Lördag med fart och fläkt.

Det blev ingen sovmorgon för min del denna lördag. Ida vaknade samtidigt som tuppen och valde att gå upp då, sätta på hög musik och väcka mig. Vi for till Värnamo för att mysa på stan, få lite inspiration och diverse härligheter införskaffades.
I afton blir det en tripp till Anderstorp och därefter . . . ja, det får vi se då.
Later folks.

tomhet med måsten

en känsla av suddig klarhet infinner sig
utan ett ord, jag vet
allt avslöjas
allt kan läsas och tydas
distans är svaret
allt blir klart

jag följde dig
till vilket pris?
jag kan ställa mig frågan varför, hundra gånger
men klokheten infinner sig inte
du släkte alla ljusen den kvällen

för längesen gick jag
jag vill inte tillbaka
en klar framtid
utan
utan dig
löften bryts
jag vet

Sådär stillsamt

Jag sitter uppkrupen i soffan, Melissa spelas annars är det helt tyst och lugnt i lägenheten. Pulsen varvar ner, mitt lugn börjar komma tillbaka. Det är så himla skönt att få vara ledig nu några dagar, att kunna få sova ordentligt utan att jobba till tio och börjar kvart i sju dagen efter. Nu blir det i alla fall en ledig helg som ska spenderas. Hur vet jag inte riktigt än. Men denna afton blir förhoppningsvis stilla och lugn. Tänkte hämta hem lite mat och godis, titta på idol, ta ett glas vin och bara njuta.

Jag har egentligen massor med saker att berätta och jag behöver egentligen skriva av mig. Men nu, just nu finner jag ingen lust.

Later folks.

besviken och trött.

jag har ingen som helst koll på dagarna. eller vad som är upp eller ner för tillfället. det enda jag vet är att jag börjar jobba om ett tag, innan dess ska jag handla mat, och kanske en chokladbit. med smak av mint.

idag känner jag mig sjukt off. på riktigt. funderar på att sluta med det och omvända det till on. men vi får se. jag tror minsann att crosskörning hade gjort susen, men tyvärr hinns det inte med idag. eller älska lite grand, som bara kära kan.

skitsnack.

later folks.

kvar i något.

spotify är fruktansvärt bra, även om jag har lite problematik med listorna :) men det går suveränt ändå. jag ligger i min stora säng, har läst och lyssnar nu på lite härlig musik. ida är precis hemkommen från diverse upptåg, och här hemma satt jag med tända ljus och godis.
imorgon är en ny dag, det blir akuten för min del. tänkte först ta en välförtjänt sovmorgon. mina ögon börjar bli riktigt tunga. . . jag ska nog ta och läsa ett par sidor till.

later folks.

.

en spännande lördagkväll. mycket spännande, för ida. vissa har det bra. . .

!

det är så förbannat grått ute. jag vill ha en stor, varm kram innan jobbet. jag funderar skarpt på att åka förbi och få en.

Jag ler

Jag kom på mig själv med att gå på tå. Jag undrar verkligen varför, kanske att jag undermedvetet låtsas att jag går i högklackat. Kul i så fall. Det måste se roligt ut, att strosa runt inne i lägeheten på tå. Udda.

Laxen med spenat är precis färdig. Det blir mitt mål för kvällen inne på akuten. Det är fredag och jag ska jobba kväll, man kan ju spekulera i hur mycket fylla och misshandel jag kommer att få se. Vi kan kanske ha en liten "slå-vad-sida" här på min blogg.

Morgonen började med en promenad i snön med Maja-bus. Hon var lycklig och jag blöt. Men snön, inte ska du komma redan. Jag vill ha många, många fler härliga höstdagar med färgexplosion. Långa härliga promenader med en speciell.

Nu på förmiddagen var jag i Kullarp där det fikades (inte helt otippat) med Tina, Vincent och Emelie. Först förfikade jag och Tina med härlig äppelkaka och sedan dök Emelie upp med bullar och chokladkakor. Nu är jag go och glad hela dagen!

Later folks.

jag kan sakna dig. varför vet jag inte.
men jag tror att det är dags att gå nu.
det är väl såhär man mår,
när man hemligheter har.

utan ett ord...
vi vet båda två.

Stjärnglans

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska bara lyssna en stund till på Melissa Horn. Idag var jag grym på akuten. Det går bättre för var dag som går och jag blir mer och mer både självsäker och självständig. Jag gillar pulsen på akuten, den får mig levande. Under press och stress presterar jag bäst. Stressen håller mig intakt och pulsen slående.

jag såg dig. mitt hjärta slog några extra slag.
du är så fin. jag ler.
dina ögon är fantastiska.
trygg? jag vet inte än.
jag vet inget än, men glädjen, den är sann.

Med ett brett leende :)


Det blev varken crosskörning eller bio denna afton, istället blev det en urmysig promenad. Nu är jag galet glad. Jag ler förmodligen med hela ansiktet.

en sak bara, alla ni kan köra upp era spelregler i röven!

Tjillevippen.
Later folks.

Underbarn? Eller om jag skulle köra en särskriving, under barn?

Onsdag, lill-lördag, dagen mitt i veckan.

Hej hopp.
Idag är min enda lediga dag denna vecka och jag är sjukt trött. Mina ögon hänger. Det är underbart väder ute, jag vill så gärna vara superpigg. Men icke sa nicke. Är precis hemkommen från Tina och mitt fantastiska gudbarn Vincent. Vi har fikat äppelkaka och druckit kaffe. Jag älskar att fika, jag vet även att jag sagt det förut, men det kan inte nämnas för många gånger. Är ni fikasugna någon dag, hör av er. Jag fikar mer än gärna! :)

Vincent växer som en tok och lär sig som ett geni! Han är nu drygt fyra månader och springer redan runt i gåstolen. Är det möjligt ens? Den rekomenderade åldern är sex månader. . . Min Vincent är alltså bäst i hela världen! :)

Nu ska jag fortsätta att vara trött.
Later folks.

jag vill köra cross idag, eller gå på "sommaren med göran".


E R

Igår var min första dag på akuten i Värnamo. Enligt personalen var det en ganska lugn dag, och jag är fortfarande trött. Ska bli mycket intressant och se hur trött i huvudet jag är efter en hektsik dag. Jag kommer att jobba hela helgen så där kan jag räkna med mycket action. Spännande.

Nu ska jag försöka aktivera mig. Måste inverstera i ett hänglås och mat.

Later folks.

Länge leve brösten. Stöd bröstcancerfonden!

Back in G-town

Resan från Växjö var förmodligen inte godkänd. Hemlängtan var dock för stark och vi var tvunga att följa vår drift. Frukosten låg stadig i våra magar och det var dags att fara hem. Dags att lämna en sjukt galen kväll i Växjö, där den hör hemma. En persons själ dansade som aldrig förr och det var sinnessjukt roligt.

Jag visste inte att man som nötallergiker inte kan äta nötkött.



jag vill ge dig det jag har. ge mig chansen så ska jag visa dig. glädjen är fantastisk, våga känna på den. låt dig förföras av de underbara känslor som explodera. andas, och snälla, bara njut.

En liten ångerkänsla kanske?

Kylan dominerar i vår lägenhet. Det är ruskigt kallt, jag sitter uppkrupen i soffan med en sjal över mig. Tänkte att jag skulle börja göra mig i ordning inför kvällen. Kanske packa lite. . .

Jag kan ha gjort något som jag inte borde
. Den som lever får se.

Later folks.

Det kittlas

God lördag kära du.

Gårdagen spenderades hos far som fyllt år. Det blev en festlig tillställning med god mat,dryck och utsökt umgänge. Idag åker han och Helena iväg till ett slott för att fira bådas födelsedagar. Är lite avundsjuk måste jag erkänna, de ska avnjuta en måltid på åtta hela rätter med handplockad dryck till. Åh så ljuvligt!

Idag bär det av till Växjö för härligt sällskap med Martina. Får se hur aftonen slutar, om det endast blir en middag eller om allt avrundas på något festligare ställe.

Jag sitter här och funderar på om det sk dimpa in ett sms, och därefter ge sig ut på en härlig skogspromenad.

Ha en fortsatt underbar dag.
Later folks.


Trumfkort

. . .

just wait and see, wait and see.

Det var en gång. . .

En gång, för längesedan vaknade en tjej av att en pojk daskade snoppen i hennes panna, och han sa;

This little warrior want´s to get laid. . .

Jättekuk, eller jag menar jättekul!

hemlagad pizza och vin denna måndag?

ja, varför inte? det är underbart väder ute, jag är ledig imorgon och är för stunden precis hemkommen från en långpromenad med världens bästa far!

på tal om min far så har han en liten födelsedag på torsdag som ska firas med klackarna i taket på fredag. och på lördag, då far jag till en liten pärla i växjö!

men först ska jag leva klart denna måndag, och på vilket bättre sätt den spenderas än med ida, maja, hemlagad pizza och utsökt vin?

later folks.


En dejt med mig kanske?






Under eller över?

Idag satt jag, Emma och Silja på en mysig italiensk resturang och skrattade åt helgen som flög förbi. Jag kan konstatera att under helgen har jag varit geniernas geni, i kombination med Emma kan det inte bli annat än genialiska snilleblixtar. Min mage värker efter all skratt som uppstått. Jag sitter just nu och bara ler med heela ansiktet och är förbaskat nöjd med min tillvaro.


  • ninjatjej
  • inbrottstjuv
  • lasermannen
  • två korvar
  • raggningsteknik
  • pinsesskrona
  • och mycket, mycket mer. . .





Later folks.

Lasermannen

Rastlös som få. Emma och Silja ligger utslagna i varsin del av soffan, jag sitter i mitten och vill ut. Ut i stormen. Inte bara ligga här, det kryper i benen. Jag hatar att vara så förbannat rastlös. Vad är det för fel? Hur blir jag av med denna känsla? Jag önskar att jag fick känna ett lugn, kunna få njuta av att ligga och bara titta på idolrepriser. Önska kan jag ju alltid göra. . .

Det blev ännu en kanonkväll i Halmstad. Om det blev någon bild? Ja, hela sex stycken. Inte illa!
Ska jag kanske flytta hit?

Nu ska jag göra ett tappert försök med att bara ligga i Emmas soffa, och gosa.
Later folks.

Bildbevis

Under alla år jag och Emma varit vänner har många ögonblick fångats i bildform. Tyvärr har inte allt för många fångats med båda två med på samma bild. Men igår, igår så blev det kanske iaf två bilder med mig och Emma på. Är det inte märkligt att det inte finns några bilder? Sara fick den stora äran att föreviga detta ögonblick med sin kamera, så tyvärr har jag inte sett bilderna, men de finns. Och det är väl ändå huvudsaken?

Det blev en extremt lyckad afton igår, så bra att jag väljer att stanna ytterliggare än dag. Utgång ikväll också? Ja, jag tror det.

Nu ska  jag och Emma pinna iväg, åka en runda, fika och sedan titta på handboll.
Jag njuter, jättemycket. Det är guld att få vara hos Emma, min Emma.
Tack världens bästa sambo Ida som hjälper mig med Maja. Tack goding!

Later folks.

Redo

Jag är framme i Halmstad. Sitter i Emmas mysiga lägenhet och bara är, det är så skönt att vara här. Ingen stress ingen press. Bara vara. Snart ska jag hoppa i lite festligare kläder, smeta på lite smink och göra mig redo för en kväll på stan. Men först blir det, inte helt oväntat, tacosmiddag hos Illa. Me like. Nu njuter jag. Riktigt mycket.

Svängde förbi mormor och morfar innan på lite fika och umgänge. De var bruna och fina, som vanligt. Det känns som om de alltid är hemkomna från någon varm plats i världen, och denna gång hade de varit i Grekland.

Time to kick some ass.
Later folks.

slå slag i saken, kanske.



jag tänke ta en varm dusch. det är dags att vakna till liv och börja packa.

Annie goes wild


med pannan i bordet

jag sitter med mitt superfeta kollegieblock uppslaget framför mig. jag läser och läser om och om igen, men inget fastnar.
jag är så uttråkad, riktigt, riktigt uttråkad.
kanske så uttråkad att jag nästan skulle kunna skaffa facebook. har det gått så långt?

later.

RSS 2.0