar, krypa ner under mitt fluffiga täcke och härliga kuddar. Bygga en kropp av Andreas täcke och låtsas att han ligger där. Sängen får vänta, för nu vankas SATC, så jäkla underbart. Det bara går om och om igen. Fan vad härligt.
     Imorgon blir det skola och sedan ett långt, sent arbetspass på berget.

Godnatt!

Mot nya koordinater

Den nya frackliknande kavajen hänger på min byrå, jag vill använda den. Tillsammans med ett par slitna jeans, romantisk blus och snygga skor kommer den att vara urläcker. I fönstret lyser min nya lampa, det skulle vara två nya lampor som lyste upp min vardag men tyvärr var den felkonstruerad märkte vi då den packades upp hemma på köksbordet. Den är iaf hur snygg som helst även på köksbordet där den står fint halvmonterad. Åh, sådant gör mig en aning irriterad och frustrerad då man inte vill något hellre än att den ska stå och skina! Har inte riktig tid denna vecka heller att åka och lämna tillbaka den, det är nämligen jobb och skola hela veckan lång. Känns som jag knappt tid att lägga mig. Stressen gör sig påmind och jag har lite svårt att hinna med mig själv just nu. Det är mycket som ska göras de närmsta veckorna, och det är inte lite studier nu och en massa jobb. Kan verkligen inte vara ledig heller nu när säsongen börjar dra igång ordentligt på Isaberg. Efter vecka tio hoppas jag att det finns tid för att andas och kanske lite romantik!

Snart åker flyttkartongerna fram, nu vet ni det kära läsare om ni inte visste om det sedan tidigare. Rykten sprider sig fort i vårt lilla samhälle. Jag är iaf så sugen på massa nytt, börja inreda. Mina "nya" gamla trägolv, högt i tak och massa vitt. Tyvärr får jag väl inte golven vita, men det är ju inte första mars än . . . Har hittat en så snygg byrå, köksbord och stolar. Kanonfint tyg och massa, massa annat! Jag bara längtar. Tråkigt nog gör inte Herr Nilsson det lika mycket som jag gör, Gnosjö lockar tydligen inte . . . Men det är ju inte för alltid! : )

Är ganska nyss hemkommen från en mycket skön och uppfriskande promenad. Trots det gråa blasket är det skönt med frisk ren luft. Det var välbehövligt efter en lagom lång dag i skolan och direkt därefter jobb i Åsenhöga på mitt gamla dagis. Det är alltid lika roligt att träffa alla barnen och deras föräldrar! Man blir varm i hjärtat.

Åt mycket god middag innan, laxfilé med getostkräm gratinerad i ugn. Serverades på rocculabädd med rödlök och ris. Mycket gott var det.

Ha en fortsatt bra kväll.
Annie.

Ny vecka

Måndag är lika med ny vecka. Helgen var en blandad kompott, innehållandes brakmiddag,feber, jobb, 25-års fest, vila och ännu mer feber. Känner mig fortfarande krasslig och hängig. Tänkte därför muntra upp mig med ett par nya jeans, kanske ska jag åka en runda nu. Men vart?!? Får se vart bilen tar mig.

Ha en fortsatt bra måndag.
Annie.

Dagens

Dagens låt: Sober med Kelly Clarksson      

   
                                            

Vilja.

Jag vill se Bröllopsduellen och nya Wallander. Sen vill jag ha nya jeans också, och en blommig tunika och ett häftigt linne. Jag har spanat in det, och nu vill jag bara ha det!!!

Underbar dag!

Sol och kyla. Äntligen tillbaka, åter igen blir backarna på berget härliga att åka i. Därför blir det förmodligen ett kvällsåk denna afton. Jobb igår, blev ganska sent och jag var helt färdig efter. Idag vaknade jag upp med kaftigt magont och tandvärk, en visdomstand är på väg. Idag gör det riktigt ont! Förutom lite smärta här och där mår jag mycket bra. Håller på att planera in hela våren och allt som ska hinnas med:
  • Flytt
  • Skidresa
  • Italien
  • Praktik i Halmstad
  • Mallis
  • Och mycket, mycket mer!
Nu längtar jag verkligen! Men framför allt passar jag på att njuta av nuet, all underbar skidåkning nu och det underbara vädret.

Ha en bra dag alla.
Kram, Annie.

Onsdag mitt i veckan

Är helt sketslut, förstår inte riktigt varför. Sov jättegott och inte för länge. Hade behövt energi nu, ska strax upp på berget och jobba. Imorgon ska det bli kallt igen mina vänner, härligt!!! Det gör mig glad.

Nu ska jag svida om, ta en promenad och sedan åka.

Hej så länge.
Kram kram, Annie.

Jag vill inte röka dina ciggaretter längre

Mina ben är varma, överkroppen är kall. Det drar i ett av mina fönster, ljusstakarna är nedtagna och står för tillfället på köksbordet. Försöker nämligen bli av med min extrema städmani, har inte ens diskat efter kvällsmaten. Tog en promenad istället och åter igen hamnade jag här. Sitter och lyssnar på asgrym musik och filosoferar, på vad vet jag inte riktigt, eller jo det vet jag. Men jag varken orkar eller vill dela med mig. Blev plötsligt trött och kanske en aning förbannad. Men så är det och så blir det, antar jag.

Än en gång stör jag mig på min förbannade mobil. Bajs och lite till.

Ikväll kommer Silja hem!!!

                                        

Back up

Just nu hade jag verkligen behövt en back up på mobilen. Hade sex kontakter sparade på mitt sim och resten i telefonen. Fan Annie, kan sådär många nummer utantill. Haha, Bajs!

Shows

Unga mödrar ger mig ångest och Seinfeld gör mig så jäkla glad.



Föreställ dig det bästa!

Tråkigt väder men gott humör. Jag känner mig laddad och redo trots de gråa, mörka, dystra dagarna. No more no less. Bara allmänt taggad och redo för nya tag!

Nyss ballade min mobil ur, aldrig förr har den krånglat men nu konstant vibration. . . kanske är den lite sugen. Haha. Dålig humor jag vet : )

Lider inte av av verbal diarré denna afton.
Hej så länge!

Kvällen efter en fullspäckad dag

Kvällen avslutades med promenad och mörk choklad. Jag är trött, det har varit ett hektisk så kallad julledighet, för så mycket ledighet har det som sagt inte varit för mig. Den har bara bestått av jobb, jobb och ännu mer jobb. Kroppen är trött och hade behövt vila, but no! Idag var det dags att inta skolbänken, därefter jobb.
     Finner inga fler ord.

Godnatt.

Min första

Torsdag och min första lediga dag på ett bra tag. Idag har varit en urmysig dag, lagom sovmorgon, första ordentliga frukosten på mycket länge, lek på isen, fika och ärenden har uträttats. Nu är långfilsingarna på, dags för skidåkning och lite privatundervisning. För första gången sen förra säsongen är det hård skidåkning som gäller, denna säsong har hittills inneburit nybörjare och därmed kanske skonsam åkning. Men nu är det dags, är nervös. Hjärtat slår lite fortare och pulsen ökar, jag ber till någon att mitt knä ska hålla!!!

Hörs, Annie.

Tjugohundranio

Min födelsedag har varit, vilket var en underbar dag, från början till slut! Fick fantastiska presenter och kärleksbesök! Många fina gratualationer och vips så var dagen slut! Det blev vin, vin, vin och slutligen lite mer vin. Trevligt var det iaf. Tack alla ni som var förgyllde min dag!

Det har klämts in mycket jobb i dagarna, däremellan var det fester, julaftonar, födelsedagar och nyår. Med andra ord är det 2009, känns märkligt att säga. Ett helt år har gått. Nu är det ett nytt år med nya möjligheter och upptäkter. Jag är spänd på det nya året. Det känns uppfriskande och renande. Vet redan massvis av saker som kommer att hända och jag gillar de redan. Visst, många kommande händelser känns skrämmande men samtidigt utmanande.

Nu ska jag byta om, har spenderat lite tid i skogen med Maja, dags för jobb!
Ha en fortsatt bra andra januari.

God fortsättning!
Kram Annie.

RSS 2.0