Hallå där, kött och blåbär.

Jag är sjuk. Det luktar popcorn i hela lägenheten. Vad hände egentligen?


Ännu en champangeafton med tjejerna.


Anna. Anna vem?

Vad hände med mitt glas? Ida,Ida vem? Glaset var ju slut. . .


Se upp för fällan

God fredag.

Det regnar inte idag, hurra, hurra, hurra! Nu får dagen gärna fortsätta på detta viset. En dag utan regn skadar minsann inte. Egentligen spelar det inte mig någon roll hurvida det regnar eller inte, jag ligger nämligen hemma. Utslagen och lite sjuk. Jag vaknade runt 11 idag, och då mina vänner är det verkligen något som inte riktigt stämmer.

Igår var vi som sagt i Gällstad på tjejkväll och det var riktigt mysigt och härligt. Dock blev det inga monsterpåsar för min del. Det är väl så, att antingen hittar man jättemycket fint eller inget alls. Hur som haver, det var en kanonkväll ändå. Trots bristen på konsumtion.

Emma kommer hem även denna helg, och nu börjar jag vänja mig vid detta. Får se vad för bus som hittas på imorgon. Jag tycker faktiskt Emma, att så mycket som du är i småland, så kan du väl flytta hem och pendla till Halmstad? Vilken idé :)

Ha en fortsatt bra fredag och trevlig helg.
Nu ska jag krya på mig.

Later folks ♥

En riktigt bra afton

Emma, hör och häpna: Jag har precis gjort en ny spellista på spotify. Ha, och vet du vad den heter? Gissa! Fel. Rätt svar är Blandish :) gillar du min tanke?

Any how, jag ska snart hoppa in i duschen och gör mig i ordning för en riktig tjejkväll i Gällstad. Ska bli kul med lite jippo mitt i veckan. Haha!

Ha en bra kväll.
Later folks ♥

jag vill ha en till, lika samma.

You had me at Hello



Kom igen J.P!

Kan inte du och jag åka ner till Florens och hälsa på J.S?
Snälla. En gång till. Jag vill vara där igen.

(Vi kan väl i alla fall låtsas?)

Den typ av dag.

Idag skulle jag kunna ligga i sängen precis hela dagen. Kroppen fryser, trots full mundering och öronen värker. Jag känner mig fruktansvärt trött, även att jag sovit som en prinsessa natten lång. Kanske blir jag sämre av att sova som fullständigt normala människor gör. I regel brukar kroppen mår bra av ca 8 timmars sömn och inte 4 timmar. Egendomligt anser jag.

Jag sitter i alla fall här nu och läser, om MS och parkinson. Raderna flyter samman och alla symtomer är lika. Jag orkar verkligen inte idag.

Ska försöka att gaska upp mig, klä om och bli på ett riktigt toppenhumör.
Heja.

Later folks. ♥

Syskonen Josefsson ballar ur. . . !

En bil, tre syskon, sjukt bra musik, då kan vi inte annat än balla ur. Sjukt bra. Täla inte om dä.

Vissa nätter är för jävla bra.

Later folks ♥

sömntuta

det blev en oförskämt lång sovmorgon. men den var välbehövlig. jag somnar ju aldrig om nätterna och kroppen börjar bli riktigt hängig. öm och trött i hela kroppen. idag tänkte jag bara njuta så långt det går, promnera en eller flera rundor, plugga, åka till T och Vince och en massa annat härligt.

jag längtar lite till ikväll.
ha en bra tisdag.
later folks. ♥

sömnlös, någonstans i småland.


Nu tar jag kvällen


Mot en ny vecka

God måndag.

Jag kunde inte somna inatt, låg och vände och vred på mig i timmar. Summan av denna kardemumman blev då att jag försov mig. Vilket aldrig hänt tidiagre. Tänkte nu börja göra mig i ordning och bege mig samt möta dagen. Ikväll blir det clinic i Hestra med Roupézgänget. Ska bli riktigt roligt!

Ha en bra dag.
Later folks. ♥

välbefinnande

Nu börjar jag må bra igen. Tröttheten är dock kvar, men den som ger sig in i leken får leken tåla. Och det är ju egentligen ingen tråkig lek.

Jag är på riktigt bra humör, rätt roligt egentligen, för jag sitter själv i soffan i ett mörkt vardagsrum. Men jag är glad.






Med en katt på mitt lår

Det är söndag. Jag vill att det ska vara lördag, eller varför inte fredag. Det regnar och är grått. Jag lider av dageneftersyndromet. Men igår kväll var det galet bra, riktigt bra. Emma har varit hemma hela helgen, vilket inte är annat än underbart. Bara för att jag jobbade hela fredagnatten borde jag få en helgdag till, men icke. Tydligen fungerar det inte så, ack så bra det hade varit om det gjorde det.

Jag ska på kalas. Jag är trött, hungrig, slö och har en släng av huvudvärk.

Kvällen slutade med att jag står på ett biltak, med en man framför mig och friar(under min kjol). Hände verkligen detta? Haha, nej, det var ju bara en rolig, aningens kryddad och överdriven berättelse. Eller?


Later folks ♥

Ida, var är katten?

När det inte riktigt blir som du tänkt dig. . .

Det är lördag. Mörkret är här. Jag är trött men lider av extrem överskottsenergi. Emma sitter i soffan. Nu kör vi.

Later folks ♥

Mätt som en plätt

John Blund kom aldrig förbi. Jag är verkligen inte förvånad, att jag skulle kunna slappna av en sen fredag eftermiddag finns inte på kartan. Nu är jag i alla fall mätt, sjukt mätt, tur är väl det, då jag ska hålla mig riktigt många timmar till. Snart är det dags att snöra på sig skorna och bege mig.

Later folks ♥

När man borde. . .

Täcket är varmt och skönt. Soffan är mjuk och fluffig. Emma ringde nu och gjorde mig galet avundsjuk på henne och killarna, som ska ut på en underhållande afton. Jag borde verkligen sova. Snart börjar jag jobba. Jobbar till klockan sju imorgon bitti. Innan dess tänkte jag äta kebab. Jag börjar bli hungrig, men jag måste sova. Maja haltar och det är oroväckande. Inte alls bra. Ida ska ner och handla, jag vill också följa med. Men hon har stoppat om mig så fint här i soffan.

Godnatt, eller inte.
Later folks ♥

  • en helg i Borås
  • en helg i Halmstad
  • en helg Linköping
  • en helg i Uppsala
  • en helg i Stockholm
Teoretiskt omöjligt att genomföra innan jul. Skit också.

En helt vanlig fredag i mitt liv.










Jag stirrar, du stirrar. Vem vare som stirra först?

Jag är precis hemkommen från en härlig lunchdejt med far min. Mysigt med lite olika typer av dejter här och var. . . Vi var på Köket och åt, in kommer en supersnygg kille. Vi snicksnackar lite. . .  En dejt kanske? Ja minsann. En kram och charmiga ögon. Han gjorde min fredag!

Om en stund ska jag iväg på ytterligare än dejt, men nu blir det en fikadejt med lite vänner. Egentligen borde jag sova, ska nämligen jobba inatt, men sova kan jag göra imorgon. Det är mycket roligare att umgås med vänner. Bra mycket roligare och trevligare än att sova. Kanske får jag även liten sneak peak på en mycket snygg kille.

Jag har fått både ris och ros för mina dikter. Tydligen är det inte speciellt underhållande att läsa, en av mina bröder anser att det är så kallade "skärasigdikter". Haha. Men jag gillar att skriva dikter, jag mår väl när jag skriver av mig. Sen om det betyder något är inte väsentligt.

Musiken spelas på datorn och jag mår bra. Jag har ett leende på mina läppar, ett stort sådant. Btw, jag har hört att Martina taggat mig som vän, med det finaste leendet. Tack vännen. Det var väldigt snällt. Kul att jag vet så mycket, jag som inte ens har facebook. Jag funderar på att överväga att införskaffa ett konto.

Trevlig fredag och ha en underbar helg.
Later folks ♥


skilda ting

mitt hjärta är skört
ditt är förstört

viljan får liv i mycket
saker och ting blir sant
du och jag

ska vi läka varandra?
sanning
vems sanning
vi talar om sanning
båda två
du skulle vara ärlig
det var viktigt för dig
jag skulle vara ärlig mot dig
det var viktigt för dig
du slutade vara ärlig
när det började kännas
du blev feg
som alla andra
du kan inte hantera sanningen
för du vill inte höra sanningen
men sanningen är sann
och den gör ont
känn, försök ta på den
jag lovar dig, sanningen gör ont.


jag ser dig, men vem är du?

du pratar om ärlighet
jag pratar om trohet
är det någon skillnad?
pratar vi om samma sak?
jag glömde min mening
meningen med det jag sa

du står fast vid något som någon annan skadat
hur länge ska jag straffas?
det är tid nu
tid, att låta såren läka ut

jag vill in
du vill ut
kanske möts vi på vägen

Ett befriande regn

Jag vill att du ska vilja. Jag vill vilja själv. Jag måste handla mat. Jag tänkte duscha efter löpningen. Jag funderar på att lägga in alla nytvättade kläder i garderoben. Jag väntar på att Emma, min Emma ska komma. Jag ska tända ljus. Många ljus. Jag vet inte vad jag ska tro. Jag behöver en spark i rumpan. Jag vill få en extra dos mod. Jag vill att du ska ligga i min säng och hålla om mig. Du och jag. Jag vill även att du ska inse vad du håller på med. Din nochalans sårar många människor. Jag vill inte låtsas, inte alls. Jag vill att du ska veta att jag bryr mig om dig. Jag lovar att jag ska vara rädd om dig.


Grattis M. Lennartsson som spenderar sin tjugoandra födelsedag idag.
Kärlek till dig.

Bak, bak, bak, eller fram?

Bakverken är precis klara. Det blev härlig annanaspaj och negerbollar. Snart är det med andra ord dags för fika, alla ska bara komma till bordet först.

Later folks.

answer me.

I mitten av november

God lördag.

När jag väl somnade inatt, sov jag som en stock. Svalt och skönt i sovrummet ( jag måste alltid ha öppet fönster, kan inte sova med stängt, känner mig instängd då). Nu är jag i alla fall mer än vaken, Maja är morgonrastad och jag börjar nu bli hungrig.

Emma spenderade sin kvällning hos mig, i sann idolanda. Nu börjar det bli tufft för dem. Spännade, spännande!

Nu tänkte jag ha en riktigt bra lördag.

Later folks.


slutsats

jag behöver verkligen glasögon.

IDA ♥

Ska vi ha INFLYTTNINGSFEST i helgen? Vi har ju inte haft det än. . . Är det inte på tiden?

GiRLPOWER!

Emma har precis lämnat vår underbara lägenhet. Jag borde verkligen plugga, men gör istället allt annat för att slippa. Idag har jag och Ida agerat "män", vi har konstaterat att det definitivt inte behövs en man för att köra lastbil, flytta möbler, köra till tippen, fippla med elektronik eller liknande. Fan vad bra vi är, och så härligt fantastiskt det blev också!
Nu jädrar blir det. . . ja, vad blir det?
Förbannat bra om inte annat. En sak till, delar av julpyntet har tagit plats. Så mysigt det blir. Snart ska lussekatter, pepparkakshus och mjuk pepparkaka bakas.

Kondomskålen i hallen måste fyllas på, och storlekssortimentet måste utökas.

Later folks.

From G-town to U-town.



Damn, I miss you J.P

Grattis älskade Victor!



God kväll.

Idag tog min käre bror Victor körkort. Vilken befrielse. Jag är galet lycklig för hans skull. Nu väntas en hel del körning. Det är kanon nu, inom den närmsta tiden behöver man inte oroa sig för skjuts. Riktigt bra :)

Tacosafton på Berviksvägen har ägt rum. Det var ruskigt gott och jag är fortfarande oerhört mätt och belåten. Dagen idag har varit händelserik och därmed fylld med en massa ting, både positiva och negativa.

Hur som haver, imorgon är en ny dag. Och då mina vänner, då blir det bra.

Godnatt.
Later folks.

I leendets tecken.

God måndag.

Då var vi åter igen vid en ny vecka och nya möjligheter. En ny möjlighet för mig är att skaffa ett nytt däck till min cykel, för nu när jag skulle cykla iväg så var det punktering på den. Fruktansvärt irriterande.
Men jag är glad ändå. Plus att jag fått en kraftig benhinneinflammation. Kanske var det inte meningen att jag skulle cykla, för då skulle jag enbart förvärra det hela. Ja, så var det nog.

Ha en bra dag, och var glad!
Later folks.

21/10-02

Du hade inga känslor innan
Du hade ingenting
Du lät solen skina, men inte på dig
Du lät regnet falla, men inte på dig
Du lät känslorna fara förbi
Du kände inget

Men nu. . .
Vad har hänt?
Du känner
Vad känner du?
Kärlek, Hat, Ilska, Glädje, Passion, Fruktan, Förundran

Visst är det skönt, jag vet att du har saknat det.
Men nu känner du, låt dig kännas, du har tillåtelse till det

Känn

Jag vet att du är rädd, var ej det! Flyg! Var fri. Du får, du vill. Känn.
Du får känna efter, min själ.

när du undrar. . .



dina andetag
jag kände dem
dina hjärtslag
jag kände dem

jag hörde
hörde dig säga det
förklaringen till så mycket

bredvid varandra
står vi.


Dad´s day

God söndag.

Ida har varit borta från vårt hem i två dagar. Det är minsann dags för henna att komma hem nu. Jag vill ha hem min galenpanna och älskade sambo. NU!

Kvällen igår blev mer händelserik än väntat. Vince och T var här och tittade på körslaget. Därefter blev det många timmars nattvandring för att hålla koll på alla ungomar ;) därefter blev det fest på köpmansgatan. En riktig kanonlördag!





Hemma, härliga hemma

Soffan väntade mig och Maja, med tomma dynor stod den där så fint och välkomnade oss hem, efter en natt borta. Så nu sitter jag här, med vovisen bredvid mig och myser. Jag är trött och väskan är uppackad, skönt är väl det. Jag är sugen på öl, eller vin. Kanske glögg. Men något iaf.

Tina och Vince kommer strax förbi och ska spendera kvällningen i Gnosjö. Myspys.

Later folks.

har du en famn för mig?
kan jag har valt något
något som inte gör mig väl?

ännu en gång

undangömda
eller nya känslor
ett svar jag inte vill ha
men måste få
det behövs redas ut
gamla
gamla känslor
lever de verkligen kvar
jag ville så gärna att att det var över
bara kändes det så?

manipulerad
av sig själv


Ensamstående med två barn och tre hundar. Hektiskt?

God lördag.

Hösten är grå idag. Färgexplosionerna är förbi. Jag vill ha mer av alla färgglada löv och strålande sol. Idag är det bara grått, ruggigt och trist.

Jag och kusinerna är precis hemkomna från Kullarp där vi varit och fikat med Tina och härliga Vincent. Efter fikat fick jag agera rörmokare, och det var minsann ingen höjdare.

Om en stund får vi ta och slänga ihop lite lunch. Men innan dess blir det en promenad i rusket och mys i soffan.

Later folks.


Att vara fjorton igen. Vill man?

Jag och kusin Astrid ligger utslagen i soffan. Evelina har precis åkt iväg till HG för att hänga lite denna fredag. Vi har myst med varandra hela eftermiddagen. Promenerat med tre hundar, ätit kebab och frossat i choklad och chips. En mycket bra afton med andra ord.

Nu ska jag och Astrid fortsätta gosa.

Later folks.

Ommöblering

Musiken spelas i andra delen av lägenheten. Ida städar och möblerar om. Hon fick en liten ommöbleringsdos av mig igår, då jag fick ett ryck och kastade om i mitt rum. Och så fint det blev! För tillfället ligger jag utslagen på soffan framför Seinfeld efter en långpromenad med Anna.

Helgen närmar sig med stormsteg. Fredagkvällen är fortfarande oviss men resten är planerad. Emma vill ha ner mig till kusten, men tyvärr blir det lite tajt med tid.

Later folks.

Snart helg!

God torsdag.

Snön faller ner. Mina skidjackor åker fram. Snälla snön, fortsätt falla så vackert, låt mig får åka skidor snart! Kanske blir det en liten skidsemester, jag är sugen. Men jag ska ju till Aussie också. Jag längtar!

Gröten är uppäten, sängen är bäddad sedan länge, kläderna är på och Maja är rastad. Nu ska jag och min svarta fara gosa en stund i soffan innan det bär av till skolan.

Later folks.

Fikasugen?

Det doftar nybakat och värmen sprider sig i vår lägenhet. Kladdkakan är färdig. Fikasugen? Bara kom förbi!

Jag håller på att sortera skor, nästa anhallt är mina j a c k o r. Fast där kommer jag förmodligen inte göra mig av med en enda. . .  Jag längtar till vintern, då snön är kommen och kylan biter i kinderna. Då kan äntligen min variation på skidjackor börja.

Later folks.






Med slutna, men ack så klara ögon

en lögn
ett svek
blev till många
många lögner
många svek
oron och tvivlet växer

du sa
du visade
visade något helt annat
ett behov
som inte längre kan fyllas
av någon annan
inte ens dig själv

jag har försökt sluta bry mig
jag slutade bry mig
hur det gick vet jag inte

du sa att du är utan samvete
jag vet verkligen det nu




Goda nyheter

Tralalala la.

Glädjande besked är bra för magen.

Glädjande harmoni.

Trots att det är kaos i min själ känner jag en härlig känsla av harmoni. Varför har jag ingen aning om, men känslan infinner sig vare sig jag vill eller inte. Ovisshet är däremot en känsla som inte är fullt så härlig att känna, men även den känslan infinner sig rätt ofta i mig. Men inte idag, idag får ovissheten inte riktigt plats. Jag tränger bort den, längre och längre bort.

Jag ska ha en suverän tisdag tänkte jag. Vad den ska fyllas med har jag inte riktigt kommit underfund med. Jag är ledig idag vilket är riktigt skönt. Det blev en lagom lång sovmorgon och därefter en tröttande, men även uppfriskande löptur med Maja.

Igår var första dagen i skolbänken efter praktiken. Nu är det knappt två månader kvar, sedan är jag färdig. Vad händer sen? . . . :)

Fläskpannkaka och orgasmskola

Alla har vi olika sexuella erfarenheter här i livet. Det är en säk som är saker. Därför har vi här haft en liten typ av orgasmskola. Är du intresserad kan du anmäla dig här på min blogg så ska du få privatundervisning.
Detta var ett gästinlägg från Ida.
Tjo och stim.
Snutt är ett kul ord.

RSS 2.0